Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 paulapaula

nie zdalam 3 raz. PRAWO JAZDY...

Polecane posty

Go艣膰 paulapaula

czy sa tu ludzie ktorzy wiedzieli, ze potrafia jezdzic, a zdawali za 4,5,6,7 razem? czy wam tez niszczyl wszystko stres? i czy trafialiscie na naprawde zlych, zle nastawionych egzaminatorow? nie piszcie tu, ze jestem matolem ze i tak nie zdam. po prostu troche sie podlamalam, bo wiem ze potrafie w miare jezdzic, mam dobra technike, orientuje sie...ale jednak ciagle cos nie tak a jak nie stres to egzaminator...i tak w kolo...i te pieniadze...:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pyttttttttttttttttttttttam
ja nie zdalam 3 razy:( chociaz naprawde dobrze czuje sie za kierownica:( i PONO膯 dobrze je偶d偶e, ostatnim razem stres mnie zabi艂;/ zrobi艂am sobie jakie艣 dwa miesi膮ce przerwy i za dwa tygodnie podchodz臋 4 raz;/ stres troch臋 opad艂, ale i tak mnie to przera偶a;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulapaula
hej! fajnie ze sie odezwalas. rozumiem cie doskonale z tym stresem, tez pewnie popelniasz glupie bledy i to takie minimalne i sie przypierniczaja. kiedy masz 4 raz? bede trzymac kciuki. gdzie zdajesZ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyttttttttttttttttttttttam
w kaliszu :/ a tam pod wzgl臋dem zdawania masakra jest;/ odezwe si臋 p贸藕niej, bo teraz do miasta musz臋 buziaki, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krishna
dziewczyny ja podchodzilam tez 3 razy no ale za 3 zdalam w koncu. 2 egzaminatorow to mia艂am takich 艂ajdak贸w ze na starcie powiedzieli mi ze nie powinnam zdawac bo za mloda jestem chociaz naprawde na mlodsza wygladam a mam 21 lat. i po tym to normalnie juz sie zalamalam i tak mnie stres ogarn膮艂 i jeszcze egzaminatorzy mi pomogli- bo za drugim razem jak zdawalam to 艂uk mi wyszedl dobrze to mi jeszcze cham powt贸rzyc kazal zebym zrobila jeszcze raz a nie powinno sie 2 razy 艂uk robic :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chujmanistyczne
"bo wiem ze potrafie w miare jezdzic, mam dobra technike, orientuje sie..." tym postem pokaza艂a艣 ,偶e jeszcze nic nie wiesz :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulapaula
no, ale w koncu zdalas, gratuluje:) faktycznie, trafialas na chamow. ja moze nie na takich zlych ale zimni jak lod byli, wiem ze tak musi byc. ja za 1wszym razem fullstress wyjechalam w miasto ale jezdzilam srodkiem. 2 raz rewelacja, juz wracalam do osrodka, widze nakaz skretu w prawo i co? jade prosto zamyslona... 3raz masakra glownie ze jak 3 nie zdam to trza placic. gosciu przypieniczal sie do WSZYSTKIEGO...porazka...acha, jeszcze nie rozumiem tych ludzi co laza po ulicy, nie zejda jak widza egzamin. juz 2 razy tak mialam i gosciu sugerowal ze za blisko wymijam, moge ich zabic...boshe...sciskam was wszystkie~~!!!! Ja zdaje w tarnowie-teoretycznie powinno byc latwo. kur robilam w lublinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 instruktor
Hej! mam 27 lat jestem instruktorem nauki jazdy. Macie jakie艣 pytania? Cz臋sto nie zdajecie bo 偶le was ucz膮. HM lepiej nie zda膰 5 razy ni偶 zda膰 o raz ipotem spowodowa膰 ypadek, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhtp
