Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Jakie by były Wasze myśli o takiej osobie?

Polecane posty

10 minut temu, murb napisał:

Kobiety też nie mają zainteresowań, brak im pewnie i i nie rozwijają się. Chodzi o to,  żeby trafił swój na swoją. 

Nic dodać, nic ująć. 

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Owszem mają, ale nie wszystkie, a po drugie wątpię by jakaś kobieta się nim  zainteresowała skoro nie jest samodzielny do końca :classic_cool:

Chyba, że taka która prowadzi życie jak on, a takich jest teraz mało.

Moim zdaniem nieogarniętych życiowo kobiet jest tak samo dużo jak mężczyzn. Na forum jest nadreprezentacja piwniczaków płci męskiej. 

Przed chwilą, Baba napisał:

Nic dodać, nic ująć. 

Hejka. 

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Jeżeli znajdzie sobie taką samą jak on to w jaki sposób oni sobie razem sami poradzą?

Ja o tym wiem, ale piszę pod pubikę wyrzej, bo inni twierdzą, że ma szansę jak Leżak 😄:classic_cool:

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie bądź człowiekiem małej wiary. Po wielu latach przekonaliśmy cię tu wszyscy że nie mieszkasz w Jukonie. Nie jesteś taki zakuty łeb jak ci się wydaje.

PrzekonaliśMY się to jest was więcej w jednym zwyrolu śliwkowym który obcych chce masturbować, bo rodzina już ma go dość. 😁

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Bo ma orzeczenie o uposledzeniu? Coś śmiesznego w tym widzisz? Jest kulturalny i pyta normalnie bo nie jest leżakiem oblechem. 

Pyta już nie raz nie dwa, więc ile razy trzeba mu tłumaczyć :classic_cool:

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Ja o tym wiem, ale piszę pod pubikę wyrzej, bo inni twierdzą, że ma szansę jak Leżak 😄:classic_cool:

Wyżej się pisze. Chyba wyżej sråsz niż dùpe masz sam. Albo odklejka zaszła do 5 klepki już od tych filmów i spotkania z boginio szynszylo. Ego się podjaralo i już się panoszy udając Boga wśród ritardow. To jest męskie o tak. 

• Haha 1

1 minutę temu, murb napisał:

Hejka. 

Zima zaatakowała, a my obie "nagie" na forum 🤭

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Nie każdy taki jest.

Ci nie każdy to białe kruki. Jechałaś w nocy komunikacją miejską pamiętasz i nie zaatakowali Cię , bo czuli że się nie boisz.

3 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Ma szanse. Moze znaleźć zaradną i bogatą.

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Wyżej się pisze. Chyba wyżej sråsz niż dùpe masz sam. Albo odklejka zaszła do 5 klepki już od tych filmów i spotkania z boginio szynszylo. Ego się podjaralo i już się panoszy udając Boga wśród ritardow. To jest męskie o tak. 

Myślisz, że tylko z Szynszylą się spotkałem 😄 weż mnie ne rozśmieszaj i skończ te chamowate teksty do mnie, bo Cię o zdanie nie prosiłem :classic_cool:

Przed chwilą, Baba napisał:

Zima zaatakowała, a my obie "nagie" na forum 🤭

Robię próby ale nic mi nie odpowiada.

Nie mam się w co ubrać! 😱

2 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Moim zdaniem żeby to miało ręce i nogi to kobieta powinna być trochę bardziej ogarnięta dla niego bo inaczej to nie dadzą sobie rady.

Tyle że bardziej ogarnięta rownolatka raczej go nie zechce, prędzej dekadę lub dwie starsza.

• Like 1

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ma szanse. Moze znaleźć zaradną i bogatą.

Gdyby miał nie siedziałby na tym forum non stop i nie pytał w kółko o to samo :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....
  • Like 1

Myślisz, że tylko z Szynszylą się spotkałem 😄 weż mnie ne rozśmieszaj i skończ te chamowate teksty do mnie, bo Cię o zdanie nie prosiłem :classic_cool:

Mam to w dupje z kim się spotykałeś. Ciągle to podkreślasz więc mam beke bo to świadczy że masz jakieś kompleksy. Wyebane mam kto mnie o zdanie prosi a kto nie bo to forum i wolność słowa a nie realna dyskusja twarzą w twarz. 

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Bo to muślałaby być kobieta podobna do niego a nie silniejsza.

