Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona box

Do chłopaków

Polecane posty

Ludzie stają się zbyt pewni siebie poprzez taki rodzaj sportu. } A teraz zatrybiłem, masz namysli takich co to dwa trzy lata potrenowali. Tu się zgodzę początkujący są pewni siebie.

ona box:) Trzymaj się swojej pasji... nie ma dziwnych upodobań, są tylko nieakceptowane przez innych ludzi. W ogóle nie pijesz? Czy po prostu rzadko?:>

Gość ona box
heh no ja jestem pewna siebie, bo wg mnie ta cecha pozwala mi zrobić coś o czym marzę i wiem, że jeśli czegoś mocno pragnę zrobię to... zależy w czym tą pewność siebie rozumiesz

Gość ona box
wcale nie pije, chyba ze okazja: sylwester, urodziny czy cuś, ale to symbolicznie szampan tylko... jakoś szanuje siebie jako kobietę i nie podoba mi się widok dziewczyny z piwem w ręku, bo ona chce zwrócić na siebie uwagę chłopaków... już nie jeden chłopak mi powiedział, ze wie ze jestem rozsądna... wiem, co przystoi kobiecie, a co nie.... chociaż te moje upodobanie do kickboxingu przeczy całkowicie emu co napisałam wyżej..

Świetna z Ciebie dziewczyna... Już mi się podobasz... Kiedyś siedzieliśmy sobie z kumplami w pubie, wszyscy pili piwa, a ja sok pomarańczowy. Jednek mnie sztura, który praktycznie mnie nie znał i się pyta:"Nie czujesz sie głupio i jak wyrzutek? Wszyscy piją piwo, a Ty sok..." A ja na to odpowiedziałem:"Czuję się świetnie, od dziecka byłem wyjątkowy":D Kckboxing niczemu nie przeczy, bo jeśli masz silny charakter i jesteś uparta, to Ciebie nie zmieni;)

Gość ona box
no widzisz i się rozumiemy:)

Gość ona box
no baaa:) czasem potrzebne są spekulacje by wszystko co ma być białe było białe a czarne czarne

Gość tiomas
a pokażesz buźkę?

Gość ona box
hheheh niestety nie

Gość tiomas
no jak wygląda

Gość tiomas
no ja wiem, ale chciałbym zobaczyć jak taka sztunia wygląda

Gość tiomas
a co też chcesz ją zobaczyć?

Jakoś mnie to nie interesuje... Wiesz co robia napalone gimnazjalistki podczas pierwszych 10 minut rozmowy, zadają pytanie:"A masz foto?":P Myślę, że więcej Tobie wyjaśniać nie muszę.

Gość tiomas
ale ja nie rozmawiałem z nią przez 10 minut, no chłopie gdzie masz jaja...

Gość ona box
mmmm.... to mi sie podoba:)

Gość tiomas
łaski bez

Ona box, jeśli jesteś kobietą na tyle odważną żeby napisać do obcego faceta, to zapraszam do skończenia rozmowy na gadu: 7120640:) Jeśli poznałaś paru dupków, którzy zmienili Twój światopogląd na temat poznawania nowych osób, to postaram się go zmienić.