Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2122

Cilest

Polecane posty

Gość 2122

mam pytanie.wiem ze biorąc reguarnie tabletki anty. jest mala szansa na zajscie w ciąze ale jeśli bylabym tym procencikiem ale przez pewien czas nie wiedzialabym o tym (ze jestem w ciązy bo objawy są z reguly po ok 3tyg)i nadal brala tabletki to czy coś może się stać maluszkowi??

Gość 2122
no ale co te hormony nie wplywają na rozwój plodu??przcież to sama chemia.

tez sie zawsze zastanawialam, jak np, ktos nie wie ze jest wciazy i np. pije miesiac, bierze jakies narkole itp to czy cos sie wtedy dzieje małemu?

Gość może być coś nie tak
nawet przed planowaniem ciąży tabletki się odstawia na 4 tygonie.bycie w ciazy i branie tabletek horror

Gdybyście czytały chociaż ulotki dokładnie to by nie było takich tematów.Jak w ogóle można nie czytać ulotek od tabletek które macie brać regularnie. Na ulotce od cilestu dokladnie jest napisane ze nie szkodzą

Gość 2122
no wiadomo, ze jak ktos planuje dzieciaczka ze nie będzie brał tabletek albo zakladal sobie z tej okazji np spirali, ale zawsze jest jakis % zawodności.to przeciez tylko wymysly człowieka na tle ludzkiego organizmu ktory potrafi zadziwiac.Chyba jak pojde następnym razem do ginekologa to się zapytam.Bo troche glupio urodzić chore dzeciątko czy z jakimś defektem z takiego powodu,w dodatku nieplanowane.Prezerwatywa nie szkodzi jest wpadka to jest a tabletki nawet nie widac ze coś się stalo (pęknieta prezerwatywa,zsunięta)