Gość Lizetka1999 Napisano Wrzesień 15, 2008 No wiec wam tu opiszę ponieważ Źródłem dla tego tekstu było moje własne doświadczenie i mo liwe, e inni zaczynają w inny sposób. Ponadto tekst jest pisany z perspektywy tłumacza pisemnego języka angielskiego. W innych parach językowych oraz tłumaczeniach ustnych niektóre kwestie wyglądają inaczej. Są tu jednak ogólne, przydatne wskazówki dla nich. oskonały pretekst dostarczył prezydent Gruzji Micheil Saakaszwili - zapragnął zaprowadzić porządek w zbuntowanej prowincji - Osetii Płd. Okazało się to zgubnym krokiem dla całego państwa. Rosja z Władimirem Putinem na czele i jego marionetkowym prezydentem Dmitrijem Miedwiediewem natychmiast zaatakowała Gruzję - jak to ujęli "w obronie obywateli Osetii Płd.". Przypomnę tylko, że kiedy 1 września 1939 roku Adolf Hitler zaatakował Polskę - to też jako powód agresji wygłaszał "obronę obywateli". Czy Kaczyński zasłużył sobie na tak niskie poparcie w społeczeństwie? Już od początku jego prezydentura wzbudzała wiele emocji - począwszy od zachwytu, aż po skrajną nienawiść. Jednak większość Polaków uczestnicząca w wyborach w 2005r. zdecydowała, że Lech Kaczyński będzie prezydentem Polski i wraz ze swoim bratem - będzie rządzić Polską.Przyznam, że jestem skłonny w to uwierzyć, bo gdyby chcieli wykorzystać moją markę do reklamy, to pewnie by się ze mną dogadali, zwłaszcza, że przeciwko reklamom operatorów komórkowych nic nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach