Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacapoły

PYTANIE DO PAŃ - GINEKOLOG MĘSKI CZY ŻEŃSKI ?

Polecane posty

Na dziale zdrowie i uroda toczy się dyskusja na temat meskich emocji towarzyszącym wizycie kobiety u ginekologa. Piszcie, jaka płec ginekologa preferujecie i dlaczego. I najlepiej, jakby obyło się bez ataków i awantur - przyjmijmy, że kazdy ma prawo mieć swoje zdanie.

Uwazam, ze plec ginekologa nie ma tu nic do rzeczy, a raczej jego profesjonalizm i wiedza medyczna. Nie chodzi sie przeciez do ginekologa na "kawkę i badanko przy okazji", tylko po porade i ew. leczenie.

męski - dlaczego? z doświadczenia. kobiety gin. mnie źle traktowały a nie będę latać od jednej do drugiej i szukać aż wreszcie trafi się \"normalna\". zostaję więc u ginekologa mężczyzny

Gość trtr
Dla mnie - wyłącznie mężczyzna i tak na szczęście dotąd trafiałam, i chwalę sobie. Otóż zawsze gdy byłam u mężczyzny, to każdy kolejny: - NIE SPOUFALAŁ SIĘ - TRAKTOWAŁ Z NALEŻNYM MI SZACUNKIEM - NIE SUGEROWAŁ ŻE WIE O MOIM CIELE TYLE CO JA - NIE POUCZAŁ, NIE NASTAWAŁ NA BADANIA - NIE TRAKTOWAŁ PRZEDMIOTOWO ALE Z POWODU NATURALNEGO DYSTANSU PYTAŁ MNIE O ZDANIE W KAŻDEJ KWESTII.

Gość Kobieta bo facet
który wybiera sobie zawód ginekologa normalny nie może być. Też mi pasja życiowa: kobiece cip...i:(:(:(

Gość tylko facet

Gość torunianka23
tylko facet!!!!!! moj ginekolog jest delikatny, nigdy mnie nie bolalao przy badaniu, zawsze sie pyta co czuje i czy boli,a jak byalam kiedys u baby to tak mnie wygniotla.... baby sa niedelikatne!!!!!

Gość kitkaa21
tylko mężczyzna, mam już duuuże doświadczenie z lekarzami, i prosze mi wierzyc kobiety traktuja kobiety mechanicznie, instrumentalnie, zero delikatnosci...zresztą co ja bede pisac same wiecie

Gość kitkaa21
torunianka23 wiesz co ja miałam to samo, jak mi wkładała wizernik akurat krwawiłam to ta mi go tak wephneła ze az podskoczyłam z bólu, a ona do mmie: uspokój sie co ty jesteś na tancach...:(

Gość Fidżi
mi akurat podpasowała kobieta. blisko domku, nietrudno się dosta i fachowa pomoc - a to się dla mnie najbardziej liczy. jezeli moglabym liczyc na skuteczne porady lekarza faceta, to nie widzę powodu dlaczego nie miała bym do niego chodzic:)

Gość megggggg
moim zdaniem nie ma duzej roznicy , to zalezy ze tak powiem - jak sie trafi , mozna trafic na zlego ginekologa mezczyzne jak i kobiete. Ja trafilam bardzo dobrze - jest kobieta i wbrew opiniom ze kobiety sa neidelikatne - moja p.ginekolog jest bardzo delikatna , pyta jak sie czuje podczas badania ,mowi co robi w danej chwili - po prostu super i mimo iz neichetnie chodzi sie do tego typu lekarzy ja tam chodze z checia :) aha - a zdecydowalam sie wlasnie na ta pania poniewaz bardzo duzo kobiet mi ja zachwalalo :)

Gość gosiaczekrrrrr
facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no no no powazna sprawa
a tak naprawde to mężczyzna jest bardziej delikatniejszy ,,, byłam u babki była spoko no bo jej sie zapłaciło ale wiesz kobieta kobiete inaczej traktuje bo niby mamy to samo ,,, zdecydowanie mężczyzna

Ja już od wielu lat chodzę do ginekologa mężczyzny, po prostu przykre doświadczenia z kobietami lekarzami. A ginekolog bardzo delikatny i do tego z poczuciem humoru ale to prawda wszystko zależy od naszych wcześniejszych doświadczeń.

Ja chodzilam zarowno do kobiet jak i facetow i ostecznie mam stalego gina faceta bo po prostu okazal sie byc najlepszy i najbardziej fachowy. A do wczesniejszych ginek kobiet tez ogolnie nie mialam zastrzezen, tyle ze byly za malo dokladne, zbyt rutynowe. Ogolnie uwazam, ze plec nie ma znaczenia. wazne by gin byl po prostu dobry w swoim fachu i dobrze leczyl.