Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

czy jesli zabiła bym sie

Polecane posty

tłumaczac Bogu ze to dlatego w zyje w cierpieniu i nie daje rady był by to dla mnie grzech ze sama oebrała bym sobie zycie????bo ja chce isc do nieba a nie do piekła

Gość bez jajec
jeśli świadomie to zrobisz to jest to samobójstwo i czeka cię piekuo i zuoooo:classic_cool:

Gość koscista intelektualistka
luzniej by sie zrobilo. tacy co sie chca zabijac to pojeby i zadnego z nich pozytku społeczenstwo nie ma. a tylko koszta!

koscista intelektualistka to ty jestes chora psychicznie nie daj Boze zeby trafiła sie osoba bardzij słaba psychicznie niz ja to bys miała ja na sumieniu idiotko

Gość zmartwiona pomarańcza
myślę ze jezeli zyjesz w cierpieniu,to pewnie ktos cie do tego zmusił,cos musiało sie wydarzyć w twoim zyciu,nieprawdaż?

wkurzaja mnie takie laski jak Ty starciłam pięc dni temu brata ciotecznego a 20 lat temu siostre, jestem przekonana, że każde z Nich chciałoby zyc dalej, gdyby miało taki wybór co to za wielkie cierpienie? i chcesz się zabic i jeszcze za to nagrode dostać?

prawda nie chce za t dostac nagrody wez nie rozumiesz mnie wogóle naprwde oni chcieli zyc a ja nie

natasza ---> to skoro jestes silneijsza to po cholere piszesz takie rzeczy? przeciez napisalas, ze bierzesz to pod uwage? ta osoba sam by sie miala na sumieniu, uwazam ze koscista intelektualistka jest co najmniej tragicznym wytworem dzisiejszych czasow, ale ty niewiele sie od niej roznisz

Dobra. Nie ma piekła, nie ma nieba. Nie wiadomo czy coś jest po drugiej stronie, najprawdopodobniej dalej nie ma nic. Ale w sumie, to chuj mnie obchodzi co zrobisz.

kurwa ja sie pytam tylko czy to kurwa jest grzech czy nie a ze napisałam o samobojstwie to musiałam wam wytłumaczyc chyba o co chodzi prwda?? ja nie potrzebuje waszych zasranych pretensji pytam sie tylko czy to grzech ja tylko chce osiągnąc zycie wieczne !!!!!!!!!po smierci ale własnie nie wiem czy jak sama sie do tego przyczynie to czy tego nie strace

jesli jestes wierzaca to grzech.....nie ty dalas sobie zycie i nie ty masz prawo je sobie odbierac.....ale to jest wersja dla wierzacych

kolejna która powinna sie leczyc, dziecko naucz się mówic po polsku, bo jakz robisz ze swojej buzi taki smietnik i rynsztok to wtedy juz Ci nic nie pomoze... histeryczka

Gość tralararalalala
a kto ci powiedział że życie to bajka? myslisz że wszyscy sa szczęśliwi a tylko ty jedna na świecie nie? wszyscy mają problemy, codziennie ludzi dotykają tragedie- życie to sztuka przetrwania, radzenia sobie z tym na codzien, szczęśliwe sa tylko chwile..i to nie zawsze to nie znaczy że nie warto życ

z wami to sie nie da normalnie bo jestescie pojebani niech na was nie trafi jakas załamana dziewczyna bo huj ja strzeli i jej zycie pomyslcie co piszecie pajace a tam sie wami nie przejmuje ale ktos inny odbierzewas dosłaonie

Gość fdsaf
tak to jest grzech jeżeli byś sie zabiła to w czyśccu musiałabys odpokutować tyle lat ile bys jeszcze zyła na ziemi a jezelizyłas zle to bys mogla trafić do piekła ale w czyśćcu jest ogroooomne cierpienie, nieporównywalne z tym ziemskim

Gość fdsaf
więc odradzam....

Gość hdfhd
wiesz ze w nawet najbardziej krytycznym momencie pojawia sie swiatło?? Poczekaj chwile i zobaczysz ze wszystko bedzie lepiej. Mówie ci z doswiadczenia. Nawet sobie nie wyobrazasz ile przezyłam i nawet sobie nie wyobrazasz ze juz trzymałam w dłoni nuż. A teraz jestem szcesliwa. I to bardzo.

Ależ ty jesteś głupia dziewczyno. Skoro wierzysz w niebo i piekło oraz grzech to powinnaś wiedzieć, że samobójstwo jest grzechem śmiertelnym i wedle tego kończysz jak każdy morderca, tj. w kotle z belzebubem. Ja w to nie wierzę, bo jestem ateistą, ale takie zbłąkane duszyczki jak ty ulwielbiają wierzyć w mity, czyż nie?

A mi kabel USB o taka odpowiedz mi chodzi dziekuje przczytajcie jej wypowiedz tepaki bo tylko o to mi chodziło a zkad wiecie ze ja tak naprawde chce sie zabic pytam tylko kurwa debile

No kuźwa myslisz,ze jedyna masz ciezko? Chcesz sie zabic i jeszcze to rozgrzeszyc? Odwaga jest zyc ale widze ,ze jestes miekka!

tak my jestesmy pojebani, bo sprowadzilismy Cie na ziemie, wybacz ale nie zaslugujesz na glaskanie po glowce chcialas pochwaly za jakis genialny pomysl? wlacz myslenie! to nie boli, a sie przydaje z nami mozna normalnie porozmawiac na normalne tematy, a nie histeryczne wynurzenia laski, ktora jak nie wie co powiedziec to leci od razu wulgaryzmami, to swiadczy tylko o Tobie samej, chyba nie musze mowic jak?

Przypuszczalnie samobójstwo niezależnie od jego powodu będzie i tak ukarane. Trzeba się niestety swoje przemęczyć, ale nie martw się - życie jest kruche, możesz umrzeć w każdej chwili.