Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nijaka aka

jestem beznadziejna ktoś tak ma???

Polecane posty

Gość nijaka aka

ma 23 lata męża z ktorym średnio mi sie układa studiuje ale mam poprawke jutro i nic na nia nie umie pracuje ale to kiepska praca bez przyszłości za marną kase mam średnio fajna figure niby jestem szczupla a ma wielki brzuch nic mi sie nie chce nie mam kasy na ubrania czuje się okropna i taka nijaka nic mi się nie chce siedze w domu (mam jeszcze 4 dni urlopu) i się dobijam i mi zimno i nie che mi sie ani sprzątać ani gotować najchętniej poszłabym na zakupy ale nie mam kasy ma ktoś tak jak ja

Gość he he he
iiiiiii

Milony ludzi ma , a Afryce ludzie głodują Zrob coś porzytecznego , poprawka nie zając nie ucieknie, pracę można zmienić , nawet męża można zmienić :D Wszystko w Twoich rękach ! Chyba fala jesiennej deprechy nadchodzi... \"Mam znowu doła ,Znów pragnę śmierci... \" (kury - Jesienna Deprecha )

Gość fdd
no i jak mozesz miec meza w wieku 23 lat ? Nie za szybko to . .

Gość nijaka aka
nie to że mam męza jest ok nie chce go zmieniać i nie jest za szybko tylko wolałabym się z nim dogadywać lepiej i żebym czuła sie ładna szczęsliwa a nie jakieś dno

mam 26 lat , meza z ktorym dopiero sie docieramy , srednia figure, studia z ktorych ostatnio mialam poprawde i malo umialam , prace ktora nie przynosi kokosow ale mam przynajmniej kafeterie :D ps. jest ok z tym co sie ma o ile potrafi sie to docenic :) optymizmu zycze :)

Gość nijaka aka
robie coś dla nas wszystko robie tylko ja i szlak mnie trafia chciałabym wyjść na zakupy do fryzjera ale nie mam kasy mąż duzo pracuje jest nonstop zmeczony w weekend mam albo szkołe albo drugą prace jak coś sobie kupie wyglądam okropnie a jedyne na co mam ochote to nic nie robić

" jak coś sobie kupie wyglądam okropnie " Bez przesady a "monż" :P pewnie nie zauważa bo jest poprostu bardzo zmęczony .Trudno wymagać aby rzucił pracę albo zmienił na gorszą by być z Tobą takie okropne czasy.

Gość nijaka aka
źle mi jest czuje że skończe te studia i dalej będę pracować gdzie pracuje nic nie osiągne

Gość tym razem anonimowa
a ja nie mam męża ani pracy, za to mam wrażenie, ze od poniedziałku poczucie beznadziejności zapanowało na kafe :O :D wina początku tygodnia, zbliżającej się jesieni czy czego?

Gość tym razem anonimowa
to może załóż temat pt. "Jestem ożywiona - czy ktoś też tak ma?" :D

Gość tym razem anonimowa
zrób to dla całej czującej się beznadziejnie społeczności kafeteryjnej :D podziel się swoim dobrym nastrojem z innymi :P

Gość nijaka aka
jesień bryyyyy zimno nie lubie jesień i zaczyna mi sie uczelnia i ta poprawka nawet nie mam ochoty patrzeć na ksiązke i obiad i pranie i kozaki musze kupic nie mam kasy :(

Gość tym razem anonimowa
wkurzona - obecnie sytuacja wygląda tak: ty jesteś w dobrym nastroju, reszta kafe w złym po zalożeniu tematu - reszta kafe (czyli spora część społeczeństwa :P ) będzie w dobrym, ty - w złym (choć przecież niekoniecznie ;) ) poświęć się dla dobra ogółu :D na pewno kiedyś zostanie ci to wynagrodzone :P nijaka - na jesień nic nie poradzisz ;) zaczyna się uczelnia, czyli nowe możliwości, spotkania z ludźmi itp., a na kozaki niech mąż kasę da ;)

Gość tym razem anonimowa
egoistka :P skoro jedynaczka to tym bardziej powinnaś zrobić coś dla kogoś :P a jaka wdzięczność ogromna by była :D i temat pt. "Wkurzona bardzo żona poprawiła mi nastrój na cały tydzień" :D

Gość tym razem anonimowa
no dobra, trochę sie zagalopowałam z tym tematem :P to niech będzie, ze mi trochę humor poprawiłaś :P mimo, ze nadal nie mam męza ani pracy :D

Gość nijaka aka
a ja butów nie mam na jesień mąż nie da bo spłacamy duży kredyt i wtym mc juz nie zostało a ja sobie upatrzyłam takie za 500zł a mam tylko 200zł :( nie jestem głupia lalka tylko czuje że by mi po nich lepiej było