Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska..

Ból w podbrzuszu..dziwne uczucie jak chodze...

Polecane posty

Gość kaska..

hej, sluchajcie cos mi dolega...moze ktos ma podobnie? podczas stosunku odczuwalam bol...gdy bylam na pieska albo mialam nogi w gorze...dziwne;/..a najgorsze to ze odczowam taki dziwny bol nawet jak chodze...a przedewszystkim jak siadam tak gwaltowniej...nie umiem tego opisac to boli tak w srodku..nic z anrzadow zewnetrznych...boli teztroche jak naciska na dole na brzuchu...eh nie wumiem tego opisac;/

Gość Paulina...
Hej... powiem Ci, że ja mam podobnie, jestem po pierwszym stosunku z chłopakiem, który był 2 dni temu, i dzisiaj zaczłam odczuwac dokładnie to co Ty teraz piszesz i też nie mam pojęcia od czego to może być... mnie podbrzusze doli jeszcze przy załatwianiu sie i przy spinaniu sie... Dziwny jest to ból... wydawało mi sie nawet, że moga byc to objawy ciąży ale mam nadzieje ze nie...

Gość orange-orange
idz sie przebadac do gienekologa, moze masz zapalenie jajjnikow, a moze taka wasza natura...

Gość kaska..
to nie byl moj 1 stosunek..juz mam ich troche za soba;)hehehe t taki dziwny bol jak bym dlugo wstrzymywala siku tak pozniej boli brzych jak sie dotyka...to to podbrzusze a w srodku kiedy no cala sila siadam to cos tam w srodku boli;/ znaczy moze nie boli ale czuje ....a normalnie nic nie czuje

Gość kaska..
cos podbnego jak chlopak robi mi palcowke i dotyka tak jak by chcial brzuch dodtkbac od srodka...o ta strona boli..znaczy czuje..ehe sorki za opisy al enie mam pojecia jak inaczej