Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renka07

Poszukuję dobrego ortopedy dzieciecego w POZNANIU

Polecane posty

szpital na 28 czerwca - tam na kasę chorych, dobry jest doktor Shadi ( obcokrajowiec) i kilku doktorów i profesorów tam przyjmuje, zarówno na kasę jak i prywatnie. Poza tym byłam u doktora Timllera - przyjmował na międzychodzkiej, ale wiem, że teraz zmieniał miejsce urzędowania, niestety nie potrfię podać nr telefonu ani adresu.

Polecam dr Marka Napiątka, ale bierze 200 zł za wizytę. Cudotwórca. Ludzie do niego przyjeżdżają z całej Polski, leczy nowocześnie i najlepiej. Zajmuje się też pracą naukową, jest mega mózgiem ;) Ma własną kilinikę ortopedyczną. Jeździłam do niego z córką. Na dodatek ma wspaniałe podejście do pacjenta. Polecam!

Tak misiaczkowa, zgodzę, napiontek super. Ale do bioderek wystarczy Timmler, on jest tańszy :) a poza tym specjalizuje się w bioderkach. Natomiast Napiontek to fachowiec wyższej klasy - działa cuda :) ale on na przykład operuje szpotawość kolan i takie tam inne. Z resztą - zależy co ma być z tymi bioderkami. Autorko odezwij się, a jeśli będzie możliwe - pomożemy :)

A siii ja pojechałam do niego też ze "zwykłymi" stawami, ponieważ trzech lekarzy badało małą i : 1)pieluchować 2)poduszka 3)rozwórka no to pomyślałam, że ich zryło, bo jak może zaistnieć taka rozbieżność. Napiątek wykonał dokładne usg, określił grupę (żaden ze wcześniejszych tego nie zrobił, zalecenia dawali na podstawie badania fałd). Obejrzał małą i jeszczze dokadnie wskazał miejsce asymetrii ułożeniowej, a byliśmy o krok od kręczu :o Wspaniały lekarz i warto się do niego udać nawet na zwykłe rutynowe badanie, ponieważ jest tak dokładny, że wychodzi się od niego spokojnym. A cenowo, w sumie wydałam na tych trzech 150 zł, a mogłam od razu pojechać do niego i być w plecy tylko 50, a tak byłam 200 w plecy :o A wystarczyło małą pieluchować i aż zaklaskał jak dowiedział się, że małą noszę w chuście :D I jest dobrze teraz z nóżkami :)

misiaczkowa - to zaszalałaś z tymi lekarzami :) ja byłąm z biodrowymi najpierw u timmlera, a potem u shadi ( a to stąd, że wizytę pierwszą miałam mieć na 28 czerwca po 3 miesiącach od rejestracji). Więc posżłam do Timmlera prywatnie, kazał pieluchować, też określił grupę i miałam iść na kontrolę po 3 miesiącach. A ze pokrywało się z wizytą na 28 czerwca to poszłam tam, oczywiście z inf od Timmlera. A u Napiontka byłam z kolanami, stopami i dużymi palcami u stóp - trchę koślawił, ale okazało się wszystko ok i taka jego uroda :)

Gość sithin
rafal wiecek w kraku. jak masz mozliwosc WARTO dojezdzac.

Gość engouri
A może nawet nie ma potrzeby dojeżdżania. W sumie dr Więcek ma kilka gabinetów w Krakowie. Jak chcecie to tu wklejam Wam listę. Gabinet nr.1 Biały Prądnik 31-234 Kraków ul. Słomczyńskiego 12/16 telefon do rejestracji 12 665 34 15 lub 698 115 115 czynne od poniedziałku do soboty w godzinach 9.00-21.00 rejestracja poprzez stronę internetową -link do strony www Gabinet nr.2 Łobzów 30-076 Kraków ul. Zakątek 13/36 telefon do rejestracji 881 527 527 lub 730 34 34 33 czynne od poniedziałku do soboty w godzinach 9.00-21.00 rejestracja poprzez stronę internetową -link do strony www Gabinet nr.3 Nowa Huta 31-918 Kraków os. Hutnicze 6/134 telefon do rejestracji 12 680 81 00 lub 12 34 64 134 czynne od poniedziałku do soboty w godzinach 9.00-21.00 rejestracja poprzez stronę internetową -link do strony www Gabinet nr.4 Ruczaj 30-350 Kraków ul. Zachodnia 7/10a telefon do rejestracji 12 307 00 64 lub 12 267 61 87 czynne od poniedziałku do soboty w godzinach 9.00-21.00 rejestracja poprzez stronę internetową -link do strony www Nową placówka: Gabinet nr.5 Prokocim 30-350 Kraków ul. Teligi 6/32 telefon do rejestracji 692 692 989 lub 698 115 115 czynne od poniedziałku do soboty w godzinach 9.00-21.00 rejestracja poprzez stronę internetową -link do strony www

Gość gość
Ja jakiś czas temu miałam ogromne problemy ze stopami (halluksy) i zdecydowałam się na dr. Marcina Popowa. Wyszło trochę taniej niż innych miejscach. Zabieg był niestety konieczny, ale na szczęście obyło się bez gipsu. Mogę wrócić do biegania i ogólnie cieszyć się życiem. Myślę, że warto spróbować u niego, bo to dobry specjalista.

Gość KarlaMona
Zdecydowanie mogę Ci zasugerować centrum na Grochowskiej 9 (http://grochowska9.pl). Z tego co dobrze pamiętam to jest tam kilku specjalistów z zakresu ortopedii.

Gość gość
Poliklinika na Umińskiego i Kosińskiego