Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdafa

Jaki dobry laptop za 3-4 tys?

Polecane posty

Gość fdafa

Jaki dobry laptop za 3-4 tys? chodzi mi o konkretny model

Gość bez jajec
Dell m1530 🖐️

Gość fdafa
ale czy ten Dell bedzie łatwy do obsługi dla takiej debilki jak ja?

Gość bez jajec
każdy będzie w obsłudze tak samo prosty i skomplikowany jednocześnie :D nie podałaś wymagań co do wielkości czy funkcji to ci podaję co mi się podoba zresztą... do lapka jest instrukcja w razie czego :)

Gość fdafa
wielkość. ... no cóz koleganka mi podpowiada takie cuś: fi 100mm, l=300mm

Gość co znaczy dobry
a do czego go potrzebujesz? do pacy w biurze (prezentacje, word), do ściągania i oglądania filmów, do gierek? może wystarczy Ci "wersja podstawowa", za mniejszą kasę?

Gość za 4tys to mozesz kupic
dwa wypasione laptopy

Gość tylko apple

Gość bez jajec
tylko NIE apple bo to przepłącanie. a hackintosha można wszędzie postawić

Gość co znaczy dobry
do Jarka: a co ma takiego wypasionego? grafikę ;) PS. Autorka pewnie wogóle nie zna się na sprzęcie, skoro pyta: "czy będzie łatwy w obsłudze", więc po co jej "satelita" i po co ma wydawać kasę na coś z czego nie skorzysta?

Gość co znaczy dobry
laptopy różne... o tym samym stosunku :) np: HP Pavilion dv5-1060ew VHP MSI GX700-218PL VHP Samsung NP-R560-AS02PL Toshiba Satellite A300-1EH VHP HP Pavilion DV6860EW T8100 3072MB 320GB VHP Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V6545 VB Asus M51VR-AS032C VHP Toshiba Satellite U400-138 VHP Acer TravelMate 4730-844G32N VB Acer Aspire 5930G-734G32N VHP HP DV6890EW T8300 4096MB 320GB VHP Asus F8VA-4S017C VHP MSI GX600-092PL VHP Acer TravelMate 5730G-844G32BN VB Acer TravelMate 5730-864G32 VB Asus M51VA-AS037C VHP Acer Aspire 5930G-734G32BN VHP Acer TravelMate 7730-844G32N VB Acer TravelMate 7730-844G32N VB Asus A7SN-7S017C-1 VHP HP Pavilion dv6899ew VHP MSI GX700-218PL VHP itd. dwa ostatnie też są fajne :) i nie mam uprzedzeń do jednej firmy :)

Gość co znaczy dobry
a kobietom podoba się ten "dla kobiet" OPTIbook ML 630h pozdrawiam :)

Gość saphirre
Ja mam laptiego 2,4Gz, 4GB ramu za 2600:D

za 3-4 tys to teraz kupisz rakiete. dobre laptopy sie kupi juz za 2500 spokojnie bardzo potanialo wszystko bo niedlugo wchodzi nowa technologia dyskow twardych tak wiec nie martw sie bo za tą kaser to naprawde super sprzęt kupisz

Jesli chodzi o firme to polecam (w tej kolejnosci): Lenovo, Dell, Asus co do wspoamnianej przez jarka toshiby: wady: - karta Radeon - mam wieksze zaufanie do GeForce a w tej cenie juz mozna wybrzydzac, poza tym z Radeonami zawsze byly problemy pod linuksem. - \"tylko\" 3GB RAMu, (za ta cene spokojnie powinno byc 4) - Vista w wersji HOme PRemium (Business lub Ultimate daje mozliwosc downgrade\'u do XP)

Poza tym do czego potrzebujesz tego kompuetra? bo ajk do rpacy biurowo domowej + przegladanie net'u to moim zdaniem najtanszy thinkpad to nejlepsze roziwazanie i wydasz polowe z zalozonyc 4tysiecy a za reszte masz 2 tygodnie na nartach w zimie :)

Gość co znaczy dobry
przesadą jest beznadziejne krytykowanie i uważanie, że tylko Twoje zdanie jest ważne nie wiem gdzie się zaopatrujesz, ale w sklepie u mnie na osiedlu są wszystkie w cenie +/- 200 zł od Twojego nieskazitelnego cuda

Jarku, skoro uważasz że Vista jest żenująca to na tej toshibie zainstalowanie Xp wiąze sie z ręczną instalacją sterowników, upgradem BIOSu oraz zintegrowaniem plyty instalacyjnej ze sterownikiem dysku SATA - czy myslisz ze ejst to do wykonania przez osobe ktora bo sie zainstalowac linuksa? :P

Gość co znaczy dobry
do Walentego: autorki już dawno na topicu nie ma, zresztą mi też nie powiedziała do czego potrzebuje laptopa, bo po co ma wydawać niepotrzebnie kasę na coś z czego nie będzie korzystać? a Jarek nie pytając do czego ma ten laptop służyć, przywalił od razu "satelitą", po co ?

Gość ja tez potrzebuje
jakies propozycje laptop 3-4 tys. Konkretnie to zeby mial przynajmniej 250 GB na twardym dysku najlepiej 300-320. Do tego duza pamięć RAM no i nagrywarka, dobrze by bylo gdyby byla tez kamerka(choć nie koniecznie)...to wszystko ma w ofercie Toshiba. Nawet zastanawialam sie juz nad jednym modelem ale obudowa jest beznadziejna. Mi nie wystarczy zeby ten laptop byl tylko i wylącznie funkcjonalny. Musi być też ładny:) A ta Toshiba którą oglądałam miała śliską obudowę...beznadzieja bo jak dotkniesz palcami to od razu zostaje ślad...co chwilę trzeba czyścic...Komputer jest mi potrzebny do typowych zajęć...Mam 15 lat i jeszcze siostrę więc do szkoły coś zrobić, internetu napewno duzo będę używać no ale głownie chodzilo mi o ściąganie z netu i oglądanie filmow- po to tez nagrywarka od razu:P.

Gość miłośnik appla
ja ci polecam appla super bezawaryjny sprzęt nie to co pcty,nie będziesz żałować a za 3 tys kupi już się fajnego,przejdz się do ispotu tam ci fachowcy dobrze doradzą

Gość gość
100% sprawne, bez usterek! 3000 zł to cena za 1 sztukę grafika w laptopach: Geforce GT 630M 2 GB Zestaw zawiera: 2 laptopy 2 zasilacze 2 baterie do laptopów 2 pokrowce na laptopy 1 podkładka chłodząca zainstalowany program antywirusowy na 1 rok w 2 laptopach gwarancja producenta Najwyższej klasy laptopy znanej marki HP. Niezwykle wydajne, mogą być używane przez profesjonalistów jak i wymagających graczy do obsługi najnowszych gier komputerowych. Laptopy umożliwiają odpalanie i obsługiwanie dużej liczby aplikacji jednocześnie bez zwalania, czy zawieszania się systemu. Bardzo szybkie komputery. Bardzo bezpieczne i stabilne, można je używać 24/7, dobre chłodzenie. Doskonale nadają się do obsługi programów do tworzenia grafiki 3D, animacji itd. Okazja! Kupione każdy 4 tys zł brutto. Sprzedaję taniej. Używane 6 miesięcy, w tym 1 używany intensywnie drugi okazjonalnie jako serwer gier. Prowadzę działalność gospodarczą i zmieniam PKD i planuję jakieś swoje inne inwestycje. Możliwość odbioru osobistego na terenie Chełma lub Lublina. tel 668 548 905 email office@biznesmultimedia.pl skype biznesmultimedia