Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz_warszawa38

czy facet, który ma 38 lat

Polecane posty

Gość Brunetka 30
a ja mam ok 30, i tez jestem sama, tez jestem z wawy...

Gość piękna reklama
i prosze jaki odzew. Już co druga Cie chcę ;) To forum mnie zadziwia... :)

prawie same tu materialistki takie 20 sa najgorsze... mam nadzieje Łukaszu ze nie dasz sie zlapac takiej za 10 zł na kredke do oka... ;))

a co w tym złego? Co ma facet kupic sobie juz wieniec? albo to, ze ktos, kto rownież szuka chce autora poznac?

Podam Ci przyklad z zycia wziety,konkretnie z mojej rodziny:moj wujek jest mezczyzna jak to sie mowi po przejsciach,i dopiero po 40-stce poznal kobiete,ktora pokochal.Wzieli ślub 3 lata temu,a od dwa miesiace temu urodzilo mu sie dziecko...wiec jak widzisz mozna odnalezc swoje szczescie w kazdym wieku...

Gość spoko Lucek
przyjezdzam w pazdzierniku do warszawy i spijemy piwko w celach zapoznawczych;P, te koles powyzej-stare panny po trzydziestce i zdesperowane? owszem zdarzaja sie, ale jest to tylko jedna z kategorii trzydziestek, bo sa jeszcze takie co nie rzucily sie na pierwsza lepsza okazje, bo sa np ambitne lub wiedza czego chca, jak rowniez to, ze sa singielkami wynika z ich dotychczasowego stylu zycia, wlasne pasje, podroze, hobby, stare panny to sa w glowie, niektore sa nimi juz w wieku 19 lat, a niektore nigdy. Kolego Lukaszu, mysle, ze bedzie dobrze;), ja sama mam 29 lat i mam nadzieje, ze spotkam jeszcze kiedys tego jedynego, z ktorym bedziemy nadawac na tych samych falach, a jak nie spotkam, to nie chce namiastek i bede singlem do smierci-spoko, nie wszsytkie kobiety potzrebuja meza do dowartosciowania sie-ze smutkiem i z zazenowaniem takie przypadki obserwuje od czasu do czasu, szczegolnie, kiedy moje rowiesnice o mentalnosci matek-polek probuja mi wmowic, zem niepelnowartosciowa hehehheh, bo meza nie obskakuje codzinnie i gromadki potomstwa;P. Realizujmy swoje pasje i marzenia, a milosc jak ma przyjsc to sama przyjdzie;).

pedofilii powiadasz..? zatem poszukaj odpowiedniego cytatu ale chętnie przyznam się do bdsm cioteczko :p

Gość piękna reklama
Jak dla mnie to on może sie nawet na bilbordach wystawić ;) Śmieszy mnie tylko to, że napisał o domu, samochodzie, firmie, że się goli, dba o siebie itd. Wspomniał o pasjach, ale tylko, że posiada i na tym koniec. A wszystkie się rzuciły jak wygłodniałe hieny. I jak tutaj nie myśleć, że kobiety są jednak strasznie płytkimi materialistkami?

Dzieki kwiatuszek, to krzepiąca wieść. Ja tam na krędkę do oczu nie żałuję, zarabiam dobrze, ale co mi z tych pieniędzy, skoro nie ma się nimi jak podzielić z kimś, np. podróże, kolacje itd. Samo posiadanie tych pieniedzy jest jakies puste. Jak w bajce o kwiecie paproci. Nie szukam nastolatek, ale też nie szukam kobiet zdesperowanych (tutaj łatwo o bład, sam staram się pozbyć uczucia desperacji). Raz na czacie gadałem z taką 30-stka,ale jak zobaczyła, że mam 38 lat od razy się rozłączyła.

Proszę ile chętnych. Tyle, że to nie taka prościocha, bo zawsze jest w czymś największy ambaras :)

Gość ofe rma
ale ściema. w życiu nie uwierzę że facet 38 lat dobrze zbudowany z domem, firmą pyta na babskim forum czy ma szanse u kobiet. przecież dla takiego to poleci co druga mężatka.

