Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big Dick

wasze zdjecia slicznotki...

Polecane posty

a na co lub na kogo ja się napaliłem , tak sądzisz po tym że napisałem będę w W-wie , przecież ja nic więcej nie napisałem ha ha ha oj Wanesa , Wanesa Tobie tylko jedno w głowie , ha ha ha

tak co chwile jej szukasz na topikach i piszesz ze bedziesz w wawie.. no ciekawe po co tak piszesz?? hmmmm daj pomyslec.. nie no zycze powodzenia. moze akurat ci sie uda :)

Wanesa sorki ale odróżnij troszkę real od wirtualnego świata , naprawdę sorki ale nie obraż się na mnie , to tylko pisanie

ok ok nie unos sie, ale... co ma wirtualny swiat do tego ze napiszesz ze jestes w wawie?

no coś Ty ja daleki jestem od unoszenia się , obrażania się i wyzywania kogoś , przecież nawet nie Wiesz czy ja piszę poważnie czy nie , to jest tylko pisanina , zabicie czasu , oki Wanesa ja muszę już spadać wszystkiego dobrego dla Ciebie , jak chcesz to jutro możemy sobie popisać jestem od rana papa

wstałaś sobie i patrzysz co jest grane a może tak najpierw jakieś \"cześć \" czy może jakiś buziak , ha ha ha na początek , jak u Ciebie pogoda ?

Gość piękny Kazimierz
:)

nie daj się prosić , daj fotke , a ten pomarańczowy ? no widzisz sama jakiego nicka sobie wybrał

a może byś tak podziękowała za komplement , a masz jeszcze jakąś fotkę ?

mam duzo fotek , ale nie dam, za komplementy nigdy nie dziekuje, bo bym caly dzien chodzila i tylko dziekowala :D wiecej nie dam a to zaraz skasuje, jak zawsze :)