Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz_warszawa38

czy facet, który ma 38 lat

Polecane posty

komiczne dobrze pisze... ja bym, się na Ciebie nie złapała... poza tym może poszukaj też w sobie odpowiedzi, czemu jesteś sam... sam wiek nie stanowi tu problemu... 38 lat dla faceta to nic. w moim odczuciu z tych Twoich postów wynika, że "jestem taki cudowny, zadbany (??), przystojny, mam pieniądze, firmę i wszystko, a żadna kobieta mnie nie chce... bo te kobiety to takie złe są".... a tak btw komiczne super stopka :D

"a jesli nie jest ladna, to co ? ma skoczyc ?" to jedna z mozliwosci :P ale jesli nie jest ladna, to ma taki sam problem, jak brzydki facet

Portale randkowe są żałosne, moim zdaniem... Szczególnie jak dorośli ludzie się w to bawią. Dzieciaki z gimnazjum mogą spędzać czas w ten sposób, ale nie reszta Połowa zdjęć i opisów to jakaś ściema kompletna... A co do ogłoszenia autora to fakt, że jest pachnący, czysty i ubrany to jest chyba jedna z podstawowych rzeczy w życiu człowieka i nie ma co się reklamować. Ale to tylko świadczy o poziomie, bo skoro się nie ma zainteresowań, to się pisze, że się jest czystym...

Chyba, że wcześniej był brudny i śmierdział, to zmiana jest dla niego w pewien sposó osiągnięciem...

za to kobiety pisza to, co wydaje im się istotne, czyli też ta dobroć, czułość itp. bzdury. A tak naprawdę to też liczy się przede wszystkim ta iskra, to, czy jak o nim myslę, to czuję dreszcz podniecenia...ech, rozmarrzyłam się :D

Gość biedny komiczne
tak się uczepiłeś tematu.... :)

Gość w kraju gdzie wciąż
spora ilosć facetów ma problemy z własną higieną wyszczegolnienie cech "czysty, pachnący, zadbany" itp. jest wciaż bardzo ważne...niestety.🖐️

uczepilem sie bo nie ma nic ciekawszego na forum :P jesli zjawi sie jakas samotna matka pporzucona przez faceta, po ktorej mozna pojechać, to zmienie obiekt zainteresownaia :)

Gość moze z ciekawosci
mala mi "ja bym, się na Ciebie nie złapała... poza tym może poszukaj też w sobie odpowiedzi, czemu jesteś sam... " nie chce bronic autora, ale przeciez pisal ,ze byl z kims, laska go zdradzila i od roku jest sam. proponuje uwaznie czytac , a pozniej zabierac glos :)

Gość mam 44 latka
Komiczne nie było żadnego bólu - chciałam sie rozstać. A "klina" poznałam juz wczesniej - na zakładkę hehe A z ta atrakcyjnościa Foremniak to przesadzacie - ona wg mnie xle wygląda jak na swój wiek - jest wychudzona i wiecznie zmęczona

Gość do autora anonimowo
Poszukaj na portalu randkowym. Jesli jestes taki jak piszesz to będziesz miec branie. Nie prawda że sa tam nieudacznicy. Są różni ludzie, wykształceni na pozionie, na stanowiskach też. Czasami nie mamy gdzie poznać albo nie ma czasu

Gość atrakcyjna zdesperowana
Masz bardzo duże szanse. Ja natomiast prawie w twoim wieku przyciągam samych napaleńców na doopę. Niezłe ciacha to fakt ale na nic poza sexem nie moge liczyć. A tez chce sobie ułożyć zycie na poważnie, wszyscy widzą we mnie jednak tylko ciało a nikt nie chce poznac duszy. Na szczęście mam dzieci i zegar biologiczny juz nie tyka :P

