Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blonnnnikkkkkaa

JAK MU TO WYTLUMACZYC

Polecane posty

Gość blonnnnikkkkkaa

moze problem gupi,ale.... jestem chora na nerke,rok temu ledwno mnie uratowali lekarze,musze miec ciagle cieplo nie moge dopuscic do tego zebym zmarzla bo odrazu mam straszne bole:( moj chlopak sie uparl na upojna noc w domku jego brata ktory wyjechal,wszystko super ale tak jest bardzo zimno bo to duzy dom i nie ogrzewany jest masakra:Olodowata woda,brak pradu... i on sie obrazil,jak mu powiedzialam,ze nie pojde z nim tam na noc

Gość nie przejmuj się
przeciesz to nic wstydliwego ,,, powinien zrozumiec

Gość nie przejmuj się
powinnaś mu powiedziec i to jak najszybciej

Gość myślę
a mówiłaś mu o swojej chorobie.....z facetem jest jak z dzieckiem jak mu nie wytłumaczysz na chłopski rozum to nie zrozumie;-/ takie już są te nasz chłopy.....a jeśli mu wytłumaczysz dlaczego a on będzie miał nadal fochy to go zostaw :)

Gość mindak
skoro juz mu powiedziałaś wszystko o swojej chorobie,a on nie zrozumiał,to jest egoistą,który myśli tylko o swojej przyjemności.Nie narażaj zdrowia,bo nikt Ci zdrowia nie wróci,masz je jedno,a chłopaków możesz mieć wielu i zapewniam Cię,że większość zrozumiałaby Cię

Gość blonnnnikkkkkaa
dzieki dziewczyny,bardzo dziekuje,myslalam,ze przesadzam i powinnam mu zrobic ta przyjemnosc sie poswiecic ale zdrowia mi nikt nie przywroci

ten Twoj facet to jakis totalny dekiel... powiedz mu, ze jak chce upojnej nocy, to niech wynajmnie domek z pelnymi wygodami

Gość nie przejmuj się
acha ty mu zrobisz tą przyjemnosc i pokjedziesz z nim do tego domku a pózniej bedziesz wyła z bulu bo cie nerki będa bolały teraz to nie ryzykuj z nerkami jest tak zimno że szkoda gadac a noce jeszcze zimniejsze

Gość zws
komiczne - sto procent racji a ty dziewczyno troche oprzytomniej relacja to jest rzecz obustronna i obie strony ja wyznaczaja masz tendencje do takich glupich dylematow to juz dzis sobie uswiadom swoja glupote bo jutro mozesz sie zastanawiac jak mocno wolno kobiete w ciazy uderzyc w brzuch zeby to jeszcze bylo normalne

Gość ejbisi
Dokładnie tak, w tym momencie powinna ci sie zapalic czerwona lampka ze cos z nim nie tak. Jakis straszny egoista. Najpierw to a potem zalozysz temat "facet mnie zostawil w ciazy" i bedziesz w wielkim szoku bo wczesniej nic tego nie zapowiadalo.

to, ze jest egoista to mały pikus.... to kompletny idiota... nawet zakladajac, ze traktuje ja tylko jak wór na sperme, to jak on sobie wyobraza te fajna noc, gdy laska zwija sie z bólu

Gość zws
komis-fajna stopka :) wezze pod uwage, ze facet chce wykazac sie i dac jej swoja nerke. nie wie tylko jak to zrobic gdy stan jej zdrowia sie ustabilizowal. udaje wiec egoiste, zeby pokazacsie od innej strony. gdy nerka bedzie potrzebna on od niechenia podaruje jej swoja i beda zyli dlugo i szczesliwie.