ja zda艂am za 5 razem za pierwszym razem facet wm贸wi艂 mi 偶e wymusi艂am pierwsze艅stwo, mimo 偶e samoch贸d na kt贸rym podobno wymusi艂am mia艂 jeszcze jakie艣 100-200m i jecha艂 naprawd臋 bardzo wolno, ale egzaminator uzna艂, 偶e mia艂am sta膰 na srodku ulicy i czeka膰 a偶 on dojedzie i przejedzie... wog贸le egzaminator dar艂 si臋 na mnie ca艂y czas i to od momentu gdy zawo艂a艂 mnie, 偶e ju偶 moja kolej za drugim mia艂am 艣wietnego egzaminatora ale zbytnio si臋 rozlu藕ni艂am i nie zauwa偶y艂am znaku :/ m贸j b艂膮d ;p za trzecim s艂upek na 艂uku, stres zrobi艂 swoje a dodatkowo egzaminator te偶 si臋 dar艂 od samego pocz膮tku co zwi臋kszy艂o m贸j stres za czwartym razem znowu stres i znowu s艂upek :/ cho膰 egzaminator bardzo 偶a艂owa艂, 偶e ne wyjecha艂am na miasto i za pi膮tym egzaminator by艂 super, wida膰 by艂o, 偶e zale偶a艂o mu 偶ebym zda艂a :) co oczywi艣cie nie oznacza艂o, 偶e wybiera艂 mi najprostsze rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulapaula
do instruktora. hej! ja zdaje w tarnowie duzo tu jednokierunkowych. widze ze jest znak "jednokierunkowa" wiec gdy skrecam w lewo trzymam sie lewej str, gdy w prawo prawej.. problem pojawia sie gdy tak zrobie z kilka tych zakretow prawidlowo, no i nagle jest szersza ulica i ja juz mysle ze to dwukierunkowa. nie ma znaku ze dwukierunkowa, nie ma odwolania jednokierunkowej i skrecam tak jak na dwukierunkowej i okazuje sie ze 藕le. to jest moj problem. myli mnie to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhtp
ale faktem jest, 偶e wielu instruktor贸w po prostu 藕le uczy, zw艂aszcza je藕dzi膰 艂uki... jak s艂ysz臋, 偶e kto艣 si臋 uczy skr臋ca膰 kierownic膮 np o 1/3 jak widzi w szybie s艂upek itd to mnie a偶 ciarki przechodz膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paulapaula
jeju...ja jak widze te luki to z zamknietymi oczami bym przejechala tyle juz cwiczylam JAK JE WIDZE TO MAM ODRUCH WYMIOTNY:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 instruktor
je艣li nie ma pas贸w na jezdni oddzielaj膮cych to zerknij na samochody jak s膮 zaparkowane po lewej stronie jak przodem do Ciebie to jes to dwu kierunkowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinka z gogolinka
he, ja tez podchodzilam 3 razy, zdalam za 4tym ... za granica, za pierwszym podejsciem. w polsce za pierwszym razem podobno wymusilam pierwszenstwo na skrzyzowaniu i przejechalam przed samochodem, ktory stal 100 metrow dalej na parkingu i dopiero ruszal ... za drugim razem przy przejsciu stalo babsko i gadalo przez telefon, patrzac zupelnie w druga strone wiec raczej nie chciala przechodzic ... no ... nie ustapilam pierwszenstwa. za trzecim ... podobno moglam zarysowac zamochod ... jadacy trzy metry przedemna. wkurzylam sie i poszlam z ojcem, ktory za kierownica siedzi juz 35 lat i wiecie co powiedzieli? ze jesli egzaminator uzna, ze zdajacy moze stworzyc zagorzenie na drodze to ma prawo zakonczyc egzamin i nie ma zadnych reklamacji. dlatego gdy wyjechalam na staz za granice pierwsze co zrobilam to poszlam sie zapisac na prawo jazdy. hop siup, zdalam za pierwszym podejsciem ledwo mowiac w obcym jezyku, zero stresu. pol godzinki. chociaz niezle mnie to kosztowalo ale przynajmniej nikt nie powiedzial do mnie " co sie kurwa gapisz, wsiadaj i jedz lamago"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 instruktor
Egzaminator cho膰bychcia艂 czasem to nie mo偶e wam czego艣 zaliczy膰 jesli 偶le zrobicie bo wszystko sie nagrywa. Nagrywa sie wszystko w samochodzie i poza nim. zapraszam do mnie na nauke :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdghhg
wielu egzaminator贸w zalicza co艣 mimo, ze si臋 nagrywa... znam przypadek, 偶e osoba na jednokierunkowej skr臋ca艂a z prawego!! pasa w lewo i egzaminator jej to zaliczy艂!! tak samo jest w drug膮 stron臋... co z tego 偶e uwali kogo艣 na b艂臋dzie kt贸rego nie pope艂ni艂, egzaminu to nie przywr贸ci tylko conajwy偶ej ma si臋 kolejny darmowy ale znowu trzeba czeka膰 2miesi膮ce i stresowa膰 si臋 coraz bardziej