do ofe rma Nie masz pojęcia co przeszedłem więc nie wygaduj głupot, nie jest mi łatwo się otworzyć na ludzi po tym, co mnie spotkało. A co do pasji: zbieram stare woluminy i starodruki, nawet na tym troszkę zarabiam,ale to bardziej pasja. Dużo fotografuję. Lubię chodzić po jaskiniach, obiektach pomilitarnych, opuszczonych kopalniach, piszę o tym nawet ksiażkę. To, że napisalem "mam pasję" i tylko tyle, nie oznacza, że pisze sobie a muzom. Zresztą nie to jest tematem topicu,ale moja obowa, że mój wiek oddala ode mnie szansę na związek.

ja poznalam faceta, ktory moglby kupic moje miasto, ma 33 lata i to tego jest naprawde przyzwoity i co? i nic tesz szuka ciągle.

a jeszcze cos napisze odnosnie desperatach wszelkiej maści. Czesto faktycznie jak ktos szuka bez efektu moze sprawiac swoja postawą takie wrażenie, albo wręcz taki jest, ale jak juz znajdzie i poczuje sie kochany, to wszystko mija i wyłania sie czysta osobowość. Gdyby ludzie dawali sobie wiecej szans tylko na poznanie, to naprawde uwazam byloby mniej tych poszukujacych, ale nie... bo wiekszosc facetow jak zobaczy 40-letnia panne czy kawalera, to odrazu do jednego wora, a najlepiej do skasowania, a tym samym czesto nie wie co stracil.

To skoro już mamy taki szczegółowy obrazek to moze dorzucisz jeszcze info nt. znaku zodiaku? :P

Twój wiek Cie oddala od szansy na związek jeżeli jako target wyznaczysz sobie 20-25 latkę. A już co jak co, ale w Warszawie to chyba jest dużo samotnych kobiet

"Nie szukam nastolatek, ale też nie szukam kobiet zdesperowanych (tutaj łatwo o bład, sam staram się pozbyć uczucia desperacji). " No i się zaczyna:P.Zaraz jak wstawi swoje wymagania to się okaże że żadna nie jest odpowiednia:P. Zamiast jak przyzwoity człowiek od razu podać jakiej szuka to sugeruje że każdą zechce:P.

Tak czytam i czytam,i nasuwa mi sie pewien wniosek.Lukaszu przeczytaj jeszcze raz sobie wypowiedzi dziewczyn tutaj,jest jedna ktora bardzo do Ciebie pasuje.Maci identyczne spojrzenie na \"zycie\",moze to jakis znak od losu,ze wlasnie Ty dzisiaj zalozyles ten topik po to zeby ja odnalezc,przemysl to bo warto.Pozdrawiam i powodzenia

Gość oj ale nudzisz
ja mam 31 za soba kilka porazek ale wiem ze " kiedys CIe znajde, znajde Cie" wiec zyje z ta nadzieja wiek nie ma znaczenia

Gość oj ale nudzisz
piszecie ciagle o pieniadzach i wieku -macie jakies kompleksy ??? lubie mowic ile mam lat bo widok zaskoczenia w oczach ludzi jest bezcenny :) zazwyczaj daja mi 23 dobranoc 😴

Gość serenity_27
Łukasz_Warszawa wiesz kiedy przeczytalam Twoje pytanie, mocno bylam zdziwiona ze w ogole je zadajesz. Z tego co piszesz na swoj temat, masz wszytskie cechy te na ktore kobiety sa "lase". Przepraszam ze tak to nazywam ale niczego do szczescia Ci nie potrzeba na pewno zdaniem wiekszosci osob. Jesli chodzi o wiek....cudowne lata. Ja niedawno rozstalam sie z Panem wlasnie o 11 lat starszym ode mnie. Uwazam ze tacy mezczyzni maja w sobie wiele zalet takich, ktorych nie mozna dostrzec u duzo mlodszych. W moim mniemaniu, to zadna przeszkoda.

Łukasz_warszawa38========== kto wie? moze wlasnie przez internet poznasz kogos ciekawego? szkoda tylko ,ze tak od razu wystawiasz karty o swoim majatku. to moze poszerzyc krag zainteresowanych kobiet( \"materialistki\") trogie kafeteriuszki nie bierzcie sobie tego do serca, chce tylko kolege uprzedzic by w przyszlosci unikal takich wpadek ;)

Łukasz_warszawa38======== poza tym skoncz z czarnymi myslami ;) . ludzie zakochuja sie nawet w wieku 50-60lat. zdecydowanie wiek nie gra roli wiec glowa do gory i czekaj cierpliwie :)

Gość no nie jest tak jak myslicie
a jakie Ty masz wymagania odnosnie kobiet? wiek, wyglad wyksztalcenie pozycja zawodowa