Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalUDeRka

W jakich sklepach kupie fajne jeansy?

Polecane posty

Gość MalUDeRka

Szukam jakis klasycznych jenasow, bez zadnych pierdol typu cekiny, naszywki itd. Cena do 300zl. Choc moga byc i takie za mniej niż 100zl. Prosze o rady:(

jak za mniej niz 100 zl lub troszke ponad 100 zl to w H&M mozna znalezc fajne, klasyczne bez jakichs badziewiarskich udziwnien, natomiast za 300 to w sklepch takich jak levis lub wrangler pewnie cos sensownego znajdziesz

Gość to i tak nieźle
do 300zł to z pewnością Lee i Wrangler-świetne jakościowo dżinsy, ale i cena wysoka. a do 100zł-Cross. Jak nie mam kasy to tam kupuję. proste, klasyczne dżinsy za nawet 60zł i nawet dobre jakościowo (troszkę za bardzo się rozciągają jedynie)

Gość aga................ .
też szukam fajnych dzinsów!! tylko potrzebuje biodrówki i rozszerzane nogawki:) macie jakieś namiary???

aha no i polecam dzinsy mustang, najlepsze dzinsy jakie mam sa wlasnie z mustanga kupione za 150zl w ursus factory

Gość to i tak nieźle
biodrówki i lekko rozszerzane nogawki widziałam we Wranglerze... Były śliczne, ale niestety drogie - 280zł... no i ja poluję na rurki. ostatnio kupiłam a wyprzedaży w lee za 180zł przecenione z 290

musze skoczyc do lee:)) a buciki kozaki kowbojki widziałyście gdzieś :P:P:P ????????????

z ładnym czubkiem, takim lekko do gory podniesionem :):)?

Gość to i tak nieźle
widziałam w CCC :P