Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***roksanka25***

sex co jaki czas.....????????

Polecane posty

Gość ***roksanka25***

jaka według was jest norma uprawiania sexu?? raz na tydzień dwa trzy???czy kilka razy w miesiącu ???napiszcie!:)

Gość ze swoim facetem robie
to czesto.czyli czasem 3 razy na dzien a czasem co dwa dni ale ogolnie codziennie chyba ze mamy ciche dni ;)uwielbiam z nim to robic zreszta ja chyba mam wieksze potrzeby niz on;)

Gość codziennnnnniieee
codziennie jesli mieszka sie razem/ widuje sie codziennie. A jesli nie to najczesciej jak sie da, przy kazdym spotkaniu, kilka razy w tygodniu :)

Gość gfjfgjgfjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja 3 razy w tyg

Gość akuku12
co dzien z malymi wyjatkami

Gość jaki taki czas
Codziennie, czasem, jak przyszpili to z 2 - 3 razy dziennie, a w gorszy tydzień to tak z 3 razy w ten tydzień :)

Gość niezadowolony bardzo
Norma to 2/tydzień, natomiast u nas to niestety raz na 3-4 tygodnie.

Gość nie ma normy każdy
współżyje według potrzeb i ochoty, dla mnie akord nie wchodzi w rachubę

Gość do niezadowolony bardzo
Stary, ja w takiej konfiguracji padlbym szybko - współczucie. Dla mnie to nie związek.

Gość nie ma normy każdy
do do niezadowolonego .....co do ciebie jest związkiem???? jak ci kobieta nastawia kiedy masz ochotę dla mnie to to jest chore

Gość nie ma normy każdy
i potem ludzie się rozstają bo się nasłuchają od malolatów fikcyjnych statystyk na temat sexu

Norm jest tyle ile ludzi na świecie. Jedni muszą (chcą?) kilka razy dziennie. Inni dwa razy w tygodniu. Są ludzie, którym starcza raz na pół roku. A ostatnio coraz głośniej o osobach, u których występuje zerowe libido, czyli tzw aseksualni - ludzie, którzy W OGÓLE nie odczuwają potrzeby współżycia z żadną z płci.

a jaki dlugi macie ten seks? moja panna szybko dochodzi tzn ok 5-10 min i po orgazmie nie chce si ejuz kochac i ok, bo mi moze tez by sie nie chcialo, ale jak sprobowac dalej gre poprowadzic? niektorzy tu pisza ze bzykaja ponad godzine, ale to samego bzykania godzine czy tez lizania, dotykania itd.?

Godzinka, czasem nawet dwie z "dopalaczem"...hehe Kup dobry alkohol moze zeby sie rozluznila i kochaj ją rzadko dotykając łechtaczkę... leciuteńko ją ocieraj... Tez mi sie kolega zalil ze jego laska ma tak samo, w kazdym razie warto sprobowac, aha, i lizanie takie non stop jest nudne, szarpnij ją za włosy zobacz jak zareaguje... jak sie nie spodoba to powiedz ze niechcacy;)

no ale wlasnie ona szybko dochodzi, chce szybko dojsc. Jak jestem w niej to tylko kwestia czasu jest orgazm. Jak w trakcie wyciagne i np lize czy bawie sie jej cialem ona nie przepada i juz orgazmu pozniej nie osiagnie

codziennie. w zaleznosci od czestotliwosci widywania sie. ja moge codziennie ;) tak tez najczesciej robie hehe

nie liż, to nudne ... moze , jak mowilam, potrzebuje dodatkowych bodźców... sam seks ją nudzi widocznie, poza tym osobiscie nie znam kobiety ktora nie moglaby osiagnac orgazmu lechtaczkowego...

no fakt szybko sie poruszam, bo wolno nie przepadamy! Do tego ona uwielbia podczas seksu miec moja reke na lechtaczke co szybko przyspiesza w2szystko, zreszta jak jest anal tez reka uwielbia pieszczenie lechtaczki. sluchajcie a jaka frajda na jezdzca plecami do mnie, jak siedzi na nim, jedna reka na lechtaczce a palec w pupie...:)

Ja lubię częściej - dwa-trzy razy w tygodniu, żona wolałaby raz na miesiąc. Ja wolę długo, nawet 2 godziny do orgazmu, ona nie dłużej niż godzinka, ale to już nie problem. Każdy ma inne upodobania. Ważne, by ludzie się dopasowali przed ślubem, bo potem tylko ktoś cierpi.

facet masz racje, moj poprzedni zwiazek taki byl, jednak wmawialem sobie ze dam rade i dla swojej babki to zrobie - mylilem sie... teraz jestem dopasowany tak uwazam... i mam nadzieje ze tak bedzie, choc reguly nie ma u niej czasem jest 3 razy dziennie czasem raz w ciagu 4 dni, ale wiem ze jesli ona nawet ochoty nie ma, moge w nia wejsc, albo sobie zrobic reka przy niej dobrze... czyli jest takie zrozumienie...

Gość anais ninja
ja bym chciała kilka razy na dzień, ale mój facet nie daje rady:( mam wrażenie,że jemu to by wystarczyło raz na tydzień... uwielbiam go, ale mamy różne potrzeby i zaczyna mnie to bardzo irytować.najgorsze,że cała reszta facetów taka sama:(

wiesz mialem tez tak ze chcialem (chce:) ) co chwile a byla sie wkurwiala i mnie wyzywala... bylo tak dlugo, myslalem ze zmienie sie dla niej, ale w koncu cos we mnie peklo i sie poddalem.... naprawde albo z nim szczerze pogadaj, albo koniec... bo tTy tego nie zmienisz.... sluchaj a jak kilka razy dziennie to dlugo czy krotko? szybko, czy wolno? nie boli CIebie pozniej nic?

Gość anais ninja
po co mam z nim gadać.rozmawiać to można o rzeczach, które można zmienić, a on ma po prostu takie możliwości seksualne , a nie inne. tylko bym mu przykrość zrobiła. a facet jest fantastyczny pod względem charakteru i superprzystojny. mr big dick- lubię długo, szybko i wolno- oczywiste chyba,że nie cały czas w jednym tempie, różne pozycje, chwilami delikatnie ,później ostro itd. nic mnie nie boli nigdy dyskretny kochanek- może ci się tylko tak wydaje,że masz takie możliwości,a gdybyś miał kobiete, która by chciała codziennie to byś nie dał rady miałam tylko jednego faceta, który dorównywał moim potrzebom, ale był dupkiem:(

dopiero jak przeczytałam temat,to zaczęłam się zastanawiać, jak często robię to z moim facetem. ostatnio w ogóle nie myślałam o statystykach, bo po prostu było tak często jak trzeba :-D no, chyba, że gdzieś wyjeżdżał (a niestety wyjeżdża często)...

Gość gość
Może troche offtop ale odnośnie sksu to czesto korzystam z seks telefonu i tak rozładowuje napięcie. Panie z sex telefonu ze strony http://www.sexphone.pl/ potrafią zrobić z człowiekiem cuda!

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać