Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miniuchaaa

LOREAL CASTING Karmel

Polecane posty

Gość Miniuchaaa

Czy któraś z Was używała go? Mam włosy koloru brąz, chciałabym miec o ton jaśniejsze. Czy któraś ma z tym szamponem jakieś doświadczenia?

tak:) loreal casting jest najlepszym szamponem koloryzujacym !! polecila mi go nawet fryzjerka:) ja farbowalam na inny kolor jednak powiem Ci ze zawsze wychodza takie jak na zdjeciu z opakowania:) ten szampon to poprostu rewelacja...a jakie wlosy sa po nim odzywione ;0

Gość Miniuchaaa
Ja z kolei słyszałam, ze kolory wychodza zdecydowanie ciemniejsze niz na opakowaniu i stad moje wątpliwości...

mi fryzjerka powiedziala ze wychodza takie same i dlaetgo sprobowalam:)musze powiedziec ze nie klamala:P a wlosy mialam farbowane trwala farba

Gość krishna
ja malowałam castingiem kolor mrozny kasztan i kolor mi wyszedl ciemna sliwka doslownie!!!! masakra to najwieksze gowno jakie moze byc!!!!

Gość Miniuchaaa
Ponawiam pytanie,czy któraś z was moze sie jeszcze wypowiedziec na temat tego produktu?

Gość Miniuchaaa
Czy moze ktos jeszcze tego używał?

Gość sdfghjk
Ja na włosy jasny blond pofarbowałam blond. Kolor faktycznie wyszedł jak na opakowaniu ale zmył się po 2 tygodniach:D Delikatnie farbuje i włosy sa po nim piękne no ale żeby moje włosy zafarbować to trzeba beczke śledzi zjeść więc nie dziwie sie, że się zmył:D

Gość Miniuchaaa
A farbował moze ktos ten kolor na włosach brązowych,dosyć ciemnych