Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hosiytrew

czy wiek ktos co to za lek Derminax?to tabletki czy jakies zele?????????????????

Polecane posty

Gość dorabella
Jestem już panią po pięćdziesiątce i całe życie miałam problemy z cerą, wybrałam już chyba całe kilogramy tetracykliny, sumamedu, pigułem antykoncepcyjnych - z róznym skutkiem, ale zawsze przemijającym i oczywiście z masą efektów ubocznych. Po dwóch miesiącach stosowania derminaxu mam gładką buzię i jestem naprawdę szczęśliwa! Zachęcam wszystkich młodych - i nie tylko - ludzi do spróbowania, bo wiem, jak takie kłopoty mogą zatruć życie.

Gość mirka3333333
to jest lipa nic wogule nie pomaga nic a nic

Gość mirka3333333
juz miesiac zazywam i poprawy nie ma wogule

Gość mirka3333333
jak mozna taki kit wciskac czekalam na to jak na zbawienie i sie rozczarowalam szkoda kasy na to g....no

hej. podobno jedno opakowanie kosztuje 79zł. też zastanawiam się nad zakupem. czy wiecie czy to naprawdę działa.

Ja brałam Derminax i mi pomógł, miałam mega trądzikową cerę, a złogi i wypryski ładnie się pogoiły po tych tabletkach. Zależy, jakie kto ma podłoże trądziku - jak hormonalne, to pewnie hormonami powinien się leczyć, ale jak bakteryjne, to takie właśnie antybakteryjne, oczyszczające tabletki jak najbardziej pomagają...

Moja siostra bierze Derminax i trądzik jej się załagodził, nadal stosuje, bo chyba kuracja ma trzy miesiące trwać, ale póki co jej buzia jest na dobrej drodze do bycia ładną ;]

A powiedzcie coś więcej o działaniu tego Derminaxu? Jak często się go stosuje? Są jakieś przeciwwskazania? I czy każdy rodzaj trądziku można tym leczyć?

Treściwie postaram się odpowiedzieć na te pytanka: 1 - codziennie się je tabletkę, ja tak po trzech tygodniach widziałam, że wygląd buzi mi się poprawia, 2 - nie ma przeciwskazań, z tego co wiem, 3- można leczyć Derminaxem każdy rodzaj trądziku, bo liczy się jego działanie antybakteryjne, a to ważne niezależnie od przyczyn trądziku.

A co z ewentualnymi efektami ubocznymi Derminaxu? Są jakieś? Proszę o opinię tych, którzy brali i po sobie widzieli, jak to działa.

Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych po Derminaxie, wiesz, to są ziółka, witaminy, substancje antybakteryjne, więc nie ma w tych tabletkach jakichś składników, które mogłyby powodować negatywne skutki.

Pytałam, bo słyszałam, że po tego typu tabletkach mogą występować nudności albo bóle głowy, ale skoro piszesz, że po Derminaxie nie ma tego, to cieszy mnie to bardzo i chyba się zdecyduje :)

Nic konkretnego nie mogę jeszcze powiedzieć, bo dopiero zaczynam przygodę z Derminaxem :) Mam nadzieję jednak, że wszystko będzie ok :)

Gość Matteo777j
nie kupywałem derminax, ale za to kupilem taletki folixin, ktore sa w tym samym programie partnerskim co derminax cashinpills i uwazam ze to jest jedna wielka sciema! folixin tak jak derminax maja taki sam sklad a sa odpowiednio na włosy i tradzik, oszusci!

Gość Czarny 71
Witam. Nie wiem czy tak wypada, ale w moim skromnym wypadku chyba tak, to przejdę od razu do rzeczy. Chodzi o Derminax czy jakoś tak to się nazywa, bez wartościowa nazwa a raczej firma tego produktu.. Jestem po trzy miesięcznej kuracji i przyznam że nic nie pomogło, a wręcz pogorszyło nie wiem jak teraz mam wyjść z tego syfu. Czy jest możliwość zwrotu pieniędzy, bo wcale tak mało nie zapłaciłem za te nic nie warte Tabletki, jak 300 zł. :(

Gość gość
podnosze temat.Kto to stosował?Podaj jako doskonałość roku 2012

Gość gość
nikt już derminaxu nie stosuje?sa inne lepsze leki?

