Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pisze

wysokosc alimentow, a zarobki

Polecane posty

Gość facet pisze

mam corke 6 lat, obecnie jestem w nowym zwiazku, mamy slub i male dziecko, pracuje na czarno, zarabiam okolo1tys zl, mam zasadzone alimenty 250zl (sprawa odbyla sie zaocznie), teraz moja byla chce podwyzszyc alimenty na 400zl, i powiem szczerze ze ciezko nam do 1-go przezyc jak myslicie- podwyzsza mi na te 400zl?? prosze o powazne odpowiedzi

rozumiem ze ciezko....ale jesli matka dziecka jest w trudnej sytuacji sad moze przyznac jej do 60% twoich dochodow.....jesli zas jest w dobrej sytuacji materialnej moze nic nie wskorac...ba ty mozesz wniesc o obnizenie alimentow

Gość facet pisze
jasne tylko ze ona ściemnia ze ciezko ma . a jak chodze po córke to widze - nowy komp co chwile, nowe meble itp do tego mam zasadzone widzenia raqz w tyg(kilka godz. w niedziele u nich w domu), w miedzy czasie minal prawie rok od wyroku i juz pozwala mi zabierac corke na caly dzien do siebie

Gość facet pisze
ale jak nie daje nic wiecej niz te 250 alimentow to oczywiscie nie ma widzen w ogole, albo nagle maja pilne wyjazdy..

ona tez bedzie musiala wykazac swoje dochody.....tu sciemniac sie nie da.... z drugiej strony to twoja corka...zawsze nia bedzie. Nie mozesz podjac dodatkowej pracy badz ja zmienic na bardziej platną ?

Gość facet pisze
ona ma meza, oboje pracuja... maja dochody, pewnie nawet niezle, ale ...wszystko na czarno wiec wg prawa to nie ma dochodow praktycznie zadnych :( i tego sie trzyma caly czas, jak to oni maja zle itp

Gość facet pisze
wiem gdzie pracuje, on u brata ktory ma firme, i moze mu wystawic dokumenty jakie tylko bedzie chcial, ona u mojego znajomego, mam go wkopac ze ludzi na czarno zatrudnia?