Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka02

Pomóżcie.

Polecane posty

Gość Aśka02

Pyt.1: Mam włosy z łupieżem, przetłuszczające się, cienkie, rzadkie, strasznie wypadają:( (cała podłoga w moich włosach:o). Biorę Maxi Krzem, płuczę w pokrzywie. Szukam dobrego i przede wszystkim niedrogiego szamponu (najlepiej aptecznego), który poradziłby sobie z moimi włosami. Polecicie coś? Pyt.2: Chodzi o krycie twarzy. Mam jeszcze trądzik (w koncu mam 16 lat), dużo czerwonych krostek, których nie umiem niczym zakryć... Słyszałam o korektorze zielonym, ale nie wiem, jakiej firmy, gdzie znaleźć, i ile kosztuje. Zamierzam smarować twarz kremem tonującym z kolorem Ziai (seria Nuno) a pod to korektor... To nie zaszkodzi cerze? Nie chcę jej zapychać podkładami. Pomóżcie proszę. Jestem nastolatką, nie dostaję dużego kieszonkowego niestety...

Gość Aśka02
Ktos jeszcze pomoze?:(

Gość polecam Ci z czystym
sumieniem serie RADICAL Szampon Radical i mgielka do wlosow Radical. Niedrogie i bardzo skuteczne!!!! Polecila mi to kiedys kolezanka i od tamtej pory stosuje tylko te dwie rzeczy. Moge Ci jeszcze polecic maske Placenta do kupienia w salonach fryzjerskich lub bardzo tanio na allegro. Do tego lykaj Revalid (bez recepty) ale to juz drozsza sprawa - przez pierwszy miesiac 3 razy dziennie po dwie tabletki a potem 3 razy po jednej. Jest jeszcze cos ale to tez juz droga sprawa - ampulki placenta, dokladna nazwa: placen formula hp - Tonic hair and scalp lotion. Wystarczy jedna seria 12 ampulek, tez do kupienia w salonach fryzjerskich lub na allegro, koszt ponad 100zl. Pozostaje jeszcze wax ale tego nie stosowalam wiec nie moge stwierdzic czy dziala. Pozdrawiam :)

Gość Aśka02
dziekuje:)

Gość polecam Ci z czystym
nie ma za co :) Radical kupisz tylko w aptece to tak w kwestii wyjasnienia :)

Gość Aśka02
A poradzi ktos w 2 pyt?

Gość Aśka02
Tylko ze ten Radical chyba nie pomoze w walce z lupiezem...:o

Gość sdfgbdfgn
właśnie od pokrzywy wypadają :P

Gość sdfgbdfgn
a na drugie pytanie. po co korektor? Ja Ci radze tak. Kup sobie chusteczki nawilżane z rumiankem i aloesem i używaj ich do zmywania makijażu (pudru,kredki itp) Potem umyj ją jakimś żelem,peelingiem ( w sklepie znajdziesz na pewno coś odpowiedniego dla swojej cery musisz tylko poczytać) Potem przetrzyj jakimś delikatnym tonikiem np z undertwenty poczekaj aż twarz będzie sucha i smaruj maścią brevoxyl,na początku Ci to wszystko będzie wyłaziło,skóra może piec być czerwona i sucha dlatego rano smaruj ją pod makijaż kremem nawilżającym. a zamiast korektora polceam puder kryjąco matujący LOREAL TRUE MATCH... a nie zabawy w korektory,przecież zawsze widać różnice w kolorze. zamiast maskować zadbaj o twarz :)Powodzenia.