Udost臋pnij ten post

no i co z tego ze sie nagrywa? kawera jest tylko jedna i pokazuje co z przodu. jesli sie czlowiek nie upomni to cie taki egzaminator udupi ... moja kolezanke udupil na tym, ze przy cofaniu rozejrzala sie tylko 2 razy a nie 3 ...

Udost臋pnij ten post

zda艂am za 6 razem:-/ nie chcia艂abym juz tego przezywac,jak s艂ysze teraz cos o egzaminach na prawko to az mam dreszcze. Jezdzilam dobrze, instruktor nie umial mi pomoc bo na jazdach robilam wszystko dobrze, nawet mi juz nie chial zebym jazdy dokupywala bo mowil ze to szkoda kasy.... Stres mnie zjad艂, egzaminatorow mialam zawsze fajnych, ale sama zawala艂am. ahh to by艂 koszmar. Nie wiem jak mam Ci doradzi膰, ja nie pami臋tam nawet jak to by艂o podczas moich egzamin贸w, by艂am w takim stresie ze nie wiem co si臋 dzia艂o. Dziwne to bo inne sytuacjie tak mnie nie stresuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdghhg
nie pokazuje tylko tego co jest z przodu, tak偶e boki i ty艂 oraz to co dzieje si臋 w 艣rodku ja jednym z egzamin贸w mia艂am nawet monitorki obok kierownicy i mog艂am ogl膮da膰 siebie i sw贸j samoch贸d z ka偶dej strony :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 instruktor
To normalne ze zda艂a! gdyby zrobi艂a 2 razy 偶le to samo zadanie egzaminacyjne to dopiero wtedy by nie zda艂a!

Udost臋pnij ten post

Ja zda艂am za 2. Ale stressss by艂 nieziemski :o Du偶o zale偶y od szcz臋艣cia. Umiej臋tno艣ci maj膮 tu g mnie drugorz臋dn膮 rol臋. Za pierwszym podej艣ciem egzaminator obla艂 wszystkich z mojej grupy na mie艣cie. Z艂y dzie艅 mia艂, czy co? Znam osoby, kt贸re je偶d偶膮 naprawd臋 dobrze, a zdawa艂y za 4,5 razem :o Tak偶e uszy do g贸ry i pr贸bowa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdghhg
w艂asnie chodzi o to 偶e zrobi艂a to dwukrotnie!!!! a egzaminator tylko powiedzia艂 "nast臋pnym razem prosz臋 trzyma膰 sie lewej strony" mi egzaminator na egzaminie przy wy艂膮czonej ju偶 kamerze po oblaniu powiedzia艂 "jak ju偶 pani dostanie prawo jazdy to niech sobie pani 艂amie przepisy" po czym odwo偶膮c mnie stawa艂 na srodku pas贸w, o ma艂o nie rozjecha艂 przechodnia i nie ust膮pi艂 pierwszenstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdasdas
zawsze si臋 znajdzie jakie艣 wyt艂umaczenie... zda艂am za pierwszym razem, chocia偶 na kursie by艂am najgorsza i nikt nie wierzy艂, 偶e w og贸le wyjad臋 z placu. Wyjecha艂am i zda艂am chocia偶 nie by艂o 艂atwo, a egzaminator powiedzia艂,ze nie lubi kobiet za kierownic膮. Dobrze wyszkolony kierowca zda i b臋dzie dobrze je藕dzi艂. Kiepsko nauczony nawet jak zda to potem jest zagro偶eniem na mie艣cie czy trasie... sorry ale taka jest prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 instruktor
kamer jest duzo wi臋cej w takim aucie. jest ich kilka!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzia lalka
A ja mam jedno pytanie do instruktora... na egzaminie jak wykonuje si臋 jakie艣 zadanie i wykona si臋 je b艂臋dnie zawsze to zadanie nale偶y powt贸rzy膰 czy mo偶e si臋 tak zdarzy膰, 偶e egzaminator nie ka偶e ju偶 wog贸le tego zalicza膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 instruktor
macie jakie艣 pytania to 艣maia艂o pyta膰. ch臋tnie odpowiem bo widze ze jeste艣cie w duzym b艂edzie

Udost臋pnij ten post

sa ludzie co maja wiecej szczescia inni mnie ale powiem szczerze, daczego za granica za pierwszym razem zdaje ok. 90% ludzi a w polsce moze 30% ? pamietam, ze jak zdawalam za pierwszym razem to bylam jedyna, ktora zdaje pierwszy raz. reszta zdawala 2,3,4 a jedna dziewczyna szosty raz. ona jedna zdala. zdawal kolega mojego taty, ktory stracil prawko za punkty bo go w pieciu miejscach na krotkiej trasie zlapaly fotoradary ... jechal do umierajacej matki. tydzien po pogrzebie przyszlo pismo; poszedl na egzamin oblal bo najechal na linie tylnym kolem, oblal bo kot wlecial przed samochod, oblal po rowerzysta postanowil popelnic samobojstwo i jechac w poprzek rechliwej ulicy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krishna
paulapaula dzieki:) zda艂am tydzien temu i mysle ze juz za tydzien bede mogla odebrac moj wymarzony papierek:) Pozdrawiam i zycze powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ccc...
do pauli pauli---> jestes moze z tarnowa? jesli tak to orientujesz sie moze jak dotrzec na ulice bitwa o wal pomorski?

Udost臋pnij ten post