Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaa89

problem penis wchodzi do pochwy

Polecane posty

Gość studentkaa89

Witam. Jestem ze swoim mężczyzną ok. roku. Od niedawna nasze pieszczoty zamieniły się w coś bardziej poważniejszego. Długo na to czekałam... Aż w końcu zrozumiałam, że dojrzeliśmy do tego. Dlatego też postanowiliśmy spróbować... (Gdybyśmy wpadli, byłabym gotowa zatrzymać dziecko.) Było tak, że on stał i mnie podniósł do góry. Nogami objęłam jego ciało. Czułam, jak jego penis wchodzi we mnie. Ale weszło zaledwie 2/5 czy 1/2 i poczułam ogromny ból. Czy zawsze tak jest podczas pierwszego stosunku? Czy wy też miałyście takie kłopoty podczas pierwszego stosunku? Po tym, jak mu powiedziałam, że mnie to boli... spróbowaliśmy drugi, trzeci raz... Znowu jego członek pojawił się w mojej pochwie, i znowu towarzyszył mi ból. Czy to znaczy, że moja pochwa się wyrobi, czy po prostu mam pecha... i zawsze mnie tak będzie boleć? :P Co do nas: Jego penis jest bardzo duży... a moja pochwa nierozciągnięta. Chyba czeka mnie mały trening :P I tak z ciekawości... Jeżeli robiliśmy to bez zabezpieczenia, to możliwe jest bym zaszła w ciążę? Nie wprowadził całego członka. I miałam wtedy dni niepłodne.

Gość no tak studentka od 7 bolesci
Przeczytalem Twojego posta i koncowka mnie rozwalila :D

Gość Nikitka jj
dokładnie jak mówi poprzedniczka. Powolutku a skutecznie. Jestes po prostu nierozciagnieta. Z czasem wejdzie cały ... ale spróbuj po bozemu i po lampce wina. Bedziesz wtedy lepiej rozluziona a nie dodatkowo spieta stresem czy teraz wejdzie czy nie. Powodzenia :)

Gość studentkaa89
I dziękuję Paniom za łaskawą odpowiedź... PS: Denerwują mnie, że czasami dorośli, prawdziwi, dojrzali, poważni nie potrafią zrozumieć osoby młode z wątpliwościami... I zamiast spróbować pomóc, to się wyśmiewają. Trochę rozumu! Czy każdy musi być tak doświadczony w tych sprawach? Dla mnie one akurat nie są najważniejsze, stanowią jedynie element mojego życia.

Gość inkalol
Mysle ze przed rozpoczeciem wspolzycia powinno sie troche poczytac i dowiedziec o dniach plodnych, ciazy itp. Byloby mniej pytan i watpliwosci typu "czy to możliwe jest bym zaszła w ciążę? Nie wprowadził całego członka. I miałam wtedy dni niepłodne". Moze najpierw teoria a potem praktyka:)

Gość tak to nie moze tak byc
popieram przedmówczynie!!! zresztą najlepsza pozycja na pirwszy raz to klasyczna! nie jakieś wygibasy!!!!!!!!1

Gość sfFFFFFFFFFFF
moze masz za malo sluzu w sobie

Gość Fidżi
Przede wszystkim jak już tu wspomniano, powolutku. Długie pieszczoty przed, jeżeli nadal nie będziesz dostatecznie nawilżona to jakiś lubrykancik. Na pierwszy raz to koniecznie pozycja klasyczna i możesz podłożyc sobie poduszkę pod pośladki, to ułatwia wejscie członka do pochwy.

