Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka1983******/

Ciąża 3 miesiące po poronieniu

Polecane posty

Gość majeczka1983******/

Jestem w 5 tyg ciązy po poronieniu. Mysle ze troche za wczesnie.. Jak poradzic sobie z ta mysla ze moze znow byc cos nie tak? Mam juz 4 letniego syna nigdy nie pomyslałabym ze ciaza moze umrzec... Narazie mam mega mdłosci cały dzien jak sobie z tym poradzic? Pomóżcie. Pozdrawiam piszcie

Gość majeczka1983******/
własnie czyszcona i to 2 razy bo pierwszy raz spieprzyli

Z tego co wiem to po 3 miesiacach spokojnie można już być w ciaży. Ale też nie masz co do tego tak ksiazkowo podchodzić bo moja koleżanka zaszła w ciążę 4 tygodnie po czyszczeniu i wszystko jest ok. Rodzi niedługo.

Gość majeczka1983******/
Pewnie tez niezle najadła sie strachu co to znowu bedzie. Na szczescie natura wygrała.W sumie lekarze mówia ze 6 tygodni trzeba sie obejsc bez współżycia ale ja nie widziałam powodów tak długo czekać.

Ona się nastawiła że teraz to musi być dobrze i koniec i nie dopuszczała mysli że bedzie inaczej

Gość sexowna koszulka z rozpieciem
A,od kiedy 5tyg to 3miesiace?Ja mysle,ze za wczesnie-endometrium nie mialo czasu sie odbudowac.Ale zycze powodzenia:)

Gość majeczka1983******/
3 pełne miesiące po poronieniu zaszłam w ciaze obecnie jestem w 5 tyg ciąży. Czy napisałam niewyraźnie?

ja po pierwszym poronieniu po 3 cyklach znow zaszlam i znow poronilam . teraz odczekalam 5 cykli i obecnie jestem w 22tc i wszystko jest ok . nie ma na to reguly...

Gość majeczka1983******/
gratuluje! ja własnie staram sie nie robic w zwiazku z ta ciaza zadnych planów dopiero w 3 miesiacu jak zobacze na usg...