Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz_warszawa38

czy facet, który ma 38 lat

Polecane posty

autor ma jakis inny problem moze to niska samoocena, moze kompleks edypa :P moze boi sie kobiet... jego problem tutaj przedstawiony, to temat zastepczy

łukasz ,i ty zadajesz pytanie czy masz szanse ,człowieku jesteś facetem wam jest owiele łatwiej to kobiety mają gorzej ,ja naprzykład mam 35 lat i rozstałam sie z mężem z tego samego powodu co ty też mnie zdradził ze swoją jakąś dawną miłością a że niema zmiłuj sie więc było precz mi z oczu i z życi ,osobiście uważam że jak ktoś raz to zrobił to za drugim będzie łatwiej ( to jest oczywiście moje zdanie ) każdy może mieć inne, także nie rozmyślaj i zacznij sie rozglądać a napewno tą jedną jedyną jeszcze znajdziesz! życze powodzenia (tylko teraz mniej oczy szeroko otwarte)

Gość no nie jest tak jak myslicie
ciekawe co wymysli tym razem komiczne :D ja stawiam ze facet jest dupą wołową

Gość gfjfgjgfjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
mam 20lat i uwielbiam starszych facetow bo jakos lepiej mi sie z nimi rozmawia, ale boje sie,ze bede dla nich tylko obiektem sexualnym mlodej gowniary :( a nie pelnoowartosciowych czlowiekiem. Gdys mial ochote to chetnie bym skoczyla na kawke :)

a i jeszcze jedno ,bardzo mądrze napisała korala , nie łap miłości na majątek , przeczytaj sobie dokładnie jej wypowiedż powodzonka

Gość no nie jest tak jak myslicie
pisze o majątku bo jest dupą wołową i nie wierzy ze czyms innym przyciagnie kobietę

Po lekturze tego topiku ja bym się na autora nie złapała, i teraz dopiero widze dlaczego - zbyt starannie i tak jakoś formalnie się reklamuje, a to wzbudza jakieś podświadome podejrzenia

Witaj Lukaszu, Coz to za pytanie- oczywiscie ze masz szanse na milosc. Kazdy je ma. 38 lat to nawet z mojej 22-letniej perspektywy nie jest az tak wiele, ale ja jestem zajeta i szczesliwa ;) A tak na serio.... Wiesz, moj Wujek jest dobrym przykladem na to, ze mozna. W tym roku skonczyl 47 lat. Trzy lata temu orzeczony zostal rozwod miedzy Nim a jego zona. Z jej winy. Szczegolow oszczedze. Wujek mial zlamane serce i bardzo zamknal sie na ludzi. Ponadto rowod byl dla niego ciosem takze z tego powodu, ze jest osoba bardzo wiezaca, a z ciotka wzial slub koscielny, gdyz zawsze zyl w glebokim przekonaniu, ze to co przed Bogiem zlaczone ma trwac cale zycie. Zostal sam z piecdziesiatka na karku....widzialam ze jest mu zle i bardzo chialam zeby kogos poznal. Jest przystkonym zadbanym i dobrym facetem, w dodatku dobrze sytuwanym- kilka mlodszych kobiet probowalo to wykorzystac. Rozbity emocjonalnie mezczyzna z pieniedzmi to latwy cel dla tego typu osob... Wiec w zaden sposob nie pozwol poznac po sobie ze sie boisz wieku i samotnosci. Obecnie wujek jest zwiazany ze wspaniala kobieta w odpowienim wieku. Jest mila, skromna i widac ze go kocha, poznali sie w schronisku dla zwiaerzat gdzie wujek pojechal wybrac szczeniaka...:) Milosc moze czaic sie za rogiem takze dla Ciebie. Uwierz w to. Nie szukaj niczego na sile. Jesli jestes dobrym, wartosciowym czlowkiem los sie do Ciebie z pewnoscia usmiechnie. 🌼

a tak w ogole to troche za bardzo sie wychwalasz- zwlaszca o tych pieniadzach...troche skromnosci nie zaszkodzi. :)

Gość wiosenna rosa
Człowieku co ty wypisujesz. Jestes młodym mężczyzna i masz ogromne szanse. Kobieta ma gorzej bo sama faceta nie poderwie a potem tez ne będzie sie o niego starać. Poza tym jest więcej kobiet i kobiety bardziej dążą do stałych związków niż mężczyźni. Mężćzyźni szukają na ogół tylko przygód, więc jesli ty jestes inny to masz ogromny wybór.

a czemu miałbyś nie mieć? musisz trafić na odpowiednią osobę :) miłość i w wieku 70 może nas nawiedzić :)

