Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenttttttt II rok

Przeczytajcie .....ważne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Teraz zacznę drugi rok studiów. Jednak jest pewien problem :: są zaległośći z pierwszego roku. A mianowicie ::: Za pierwszym podejściem nie zdałem dwóch egzaminów w pierwszym semestrze. Była to matma i ekonomia. Poprawki odbyły się w tym samym czasie więc postanowiłem zaliczać ekonomię. Jak się później okazało zaliczyłem na czwórkę. Matma została w dalszym ciągu. Nie byłem w stanie tej matmy pojąć i w końcu nie poprawiłem jej do dnia dzisiejszego. Drugi semestr zaliczyłem cały. Problem jest taki że cały czas liczyłem na to że matmę poprawię i nie poszłem na wpisy z ekonomii. Tak więc nie mam wpisów z pierwszego semestru i z matmy i z ekonomii. Moje pytanie brzmi tak : Czy jeżeli teraz pójdę do dziekanatu to znajdą moją pracę czy jest może ona już wyrzucona i będę musiał pisać drugi raz poprawke z ekonomii ?

wiedziałem że zaliczyłem na czwórkę tą ekonomie bo były wywieszki

Gość kolezanka franka
po pierwsze, nie wiem jak ty sie na studia dostales, ale to nei wazne w sumie, po drugie jest cos takiego jak protokol egzaminacyjny, wiec idzsz do dziekanatu z ladnym kwiatuszkiem, resztka mozgu, uzbrojony w cly swoj urok, pani znajduje ten protokol jesli akurat nie ma pms-u i masz problem z glowy. przepraszam jesli urazilam wypowiedzia, ale miloby bylo wiedziec, cos na temat studiow jesli sie studiuje.