Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magiczna19

na którym palcu srebrna obrączka ?

Polecane posty

Gość ada3322
niektórzy noszą na łancuszku obraczkę.

Gość
Ech-wyglada to kiepsko to raz. Dwa podobno przynosi pecha. Pozatym nie wiemy co na to twój facet bo cholera raczej mało komu chce sie nosic błyskotki. A symbole-jak jest uczucie i macie byc ze soba to bedziecie. Jak nie to chocbyś mu do tej obraczki 6 tonowa kule przywiazała to go przy sobie nie zatrzymasz. A tak btw-wiesz ze na zaobraczkowanych bardzej lecą? bo do wyrwania trudniejszy :D

Gość
hmm-mój brat nosi-ale w tym roku slub-to taka przedslubna zeby eke przyzwyczaic podobno :D kumpel nosi-ale jest gitarzysta:D w sumie ma całe rece poobwieszane-na kilku palcach i tak dalej. Ja nosiłem ale chwile-jakis miesiac i doszełdem do wniosku ze mam dośc-sygnet oddałem kolezance-bedzie miała na pamiatke :D

jak grałem na gitarze w zespole szkolnym nosiłem srebro na wszystkich palcach, ale tylko na scenie

Gość Patrysek
Bez obrazy ale niektórzy ludzie są poprostu powaleni.Ja sam noszę obrączję srebrną i nie wiem niby czemu to jest obciachowe według mnie to magiczna wybrała dobry prezent dla chłopaka i nie wiem co w tym dziwnego że mężczyzna nosi obrączkę. A ja obrączke nosze na serdecznym palcu u prawej ręki.:)