Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczek28

Zauroczyłam się w moim lekarzu...

Polecane posty

Gość myszeczek28

Witam. Mam następujący problem. Miesiąc leżałam w szpitalu na oddziale psychiatrycznym. Był tam niesamowicie przystojny lekarz. Znalazłam go na naszej klasie i dowiedziałam się, że ma 49 lat. Ja mam 28. Zaprosiłam go do znajomych, na razie nie ma reakcji, może jeszcze nie wchodził na nk. Co mogę zrobić, żeby się do niego jakoś zbliżyć? Dodam, że już nie mamy ze sobą nic wspólnego "zawodowo", bo ja już leczę się u kogoś innego, zresztą on nigdy mnie nie prowadził, tylko znam go z obchodów i rozmów. Doradźcie coś, bo zwariuję!!! Chyba jestem zakochana...

Gość guguś coś ty taki
nie mogłaś znaleźć sobie młodszego tylko takiego starego pryka, a tobie z wrażenia wyschnie pipka i co , facet narobi sobie obtarć na fiucie i żona mu jaja urwie......

Gość myszeczek28
No co ja poradzę, że on ma tyle lat... nie wygląda zresztą na tyle. Jest boski. Napisać coś do niego na nk? Marietta - to miałaś z nim poniekąd seks analny :)

Gość dla lekarzy to standart
ze jakies pacjentki sie w nich kochaja. ja znam takiego od, ktorego z gabinetu wychodzi kazda laska rozesmiana i czerwona jak burak, wiem o tym bo lecze sie dosc dlugo, a one wpadaja na jednorazowe wizyty i wydaje im sie, ze sa jedyne. nawet pielegniarki o tym plotkuja, a on nawet tego nie ukrywa. ma zone i dwoje dzieci.

i oralny też - gastroskopie tez mi wykonywał.... a w ogóle mówi mi na ty i mogę do niego dzwonić kiedy zechcę... tzn. ze względu na chorobę... ale cóż - on żonaty, ja zamężna....ale o tyle jest mi przyjemniej kiedy muszę być w szpitalu i kiedy jestem u niego na wizytach :)

Gość zmien lekarza
i ci przejdzie ,miej go w dupie a nie w myslach polecam!