Spokojnie, kochana :) Bol towarzyszy nawet kilku pierwszym razom. To kwestia praktyki i przyzwyczajenia a takze wyluzowania. Teaz sie na pewno troche denewujesz- jak wygladam, jak dla niego pachnę, czy podoba mu sie moje cialo...Potem takie pytania znikna z Twojej glowy. Najwazniejsze jest to zebys sie dobrze rozluznila i zwilgotniala (zawsze mozecie uzyc jakiegos lubrykanta). Jesli sie dobrze otworzysz i tarcie zostanie zniwelowane przez sluz, seks z czasem zacznie byc baaardzo przyjemny. Jeszcze jedno- patrzac na jego przyrodzenie bron Boze nie mysl rany jaki on wielki, on ma we mnie wejsc caly, o rany, to bedzie bolalo. Tak nie wolno myslec bo rzeczywiscie bedzie bolalo. Psychika jest bardzo wazna. No i na koniec- zabezpieczenie to podstawa. Ja tam nigdy nie ufalam tym dniom plodnym i nieplodnym- z reszta jestem zbyt leniwa i nie chalo mi sie liczyc. Prezerwatywa badz tabletki zapewnia ci wieksze poczucie bezpieczenstwa i radosc ze wspolzycia. Pozdrawiam

Gość upupupupupupu
upupupupuupup

Gość Mała aleja róż
Święta racja studentko-słuchaj co babki mówią:) a co do dni płodnych... Moje były niepłodne i tak oto jestem w połowie ósmego miesiąca ciąży ha ha. Ale spoko-mały miał być,tylko bardziej na wiosnę niż na jesień;)

Nie martw sie :) Ja tez mialam taki problem, za pierwszym razem kazalam wyciagnac czlonka ze mnie bo tak mnie bolalo.. :D Ale za drugim zacisnelam zeby i poszlo :) Powolutku i bez nerwow :)

Gość Mała aleja róż
A tak w ogóle studentko jeden fragment twojej wypowiedzi mnie rozwalił dokumentnie!"gdybyśmy wpadli byłabym gotowa zatrzymać dziecko". Rany-co za kretynka z ciebie! Tak to można najwyżej mówić o...kurcze,nawet o psie czy kocie tak się nie da mówić czy myśleć-to też czuje przecież(wiem bo mam kicię w domu). Zatrzymać-droga,egocentryczna i mało dojrzała emocjonalnie studentko-to można sobie na pamiątkę broszkę po babci albo wersalkę,tudzież inny mebel,a nie człowieka,w dodatku takiego,którego sama powołałaś do życia! Żenada.

Gość no gdzie na pierwszy raz
taka pozycja :O, makabra jakież niedoświadczenie...az do tego stopnia ?? ciekawam jest czy to tez jego pierwszy raz...duzo na ten temat mozna povczytać na necie, wiec w czym problem, nie rozumiem

ja polecam żel durexa - być moze jesteś spieta, nie dosć, ze zaciskasz mieśnie, to jeszcze nie produkujesz "nawilżacza"

Gość do Mała aleja róż
Wybacz ale to Twoja wypowiedź jest mało inteligentna :-). Dziewczyna po prostu chciała zaznaczyć, że przed pierwszym razem rozważyła wszelkie za i przeciw... Na przyszłość. Proszę Cię czytaj uważniej nim zaczniesz kogokolwiek od razu krytykować :-) Pozdrawiam !!

Gość do Mała aleja róż
aaa co do pierwszego razu to ... nie przejmuj się. Każda z nas przeżyła swego rodzaju rozczarowanie ... To za mała, to za duży, zbyt wilgotna, albo pod wpływem stresu całkiem sflaczały ;-). Media niepotrzebnie wyidealizowały "pierwszy raz". Prawda jest taka, że zwykle właśnie pierwszy raz jest najgorszy ;-)

Gość do Mała aleja róż
przperaszam nie zbyt wilgotna tylko zbyt sucha ;-)

Gość do do Mała aleja róż
Każdy ma prawo ocenić to co napisała autorka, bo chyba po to wstawiała to na forum publiczne. Jeśli chodzi o zdanie Mała aleja róż, to trudno nie przyznać jej racji. Zauważ po nicku studentka89, że autorka jest bardzo młoda ma 19 lat dopiero zaczyna studia, życie. Decyzja, że zatrzyma dziecko w razie jakby co niby jest odpowiedzialna, ale moim zdaniem ta odpowiedzialność raczej spadnie na rodziców autorki, którzy będą w razie jakby co utrzymywać swoje dziecko i wnuczkę/wnuka. Pogratulować dobrego samopoczucia w takim razie i poczucia odpowiedzialności - moja odpowiedzialność to odpowiedzialność rodziców! Może z nimi też to powinna skonsultować a nie tylko z chłopakiem?

