Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria w sukience w kropki

zachowanie chłopaka - spodobałam mu się?

Polecane posty

:) otóż wczoraj byłam na parapetówce. Poznałam tam miłego chłopaka, świetnie nam się rozmawiało, mnóstwo wspólnych tematów. Na imprezie nie znalam nikogo, oprócz gospodarzy oczywiście (siostra cioteczna z mężem). On znał tam praktycznie wszystkich, a mimo to - cały czas przesiedział ze mną. Miło:) no i tak - gdy rozmawialiśmy - gestykulował, gładził się po głowie (dziwnie brzmi:P ), ogólnie to tak 'kręcił się' (troche jakby miał ADHD). Ojej, wiecie o co chodzi:) Potem on rozmawiał z moją siostrą i strasznie mnie chwalił, że jest mną po prostu zachwycony, bo jestem taka mądra:P, mam swoje zdanie, mimo, że jestem taka młodziutka jeszcze.... (eee, on ma 25, ja 20 l.). Cały czas poźniej krążył w pobliżu, zagadywał i takie tam. :) Zapytał jeszcze czy mam jak wracać... i wynikało to z tego, że gdybym nie miała, to pewnie pojechalby ze mną na drugi koniec stolicy (zasugerował to). Wg Was jakoś hmmm...spodobałam mu się? :) co sądzicie? (bez głupich komentarzy proszę;) ).

Gość xcxxcxcxx
spodobala mu sie :)) wyrazne sygnaly ! :)

Gość Brunetka 30
a poprosil Cie o nr tel. bo znam takich, ktorzy stwarzaja pozory ze podoba sie im panna, ale cala sytacja ma na celu pokazania innym jakie on to ma powodzenie..:O u zawodowego gracza nie rozpoznasz tego szybko:O

nie, akurat to nie ten typ. Akurat jakoś się nie mylę co do ludzi, poza tym to dobry przyjaciel mojej siostry... jak z nią rozmawiał to ponoć nachwalić się nie mógł. W zasadzie to nie chodzi mi o nic takigo, po prostu o całą zaistniałą sytuację. A pewnie spotkam go jeszcze nie jeden raz, zwłaszcza, że planowana jest powtórka parapetówki. :)

Gość Brunetka 30
no ok, dziewczyny zawsze mysla to nie ten typ, no ale ok, a co z tel. skoro mu sie tak spodobalas to powinien wziac tel i umowic sie z Toba, wiec jak sytuacja rozwija sie?

Gość ankaaa.
według mnie, koleś leci na ciebie!:P w sumie takie rzeczy intuicyjnie się wie. Pozatym skoro cię tak chwalił przed siostrą, to chyba coś znaczy, nie?:P

Gość tomektomektomek
powiem ci jak zawodowy wytrawny podrywacz - spodobałaś mu się bez dwóch zdań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maciek z
tak!:] pewnie te gestykulowanie nerwowe bylo, speszony. Podobasz się:P

Gość tajemNicza Kasandra lol
poznałam w ten sposob swojego męza:) jakieś 20 latek temu...

Gość ja swojego też
poznałam na parapatówce... tak machał łapami, że wylał alkohol na sałatkę... ale miło było i jest...

Gość tajemNicza Kasandra lol
:P a tu też ewidentnie coś się kroi, powodzenia

Gość Dziewczyno co ty
tak przeżywasz jak Hitler wojnę odpuśc sobie Gdyby był tak toba zauroczony to by poprosił ciebie o nr telef. i by ciebie odprowadził do domu więc ... radzę weź na wstrzymanie :P