Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara_w

PO CZY MOŻNA PRACOWAĆ W.........................................

Polecane posty

Gość barbara_w

jezeli skoncze prace socjalna z tytulem mgr to bede mogla pracowac mimo to w jakiejs miedzynarodowej firmie? czy moje wyksztalcenie to bedzie duzy minus zakladajac, ze znam dobrze niemiecki i troche angielski oraz znam dobrze m.in excel i troche sie znam na ksiegowosci?

Gość Mar 30
jeżeli nie zamierzasz pracowac w zawodzie wyuczonym to sie nie przejmuj, ja np cale moje doswiadczenie zawodowe mam zupelnie odmienne od studiów.... po prostu szukajac pracy czasem dostaje pytania o studia a wtedy uprzejmie wyjasniam co i jak. dzisiaj gotowosc do podjecia pracy w innym zawodzie niz wyuczony to tylko zaleta. bardzo dobrze ze znasz język obcy. szanse na prace na pewno masz tyle ze dostanie dobrej pracy to czesto wynik roznych okolicznosci nie tylko umiejetnosci ale tez osobowosci i tego jakie wrazenie robimy na potencjalnym pracodawcy. Powodzenia

Gość barbara_w
Dziekuje za odpowiedz:) podniosla mnie na duchy:) wiem ze czesto tak jest, ze po studiach zadko kto pracuje w zwoim zawodzie... tylko nie wiem czy jezeli pracodawca zobaczy ze mam mgr z pedagogiki-pracy socjalnej spojrzy na mnie przychylnym okiem:D na pewno bedzie wolal kogos po stosunkach miedzynarodowych lub administracji.Chcialabym pracowac w miedzynarodowych firmach, jako asystentka czy sekretarka. Chcialabym byc tez bardzo ksiegową ale niestety nie posiadam odpowiednich umiejetnosci... znam tylko podstawy...

Gość Mar 30
A masz mozliwosc doksztalcic sie w ksiegowosci? szukaja teraz ksiegowych. z kolei znajomosc jezykow jest przydatna praktycznie w kazdej pracy w dzisiejszych czasach. trzeba wierzyc w siebie i nie dac sobie wmowic ze sie jest do niczego. Niestety zeby znalezc prace tez trzeba sie napracowac , wysylac duzo cv i chodzic na rozmowy.

Gość barbara_w
moge isc na jakis kurs... pojde z checia:) tylko,ze jest zlozony z kilku etapow 1,2 i 3... kazdy sporo kosztuje... ale pojde na pewno, chce sprawdzic czy nadaje sie na ksiegowam bo wiem,ze to dobra praca:) pozdrawiam i dziekuje za wsparcie:)

Gość barbara_w
mAR A JAKI MASZ ZAWOD?

Gość Mar 30
mam zawod z ktorym niewiele moge zrobic bo nie chce uczyc w szkole ani byc naukowcem.Fizyk.

Gość Izóchnaaa....
to po cholere takie studia wybralas i co chcesz teraz robic? magistrow jest jak pieskow Mar

Gość Mar 30
a moje wyksztalcenie to tylko poszerzenie horyzontow myslowych :-) mam je szczerze mowiac gdzies bo ostatnie piec lat zdobywalem doswiadczenie w administracji i nie powiem wiele sie nauczylem . teraz czas na kolejny krok i prace za wieksze pieniadze . a wyksztalcenie? iluz to socjologow czy polonistow pracuje np w branzy komputerowej jako handlowiec..... czlowiek jest wart troche wiecej niz jego dyplom .