Gość gość
ja dzisiaj dostałam przesyłkę z opakowaniem Derminaxu, od jutra zaczynam! :) zobaczymy czy to ściema

Gość Milczek2222
Ludzie! Ktoś to chyba musi tutaj powiedzieć! Dzielicie się na marketingowców Derminaxu, marketingowców Revitolu oraz tych, którzy rzeczywiście kupili i spodziewają się tego co na ulotkach, a zapewne zrezygnowali już po 1 opakowaniu. Derminax to żadna rewolucja, ale też nie ściema. Można go kupić już teraz na Allegro od zaufanych sprzedawców. Będzie działał, ponieważ jego składniki działają oczyszczająco i kompleksowo na cały organizm. Ale tylko przy regularnym braniu, bez przerw i w równym natężeniu (najlepiej codziennie o tej samej godzinie, w trakcie jedzenia lub chwile po dla lepszego wchłaniania). Prawda jest taka, że skład leku Olimp jest dużo inny. Derminax jest podobny do Revitol Acnezine lub Acnefight. Po prostu zawiera substancje deoksydanty i tyle. Gwarancji wyleczenia trądziku nie da żaden lek, bo przyczyny mogą być różne, a najczęściej jest to kwestia hormonów. Lepiej sprawdźcie najpierw swoje hormony, zbadajcie tarczycę. Bez tego nic nie pomoże. A Derminax powinien działać tak samo jak Acnezine. Ja brałem tabletki Acnezine przez 2 miesiące codziennie i zauważyłem duże efekty. Niestety nie kupiłem już 3 opakowania, bo woliłem zaoszczędzić i już widzę tego efekty. Również korzystałem z wielu dermatologów, ale niestety jedyny antybiotyk działa na mnie bardzo bardzo źle...

Derminax - http://vk.cc/1SNlHW Potwierdzam skuteczność - już po kilku dniach pryszcze zaczęły robić się mniejsze, zbladły i w końcu - przepadły bez śladu.

Gość KOjk
Posty na górze to żałosna reklama Derminaxu. Stosowałem 1 miesiąc. Nie ma porównania z Acnezine / Acnefight. Derminax ma za słabe dawki w porównaniu do Acnezine i jest droższy. Tak samo nie polecam Nonacne i innych podobnych. Tylko Acnezine ma wystarczające stężenia, by zauważyć jakieś pozytywne zmiany. Więc jeśli ktoś chce skutecznie wyleczyć trądzik bez lekarza to polecam Acnezine - pierwsze efekty na plecach miałem po 2 miesiącach brania. Potem zrezygnowałem z brania, ale niestety popełniłem błąd, bo wszystko wróciło. Dlatego teraz zaczynam prawie od początku.

Gość AdrianG
zalezy z jakies stronki kupujecie, bo jest niestety wiele podrob i dlatego nie daja zadnego efektu a tylko pieniadze byly wydane w bloto, ja na przyklad i pol mojej rodziny kupujemy ze sprawdzonej stronki http://www.dermi-suple.pl/ orginalne, dzialaja tak jak powinny i tak jak jest tu opisane a jesli nie to zakupcie je w jakiejs aptece, pozdrawiam

Gość KOjk
AdrianG: miałem zaplombowany Derminax. Nie była to podróbka. Poza tym sprawdziłem dokładnie skład Acnezine, Nonacne, Derminax i IQFace. Derminax jest słaby w walce z trądzikiem. On nadaje się do polepszenia kondycji skóry, włosów i paznokci, ale do walki z trądzikiem się nie nadaje. Chciałbym jednak cofnąć swoją opinię o Nonacne. Zakupiłem, przetestowałem i okazało się, że ten preparat jest najmocniejszy z wymienionych. NIESTETY, jestem uczulony na któryś z jego składników (objawy: długotrwałe wysuszenie jamy ustnej - bardzo kłopotliwe i nieprzyjemne, różne strupki na ustach), prawdopodobnie na wit. A (retinol), której nie ma Acnezine. Tak samo jak uczulony byłem na Izotretinoinę. Niekorzystne objawy pojawiają się dopiero po 1,5 tygodnia brania i potem utrzymują się około tygodnia (jeśli oczywiście zastopujemy przyjmowanie). JEDNAK dobry efekt widać już po 1-2 tygodniach. Ja mam trądzik na plecach, nigdy nie miałem na twarzy. I działa, przede wszystkim wygładza skórę. Przebarwienia CHYBA też znikają, ale jeszcze nie mogę potwierdzić na 100%. Tak więc zaraz po antybiotykach najsilniejszy jest Nonacne. Mimo tych efektów ubocznych biorę, ale po 1 kapsułce co 3ci dzień, potem zamierzam przejść na słabszy Acnezine, którego już wypróbowałem, ale pierwsze efekty dawał dopiero po 2 miesiącach. Jest za to niemal 2x tańszy (same kapsułki).

Gość gość
Znam ten lek, korzystałem i nie polecam. Wysyp nowych pryszczy murowany. Kupiłem kolejny suplement Nonacne, też na stronie producenta : http://nplink.net/OzUm0ISX i licze że tym razem mi trądzik minie.

Gość gość
Korzystałem z Derminaxu miesiąc i zrezygnowałem. Tragedia!

Gość gość
Przez rok brałam Derminax. Przed kupnem tych tabletek, przeczytałam mase stron o wspaniałych efektach ich zażywania. W moim przypadku żadnych efektów. Odstawiłam resztę tabletek które mi zostały. Żałuje że wydałam tyle kasy. Nie polecam. :(

Gość gość
Najlepiej wybrać się do dermatologa, który przepisze maści lub antybiotyki np Izotek w razie potrzeby. Nie ma co kupować Derminax.