Nie zgodzę się z tym , bo musiała by być silniejsza która będzie przewodzić i takie rzeczy się zdarzają w przyrodzie . Może taka która ma dość tego co jest obecne w obiegu i potrzebuje czegoś innego . 

42 minuty temu, Daniel86 napisał:

Witam. Wy wyobraźcie sobie, że Wy na jakieś randce, na przystanku lub 2-tygodniowym kursie rozmawiacie z jakąś osobą, a z tej rozmowy wynika, że ta osoba ma już prawie 40 lat, nigdy nie była w żadnym związku i od ukończenia liceum ta osoba siedzi w domu, co najwyżej wychodzi do sklepu, lekarza lub fryzjera.

Jaka by była Wasza reakcja? Co Wy byście pomyśleli o takiej osobie? Jakie ta osoba by miała u Was szanse na związek z Wami?

Bardziej bym się martwiła, jak taka osoba sobie poradzi, kiedy zabraknie jej bliskich? Ale ja się lubię martwić czasami na zapas, bo tak już mam ☺️

Pisałeś kiedyś, że jesteś osobą bez pracy, nie masz nawet telefonu, zainteresowań, więc tutaj nie ma się nad czym zastanawiać, bo jak chcesz założyć rodzinę, kiedy sam jesteś jak dziecko zatrzymane na poziomie licealisty.. 😎

Gdyby miał nie siedziałby na tym forum non stop i nie pytał w kółko o to samo :classic_cool:

To tak jak ty. Gdybyś miał szansę u tych u których ci się wydaje że masz to również byś tu nie spamował moda na sukces i innym szajsem. Tyle spotkań i nadal kafe xD aha no to z pewnością z powodu twojej zayebistosci. Nie ma nic śmieszniejszego niż janusz z ego jak łeb filipa

W punkt 😁

• Like 1

5 minut temu, Get Out napisał:

PrzekonaliśMY się to jest was więcej w jednym zwyrolu śliwkowym który obcych chce masturbować, bo rodzina już ma go dość. 😁

Sam najlepiej wiesz ile ludzi kręciło bekę z twojej kanadyjskiej bajeczki dla ameb na przestrzeni lat i szło to w dziesiątki. 

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Moim zdaniem żeby to miało ręce i nogi to kobieta powinna być trochę bardziej ogarnięta dla niego bo inaczej to nie dadzą sobie rady.

Tyle że bardziej ogarnięta rownolatka raczej go nie zechce, prędzej dekadę lub dwie starsza.

Z tą starszą bardziej realne jest.

1 minutę temu, murb napisał:

Robię próby ale nic mi nie odpowiada.

Nie mam się w co ubrać! 😱

Ja zostanę w stroju roboczym z przydziału 😛 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Ci nie każdy to białe kruki. Jechałaś w nocy komunikacją miejską pamiętasz i nie zaatakowali Cię , bo czuli że się nie boisz.

Opowiadałam o tym? 

Już nawet zapomniałam, no to masz dobrą pamięć.

No właśnie problem jest taki że tutaj siedzi zamiast szukać. Może by znalazł gdyby poszukał.

16 minut temu, murb napisał:

To jak należy Ciebie nazywać?

Mieszkaniec ziemi będzie niekolidujące ogólnie. 😁

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

To tak jak ty. Gdybyś miał szansę u tych u których ci się wydaje że masz to również byś tu nie spamował moda na sukces i innym szajsem. Tyle spotkań i nadal kafe xD aha no to z pewnością z powodu twojej zayebistosci. Nie ma nic śmieszniejszego niż janusz z ego jak łeb filipa

Ale co to ma do tematu? 😄 Makaron prędzej coś wyrwie, niż ty, że swoim koszmarnym wnętrzem jędzy na Halloween 😌🎃

• Haha 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

Nie zgodzę się z tym , bo musiała by być silniejsza która będzie przewodzić i takie rzeczy się zdarzają w przyrodzie . Może taka która ma dość tego co jest obecne w obiegu i potrzebuje czegoś innego . 

Zgadzam się z tym.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

No właśnie problem jest taki że tutaj siedzi zamiast szukać. Może by znalazł gdyby poszukał.

Młodzi i piękni też szukają w necie.

14 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Jeżeli znajdzie sobie taką samą jak on to w jaki sposób oni sobie razem sami poradzą?

A jak oni sobie radzą przed związkiem?

4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Nawet nie będę komentowal tego twojego szamba :classic_cool:

Jesteś tak obleśna, że słow brakuje.

Edytowano przez Spaghetti ....
  • Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się