Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lustracja4

Co mam zrobić proszę o pomoc - ZROZPACZONA!!!!!!

Polecane posty

Otóż, poznałam jakieś dwa miesiące temu mężczyznę. Przychodził do mojej kuzynki. Dużo rozmawialiśmy, śmialiśmy się patrzyliśmy sobie głęboko w oczy. Uważałam, że nie byłam mu obojętna. On bardzo mi się podoba, ale oprócz wyglądu jest bardzo inteligentny, zabawny, z tych rozmów wywnioskował że mam poukładane w głowie. Byliśmy razem na piwie, no i zaprosił mnie na swoje urodziny. Na tej imprezie kochaliśmy się, mówił mi że bardzo mnie lubi, że to nie będzie nasz jedyny raz. Było cudownie. Rano gdy się żegnaliśmy powiedział, że zadzwoni, ale niestety nigdy tego nie uczynił, nie odezwał się. Dziewczyny powiedzcie co mam robić. On teraz wyjechał na 3 tygodnie, jak wróci to mnie też już nie będzie. (Jestem za granicą i musze wracać do kraju ) Mam napisać do niego list czy co? Szaleje za nim

powiedział, że zadzwoni, ale niestety nigdy tego nie uczynił, nie odezwał się. A Ty chcesz do niego pisać?? Po co?? On juz zakończył tą znajomość...

Gość sandra12
a co chesz robic?? facet sie zabawil i na tym jego rola sie skonczyla, a tTsie otrzasnij , poznasz takiego , ktory sie bedzie odzywal.

Gość manzaniola
Standardowa sytuacja. Kochanie, musisz sie nauczyć, że seks jest dopełnieniem związku, a nie jego początkiem i z następnym, który Ci się spodoba, nie ląduj w łózku przed pierwszą randką. poczekaj przynajmniej do trzeciej...

Gość CIn3k
Hahahahahaha wykorzystal Cie a ty glupia sie nabralas... xD

Gość frajdosława
nie krytykujcie jej tak.Ja mojego Misia sama zaciągnęłam do wyrka na drugiej randce,ale on mi na pierwszej powiedział,że się zakochał,ja też się zakochałam,to się zdarza.Gdyby mi facet powiedział,że mnie lubi,nie poszłabym z nim do łóżka,to za mało...moim zadaniem.Jeśli by mu zależało ,na pewno by Cię odszukał,na pewno by zadzwonił.Może pod wpływem alkoholu tak się zachował(seks).Po prostu wyciągnij wnioski na przyszłość,znajdziesz porządnego faceta,głowa do góry,człowiek uczy się na błędach