Gość do do Mała aleja róż
I niby rozważyła autorka wszystkie za i przeciw i wszystko przemyślała a zadaje pytanie czy jak penis nie był do samego końca w pochwie i chłopak miał w niej wytrysk to może być w ciąży. Nie wiem jak można takie pytanie przypisać osobie, która jest dojrzała i przemyślała ponoć wszystko!

Gość do Mała aleja róż
Skąd taki pomysł miała autorka ? To bardzo proste ... wszelkie młodzieżowe tygodniki typu "Bravo" piszą o tym jak to wystarczy dotknąć penisa potem owej pipeczki i od razu można zajść w ciążę. To wszystko wina tych cholernych czasopism, które nie posiadają ŻADNEGO lekarza tak naprawdę, a ciągle wpieprzają się w życie intymne nastolatek. (Zaznaczam, że nie wszystko co piszą jest złe.. w tym wypadku niestety tak jest) Jasne, że można komentować, ale istnieje pewna różnica pomiędzy komentowaniem a obrażaniem ! Swoją drogą jaką masz pewność, że dziewczyna np nie będzie studiowała zaocznie i nie poszuka sobie jakiejś pracy, żeby samej sfinansować siebie i przyszłe dziecko ?? Nie skreślajmy jej z góry ... Zresztą .. nie to tutaj jest problemem.

Gość do Mała aleja róż
Zresztą skoro dziewcyzna wypowiada się, że jest z kimś od roku i nie poszła z nim od razu do łóżka tylko stopniowo angażuje się intymnie to chyba świadsczy o jakiejś odpowiedzialności ???

Gość studentkaa89
dziękuję za wcześniejsze odpowiedzi. Studiuję dzienne, więc nie byłoby możliwości, żebym pracowała. I sama przyznaję, nie jestem gotowa jeszcze teraz- by wychowywać dziecko. Nie teraz. Nie jestem gotowa, by zostać mamusią. I wcale nie czytam "Bravo". Moje obawy wynikały przede wszystkim z tego, że nim dojdzie do wytrysku wydziela się płyn "preejakulat", który również zawiera plemniki. To tego się obawiałam. A, że były to moje dni płodne to jeszcze bardziej się wystraszyłam. Teraz dostałam okres, ale wiem, że rzadko się zdarza, by kobieta była w ciąży i miała okres! Ale się zdarza, i dlatego pójdę dla świętego spokoju do ginekologa... Dziękuję Paniom/Panom, które mi doradziły, co mam zrobić podczas kolejnego stosunku. I co racja, to racja- zabezpieczenie będzie u mnie teraz wynosić 200 %! :)

słuchaj no, napisalas powyzej ze wrazie wpadki bylabys gotowa zatrzymac dziecko, teraz piszesz ze nie jestes na to gotowa itd, po co bierzesz sie za seks skoro nie masz o tym zielonego pojecia? pozatym z tego co pamietam zalozylas topik typu jestem w ciazy? jestes ograniczona czy co?

OKRESU W CIAZY NIE MA!! i nikt tego okresu nigdy w ciazy nie mial!!! plamienia tak, okres nie.. rozumiesz?

Gość madzia923
a ile jego penis ma cm??ze mowisz.ze duzy??

Gość do Madzia
ciekawość pierwszy stopień............... :D

Gość Pani00
Droga studentko. Po pierwsze musisz sie wyluzować wiem to z swojego przykładu. Dla mnie pierwsze stosunki też były bolesne , ale jak to mówią "Praktyka czyni mistrza" . Życze powodzenia:)

Gość Pani00
Popieram, najlepsza na pierwszy raz jest pozycja misjonarza :)