Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopsasasa

wiara a sex

Polecane posty

Gość hopsasasa

pewnie taki topik juz był, ale nie moge znalezc. A wiec jestesmy z moim chłopakiem od 1,5 roku. On chce sie kochac, ja tez, ale jestem wierząca. Bardzo bym tego chciała, ale z drugiej strony to jest wrew religii...a jak jest z wami? i co powinnam zrobic?

Gość cvxzvcvxvv
wiara to najwieksze klamstwo w histori ludzkosci

Gość scdscs
no wierz a jak sie pózniej sie okarze ze to jednak nie był ten?

Gość hopsasasa
i wlaśnie o to chodzi. Sex jest dla Boga ślubem, zlaczeniem sie dwóch ciał w jedno. A ja tego chłopaka nie jestem pewna. Niby go kocham, ale czasami mnie nudzi, czasami wrecz nie lubie jego towarzystwa, chociaz innym razem jest nam dobrze.

Powinnaś zrobić to co chcesz. Wiem, że czekasz, aż dziewczyny powiedzą Ci, że wierzą i uprawiają sex, wtedy Ty poczujesz się lepiej i też zaczniesz. Chcesz? Tak są wierzące dziewczyny, które regularnie uprawiają sex ze swoimi (albo i nie :P ) chłopakami. Ale są też takie, które z seksem czekają do ślubu. Pamiętaj o kwestiach antykoncepcji - też jest grzechem. Ale nie zapominaj też, że sex jest fajny i szkoda byłoby nie przeżyć czegoś fajnego, skoro nie wiesz czy jutro nie nadejdzie koniec świata :P

Wstrzemięźliwośc to głupi wymysł czarnych-oni bzykają a Ty sobie masz odmawiac?? A tak na poważnie-to tylko Twoja sprawa i Ty tę decyzję musisz podjąc-cóż nikt dojrzały nie szuka dziewicy w wieku np. 25 lat :-) Jak czujesz, że chcesz to do dzieła ;-)

Gość hopsasasa
no i dalej mi nie pomogliście. Nie wiem czy to zrobic. mam 23lata i jestem dziewicą:P chciałabym to zrobic, ale jesli z nim zerwe?!?!!

To mówi się trudno:-) Ja też nie jestem z kobietą, z którą miałem pierwszy raz, ale nie żałuję, że z nią mnie właśnie to spotkało. Przecież nikt od kobiety w Twoim wieku nie wymaga dziewictwa-to byłaby głupota-wymagac dziewictwa a samemu prawiczkiem nie byc!! Ogólnie sama podejmij decyzję-tak żeby nie żałowac :-) pozdrawiam :-)