Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowitta

Kto da mi namiary do lekarza,ktory robi usg ciazy?

Polecane posty

Gość Jowitta

W Warszawie,bo szukam w necie a tam same prywatne kliniki,ktore robia trojwymiarowe usg.A ja juz bylam na takim ale musze powtorzyc :( Niestety nie stac mnie na wydanie kolejnych 250 zl.Czy ktos w ogole robi usg zwykle??Takie do 100zl? Pomozcie,plis!

ktoś napewno robi. Np w przychodni zrobisz za darmo zwykle usg. Nie bardzo rozumiem o co Ci w ogole chodzi?O zwykle usg w ciązy czy jak? Mi usg lekarz robi na kazdej wizycie i place 80 zł za wszystko. Natomiast w przychodni robią za darmo.Za to u mnie w miescie nikt nie robi trojwymiarowego :P

Gość Jowitta
chodze do gina prywatnie,ale ona nie robi usg.place za wizyte 100zl :-/ A w jakiej przychodni mam zrobic?Nie mam skierowania,wiec musialabym placic...ale na pewno mniej niz w klinikach prywatnych gdzie usg 2D kosztuje od 180zl :-0

no chyba nie chcesz mi powiedziec ze nie ma u Ciebie zwyklej przychodni ogolnej gdzie jest rowniez poradnia dla kobiet czyli ginekolog na kase chorych. Jak jestes ubezpieczona w NFZ to idziessz z ksiązeczką rum i zlegitymacją ubez i bez problemu dostajesz sie na wizyte do jakiegos tam lekarza a ten zleca usg. U mnie usg robią w dwa dni w tyg np piątek i wtorek. To zwykla normalna przychodnia z nfz musi gdzies byc.

nic nie placisz nie bylas nigdy panstwowo u ginekologa? Nawet w szpitalu robią usg jak nie wiesz gdzie jest taka poradnia u ciebie to zadzwon do pierwszego lepszego szpitala i ci powiedzą. A tak swoją drogą to co to za gin ktory usg nie robi??? To jakas paranoja nie chodzilabym do takiego lekarza bo po co ma mi co 3 tyg zagladac tam skoro i tak gowno widzi bez usg.

gdzie mieszkasz? W Septima Med przy Wrocławskiej 21 robią za 90 zł, i w Novum na Puławskiej bardzo dokładne, ale za 250 zł.

Gość rety......
u mnie 2D kosztuje 70 zl... u mnie czyli w krakowie....