Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostane feministka

jestem wkurwiona

Polecane posty

Gość jshbvu
a jesteś pewna że on traktuje poważnie ten związek może szuka tylko przygody

Gość zostane feministka
Nie, przygody nie szuka. Ogólnie jest b. dobrym chłopakiem, kochającym, uczuciowym, nie robi niczego bez mojej zgody. Ostatnio za bardzo się nie dogadujemy (często się kłócimy o jakieś drobnostki), ale ogólnie pasujemy do siebie i staramy przetrwać ten kryzys. ;) Tylko teraz mnie zawiódł. :(

" kochającym, uczuciowym, nie robi niczego bez mojej zgody" aaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaa i raz chłopiec zrobil cos bez jej zgody :D

komiczne, oni już się zdążyli zdzwonić i spotkać nawet :P a kac nie jest wytłumaczeniem, napisać głupiego smsa, np. że źle sie czuje bo zdycha po chlaniu chyba można

taka niesłowność trzeba tępić. nie odzywaj się pierwsza, nie daj się przeprosić tak łatwo. faceta trzeba wychować

Gość zostane feministka
Eee... komiczne, czytaj ze zrozumieniem. :P Wcześniej napisałam, że mu mówiłam, że niech sobie robi tą imprezę. :P A po drugie, to on obiecał się odezwać, ja nie wiedziałam kiedy od niego goście wychodzą i ostatnio tylko ja proszę o spotkania (co nie znaczy, że on się nei chce spotykać, mowi, że woli jak ja zapytam, bo wtedy ma pewność, że chcę). :P

komiczne, zastanów się trochę i popatrz od swojej strony - panna obiecuje się odezwać i tego nie robi. byłbyś zadowolony? nie sądzę. oczywiście zaraz wytłumaczysz, że przecież mogła zabalować i leży półżywa i tak dalej. ale przez pół dnia można się podnieść na chwilę i napisać, ze \"sora ale nie mogę się spotkać, umieram\". chodzi o to, żeby być słownym i wywiązywać się z tego, co się powiedziało. tylko i aż. bo facetom idzie to zdecydowanie gorzej. a bluszcze? nie wiem jak reszta i za resztę odpowiadać nie będę ale mi do nich daleko :)