Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyPretensja

Zimno!

Polecane posty

Gość niedzielny poranek
wyciągaj, wyciągaj, lepiej już nie bedzie, tylko gorzej...

Gość jak dla mnie to głupota
przed chwilą czytałam prognozy długoterminowe i nic dobrego tam nie piszą. Ma być zimno nadal a na początku października śnieg... Nie znoszę zimy!!!

Gość do malinowy koktajl
Śnieg w październiku? Nie, nooooooo.....

Gość do malinowy koktajl
No ja wczoraj kupiłam zimową kurtkę, chociaż nie planowałam wcale.

podobno w połowie tygodnia ma sie zrobić cieplej, ale nie ma sie co łudzić, że będzie jakoś ciepło.

Gość niedzielny poranek
kurcze a ja jade do kumpeli na południe Niemiec i mamy poszaleć trochę. Planowałam same bluzeczki z dekoltami i krótkimi rękawkami, buty z odkrytymi palcami itp itd....a tu wygląda ze bede musiałam kurtki brac i zimowe adidasy. Ja pier.... Nienawidzę zimy :O

szczerez mówiąc to jakby już była zimna przynajmniej to by było lepiej. Bo jesieni to ja poprostu neiznosze.

Gość łomatuluuuu
Nie będzie już złotej polskiej jesieni, bo zmienił się nam klimat:O Nie widzicie, że ogólnie na świecie klimat się zmienia? Kiedyś wyróżniało się 6 pór roku. Tzw. atmosferyczne. A przejścia między czterema porami roku były bardzo wyraźne. Teraz juz tak nie jest. Albo jest ciepło, ale niezbyt gorąco (max. 30 stopni, a kiedyś w Polsce bywały gorsze upały), ale zazwyczaj od maja do października jest ok. 20 stopni. Potem od października do maja jest średnio ok. 0 stopni. Często nie pada śnieg, a na pewno nie tyle, ile powinno, żeby nie wysychała gleba. Czasem coś spadnie i zaraz się topi, bo właśnie temperatura oscyluje wokół 0. W zeszłym tygodniu było 28 stopni, w tym jest 11. Wszystko się zmienia bardzo szybko i nie ma juz żadnych pó roku tylko pora zimna i ciepła z bardzo krótkim przejściem między nimi, zazwyczaj kilku-kilkunastodniowym. 🖐️

Gość dodkkaam
Czy na tej pogodynce jest jakaś prognoza tygodniowa albo dłuższa? Nie mogę znaleźć....

Gość a jeszcze tydzien temu
były 30-stopniowe upały a teraz ledwo 10 stopni.:p