Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katerina82

facet z gumowym członkiem

Polecane posty

Wróciłam do domu po kilkudniowej nieobecności, w tym czasie mój chłopak przebywał sam (mam nadzieję). Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu zastałam pewien niepokojący szczegół. Otóż w prezencie od znajomej dostałam kiedyś gumowego członka, który w założeniu nie jest zabawką erotyczną, ale raz zdarzyło się nam wykorzystać go podczas nocnych igraszek - tzn. mój chłopak mnie nim penetrował. I właśnie tego gumowego członka zastałam po powrocie przestawionego w inne miejsce i -co gorsza z widocznym śladem kupy!!! Nie wiem co o tym myśleć... Czy mój chłopak może być gejem?

Gość EDhzftgj
spokojnie, pewnie zapchał mu sie kibel i nie miał czym popchnąć

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
moze probopwal analnie. To nie znacy,ze jest gejem. Moze kreca go takie zabawy bys go analnie penetrowala ale wstydzi Ci sie tego powiedziec, bo uzal ,ze uzasz go za homusa.

Gość Różne są upodobania
Pewnie wstydzi się powiedzieć, skoro wie, że ma tak płytką dziewczynę, która za zabawy ocenia czyjąś seksualność :O

Gość a fuuuuj
" spokojnie, pewnie zapchał mu sie kibel i nie miał czym popchnąć" :D :D :D boskie, az zaplulam monitor, :D

Gość a fuuuuj
a tak a propos tematu- jakby byl gejem to nie potrzebowalby chyba gumowego, bo jego partner mialby swoj, nie?? (chyba ze impotent, to sorry) predzej jakas laska go posuwala gumowym, ale nie wiem czy to cie pocieszy :P a jak to nie jest prowo to jaka fleja z tego faceta ze nie umyl gumowego po zabawie,