Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hosiytrew

czy wiek ktos co to za lek Derminax?to tabletki czy jakies zele?????????????????

Polecane posty

Gość gość
Polecam Olimp Multiple Sport! Jest tańszy , skuteczniejszy i ma bogatszy skład od Derminax.

Gość KOjk
Ja jestem uczulony na Izotek i generalnie niektóre pochodne wit. A. Pozostaje mi więc Nonacne albo Acnezine. Derminax odradzam, słaby. Uwaga! Nonacne też ma retinol (wit A) - dobra rzecz, ale w moim przypadku mam skutki uboczne i nie mogę brać regularnie.

Gość gość
Witam,Chcialabym opisac moje objawy po stosowaniu derminax tabletek na tradzik zaznaczam ze majac lat 36 moja skora nie miala wykwitow mlodzienczych ale wymagala malych poprawek.Po dwoch tygodniach stosowania czulam poranne ssanie w zoladku jakbym byla w ciazy w poludnie dziwne mulenie i zawroty w glowie nawet zrobilam test gdzie wyszedl NEGATYWNY o czym bylam pewna.zakupilam zestaw 3 opakowan za cene 249zl gdzie bylam zmotywowana do lykania tego czegos przetrzymalam te moje kiepskie samopoczucie.jestem po 7 tygodniach stosowania tego leku na mojej twarzy pojawila sie kasza drobna i co jedna bolwa zeszla druga sie pojawila nawet na uchu ramieniu bez przesady takich wykwitow nie mialam.Oszustwo!!!!! Dzis wrocilam od kosmetyczki stawiam na zabiegi diete.Pozdrawiam nie wydawajcie kasy moje 1,5 opakowania idzie w kosz a 1,5 nie pomoglo za pogorszylo i w plecy 250zl.

Gość gość
Też zastanawiam się nad kupnem tych tabletek, jednakże po przeczytaniu ciekawych rzeczy na ich temat ( http://medtutor.pl/forum/derminax-sprawdziliscie ) nie wiem co mam robić. Ktoś coś może podpowiedzieć w kwestii tych tabletek? Dodam, że mam lekką postać trądziku i do tego tłustą skórę.

Gość gfdgdg
Najważniejsze to pamiętać, że opinie w Internecie pochodzą najczęściej od marketerów, pijarowców tych lub innych leków. Derminax mi nic nie pomógł, bo jest słaby. Sprawdź sobie skład i porównaj np. z Acnezine albo Nonacne. Najmocniejszy ze wszystkich jest Nonacne i jeśli nie masz problemów z tarczycą (niedoczynność, nadczynność) i nie przyjmujesz Euthyroxu lub tym podobnych hormonów to polecam Ci właśnie Nonacne. Jeśli masz problem z tarczycą, to wybierz Acnezine, bo ten pozbawiony jest wit.A, z którą "sprzęga" się Euthyrox.

Gość olaf854
Ja mogę polecić Nonacne http://natradzik.milejdi.pl przed zakupieniem tego produktu moja buzia była jak laboratorium eksperymentalnym,ponieważ stosowałem różne antybiotyki, żele, maści i nic zupełnie nic po prostu miałem tego dość nie chciałem już tak wyglądać. Dlatego też właśnie zakupiłem Nonacne i w końcu ten straszy koszmar się skończył. Stosowałem 3 miesiące,lecz już po pierwszym tygodniu widać było różnicę, pryszcze powoli znikały i w końcu widzę,że mój wybór jest genialny!

Gość gość
Derminax mają dokładnie taki sam skład jak Olimp Bio Siylica,który kosztuje około 12 zł, i ma dodatkowo witaminę e,