Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KOTECZEK19833

staramy się o rodzeństwo dla naszych pociech...

Polecane posty

czesc Koteczek skąd my się znamy miło cię widzieć no ja od pazdziernika zaczynam starania o drugą pociechę

Gość malenka23
Witam :) mam 23 lata i prawie 10 miesiecznego synka i zastanawiam sie nad drugim maluszkiem tylko przeraza mnie porod :(

Gość malenka23
KOTECZEK---...A CZEMU MUSISZ CZEKAC DO GRUDNIA ??? :)

Koteczek to szybko zleci jeszcze tylko 3 miesiące a może mi się nie uda za pierwszym razem i poczekam razem z Tobą :) Witaj maleńka czemu się boisz porodu a pierwszy poród miałaś naturalny czy cesarkę no moja córka ma 3 latka

Gość malenka23
SYLWINKA--->>>PIERWSZY POROD BYL NATURALNY I BOLALO STRASZNIE...:( TYLKO TO MNIE POWSTRZYMUJE OD ZAJSCIA W CIAZE BO CHCE ALE SIE PANIECZNIE BOJE ...:(

jak byłam w ciąży z Madzia to dostałam gestozę to jest zatrucie ciążowe a po drugie mam małą miednicę i napewno nigdy naturalnie nie urodzę

ja teraz po tej gestozie też mam nadciśnienie moja mała ważyła 3700 i mierzyła 54 pózniej do Was zajrzę bo idę małą wykąpać :):)

za kturymś razem się uda ;) musze ci koteczek powiedzieć że masz slicznego synka , znikam już bo coś zle się dziś czuje ,jutro zajrze pa. 3majcie się

chyba nas wszystkich grypa rozłoży mnie tez coś gardło boli no i mała wykąpana musiałam ją wyciągać spod stołu bo się schowała i nie chciała wyjść żeby się wykąpać :):) slim-kamelia 🖐️

no i urodziny bo Ty jesteś z pazdziernika i ja też tylko że ja z 27 ale teraz nam się uda i urodzimy naszym pociechom rodzeństwo

no i mała śpi a najbardziej to bajki lubi oglądać kiedyś jak pojechaliśmy do marketu to Madzia wszystko kładła sobie do wózka a bawić to się lubi samochodami