Źle zacząłeś autorze i wyciągnij z tego wnioski... Podpowiem Ci tylko, że takie anonase, jak Twoj sa dobre na portalach stricte randkowych... Jesli chcesz poderwac jakas fajna babke na forum, to po prostu zaczynasz udzielać sie w roznych tematach i w ten sposob zdobywasz nowe znajomosci zyskując sympatie bądź to trafnymi wypowiedziami, bądź humorystycznymi ripostami... Potem zaczynasz podrywać... Choc jesli dobrze zadziałasz, to potem juz nic nie bedziesz musiał robić :P Poza tym juz na początku zrobiłes z siebie ofiare... żadna normalna kobieta w wieku w ktory celujesz, nie zwroci na takiego typa uwagi... To one maja sie zastanawiac czy maja szanse na takiego fajnego faceta jak Ty, a nie odwrotnie... Twoj anons jest jak błaganie o uczucie "jestem taki biedny, przerażony, że zostane sam, niech mnie któraś przygarnie" Sposób na zbitego pieska moknącego na deszczu działa, ale wyłapiesz na to tylko kompletnie debilki, jakieś mamuśki opiekunki i inne patologiczne kobiece osobowosci... Branie kobiety "na litość" to zupełnie niemeska cecha

Mi coś to trąci prowokacją :D Za dużo tych superlatyw, za mało przyznawania się do wad, bo wiek? Khem, 38 lat to żaden wiek.

Gość tako rzecze komiczne
:classic_cool:

Koleś, który ma 38 lat i pisze tego typu ogłoszenie na forum to jakaś pizda, a nie facet :) Zresztą, to chyba nie jest na poważnie :)

"bo wiek? Khem, 38 lat to żaden wiek." tzn dla kobiety to juz podeszły wiek, w zasadzie przedemerytalny :P:P:P ale dla faceta??? To młody typ :D

I dopracuj opis pozytywów.... piszesz tak: "Jestem zadbany" tzn? "ubieram się dobrze" czyli umiesz sam zapiąć guziki, zawiązac sznurowadła? :P Gratulacje - pytanie brzmi nie jak sie ubierasz, bo dorosły facet to raczej umie sie sam ubierać, tylko w co sie ubioerasz :P "Jestem szczupły" czyli jestes chudzielcem, czy ćwiczysz?? "czysty" to ma być zaleta? " pachnący" zapach potu, to też zapach "zawsze gładko ogolony" to fajnie, ale 2-3 dnioowy zarost uwielbia wiele kobiet "opalony" zawsze? jak jakiś metrus? " uśmiechnięty" facet zawsze usmiechniety wyglada raczej głupokowato, bo smieje sie jak głupi do sera :P

Gość Mam 44 latka
Jesteś jakiś zdołowany. Mam 44 lata, czuję się młodo, niedawnio rozstałam się z facetem i od razu związałam ze sporo młodszym. Czuje sie młodą kobietą mam luz bo dzieci odchowane, teraz przeżywam najcudowniejszy okres w swoim życiu i co dziwne, nigdy nie miałam takiego brania jak teraz :D:D Jestes młodym człowiekiem a piszesz jak staruszek.

a skoro sie tak juz czepiam - konstrukcja słowna "czy facet, który ma 38 lat..." przypomina składnie mistrza Yody... wystarczy napisac "czy 38 letni facet"

"i od razu związałam ze sporo młodszym." klin jest najlepszy na ból po rosztaniu :P "Czuje sie młodą kobietą " no moze juz az tak nie przesadzaj :P

Gość piękna reklama
Jak dla mnie to od tych pasji trzeba było zacząć, a nie firmy domu i golenia. Ale ja jestem dziwna... :) Podryw na sierotę nadal działa i to niezaleznie od wieku. Babki nawet po 50-tce się na to łapią. I jeszcze jedna uwaga. Autor pisze, że nic nie ma znaczenia tylko, żeby taka dobra była, wierna i kochała. 99% panów dających swoje ogłoszenia na różnych portalach randkowych tak twierdzi. A później okazuje się, że wymagają figury modelki, biustu w rozmiarze A lub E i paru innych szczegółów. Trzeba powiedzieć od początku, a nie mydlić oczu.

"Popatrz chociażby na Małgosię Foremniak" patrze i cienko to mi wygląda :P Problem tych "dobrze utrzymanych babek po 40" jest taki, ze nie znaja umiaru... najlepszym przykladem tego jest Madonna... Takie babki przesadzaja z odchudzaniem, przesadzaja z cwiczeniami i wychodzi zasuszona żylasta jędza, ktora budzi podziw, ale tylko u innych kobiet

"Autor pisze, że nic nie ma znaczenia tylko, żeby taka dobra była, wierna i kochała. 99% panów dających swoje ogłoszenia na różnych portalach randkowych tak twierdzi" zawsze mnie śmiesza tacy goście... kobieta ma przede wszystkim budzic we mnie dreszcz namietnosci, mam miec erekcje jak tylko o niej pomysle... dobra i wierna to moze być byle cipa muminowata, ale po co komu takie coś na partnerke?

ale nawizujac do tego co pisza panowie na portalach... Oni pisza to, co kobiety chca przeczytac

Gość moze z ciekawosci
komiczne "iwona nie pieprz... jesli jestes ladna, to masz o wiele latwiej " a jesli nie jest ladna, to co ? ma skoczyc ? :D