Gość piękna reklama
Tak sobie teraz uświadomiłam, że ja mam wolnego 38-letniego kumpla. Całkiem podobny do autora w tych dobrach materialnych, golić też się goli i może powiedzieć, iż ma pasje. Ale jest sam. Dlaczego? Bo jest nudny jak flaki z olejem. Ma po prostu stetryczały mózg. I oczywiście marudzi, że żadna go nie chce... Baby narzekają, że faceci mają za duże wymagania wobec nich, ale może dobrze. Pomijajać jakieś przypadki patologicznego przerostu ego ;) mężczyźni wiedzą czego chcą i nie godzą się namiastki. A baba weźmie wszystko, byleby było. I mnożą sie topici, że on pije, bije albo stosuje inna przemoc. Albo ona już nie kocha, ale są małżeństwem, więc tak cierpi w tych 4 ścianach wzdychając do innego... Na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć swoje znajome - bliższe i dalsze - które miały odwagę chcieć więcej poza mężem byleby był.

"A tez chce sobie ułożyć zycie na poważnie, wszyscy widzą we mnie jednak tylko ciało a nikt nie chce poznac duszy" facet zawsze na poczatku widzi tylko dupe... potem ewentualnie wychodzi z tego związek

"Na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć swoje znajome - bliższe i dalsze - które miały odwagę chcieć więcej poza mężem byleby był" :D:D:D dokładnie :D byle nosił spodnie i ... i mozna z nim fotki na naszej klasie wkleić :P

Komiczne Tak mówią a potem po sexie albo oni odchodzą albo ja - bo sie rozczaruje i tak w kółko

No nie ja byle kogo nie chcę!!!!! Az taka zdesperowana nie jestem :D ale obnizyłam juz troche swoje wymagania

no to czas obniżyć atrakcyjność :D Ja jestem szara mysz i żeby facet mnie w ogole zauważył, to najpierw musi zauważyć "duszę", a dopiero potem dostrzega całą resztę. Nawet fajne, bo nie mam takich dizwnych dylematów :D

Niestety, ale znalezienie kogos naprawde fajnego, z kim warto tworzyc zwiazek nie jest łatwe... jelsi masz jkaies konkretne wymagania to po prostu musisz przerobi iluś tam facetów i tyle... Mozna sobie to komentaować na roznyu sposob, ale sam mialem przez kilka lat naprawde sporo kobiet i to wcale nie dlatego, ze chcialem sobie podymać różne fajne ciałka, tylko nie brałem pierwszej lepszej, z ktora byl w miare fajny sex

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
komiczne-hehhe, nie mozna odmowic ci racji doprawdy;), nasz prawolek jak zwykle trafia w sedno, chocby i kogo klula jego rzekoma arogancja:P

Gość piękna reklama
Niby XXI wiek, a nadal nawet gdybyś odkryła nową planetę, wynalazła lek na raka, zreowucjonizowała współczesną psychologię, czy zdobyła w rok doktorat z fizyki kwantowej jesteś nikim bez męza... :):) I najlepsze, że nie mówią tego mężczyźni, a nasze siosry z macicą - kobiety...

Gość no dokladnie piekna reklamo
🖐️

Gość ale to jeszcze nic
nawet jak masz męża a nie masz dziecka to jesteś "niepelnowartościową" kobieta.:o

Gość a moim zdaniem a mam rację
to nie jest poważny mężczyzna, skoro szuka wśród 20-latek powinno być minimum 30! a najlepiej w jego wieku każdy by chciał 20-stkę poobracać ble

a ja znam faceta ktory ma 40 lat a laske ktora nie ma 30 niie wyobrazam go sobie z jakas w jego wieku:) do niego poprostu pasuje jakas mlodziutka

Gość czkawwka
masz 38 lat i szukasz 20stki?:O Powiedz w takim razie otwarcie, ze szukasz mlodej dziury, a nie powaznego zwiazku...

akurat 20 poobracac dla facet po 30 to zaden problem... same do łóżka sie pchaja :P

komiczne, trudno ocenić samemu czy sie jet ładnym czy nie tymbardziej kobiecie ,nie jestem mis polonia ale że ze mną chyba niejest skoro powodzenie mam ale do czego zmierzam ,poczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi i jak jesteś troche inteligentny to zrozumiesz dlaczego facetowi jest łatwiej !!!