Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milość sex pożądanie

Ogrze! ogrzej sie ze mną przy żelazku!!!!!

Polecane posty

Gość wolę przy tosterze
:classic_cool:

jak bym była ogrem, napisałabym "Ogrzyco!!!!! :>

Gość Ogr lub Ogier D
Czy muszę być potwornie brzydki i ważyć 120kg ?

Gość wolę przy tosterze
on pytał czy jesteś Miła czy Królewsko miła:P

możesz być sobą, tylko żeby było ciepło...mam zimne stópki :/

Gość Tołdi Org
Zmieniłem sobie "nick name'a" na bardziej adekwatny. To jak dasz mi Swoje udo ?

Gość Tołdi Org
Albo chociaż dłoń :)

Gość Książe Ogrów
Nie znam żadnego Ogra z imienia :P Iktorn był księciem ale człowiekiem a miałem być ogrem no to jestem i księciem i ogrem w jednej osobie. Jak dasz mi udo to mogę Cie sponiewierać :P Oczywiście w sposób godny księcia :D

Gość Torn - Książe Ogrów
Jakem książe jestem godzien ! Weź o pani moją dłoń i udsiadz ogrzej się przy płomienym blasku kominka w mej zamkowej sali ;)

jeśli twa dusza uskrzydla ciebie samego-jest w stanie uskrzydlić i moją - która błdzi wśród internetu w zamkowej komnacie... gdzie chłód unosi się przemiennie kołysząc mnie jednocześnie strachem, żeś tak daleko i nic tego nie zmieni

To pomyśl o dziewko że jestem jak: Wiatru szept w polu promyk słońca na okiennej ramie Iskra co rozpala płomień Ciepły posilek strudzonego wędrowca. Taki oto jestem serce żarliwa a dusza niespokojna bądź moją o Pani a uświadczysz tego o czym śnią wszystkie niewiasty :)

Gość troll leśny
całkiem niezły dialog.

toć każdy to książę próbował być taki, Wierny, uczynny, niczym kryształowe poszlaki.... Lecz żaden tej iskry mi nie dał, och! biedna ja byłam, żem miłości nie poznała, Bom księcia się daremnie spodziewała.... Lecz wierz mi o Panie, mój dobry losie, nie księcia potrzeba, lecz duszy w chaosie. Przyjdź mi z ratunkiem, mej duszy uśpionej, zostaw swą iskrę, Bądź mi przystanią.. czekać będę, aż przyśnię

A więc niechaj będzie niech iskra z płomienia mego życia obudzi Twe serce z zimnego letargu , kamiennego odrętwienia. Czuwaj ma piekna i wyczekuj mnie dniami i nocami bo pojawię się najmniej oczekiwany. Zwaz że uczucie nasze rodzić się bedzie w trudzie , prozie dnia codziennego , nim rozpali się niczym stos na święcie bóstw leśnych.

Ufam Twym słowom mój Panie, miłości Twej czekać będę, kiedy mój kres nie nastanie. Pókim młoda, witalna i życie mnie rozpiera, czekam na Ciebie. Przyznam się Tobie, boli to - wodzi, gdy serce strzałą amor ugodzi, Trudny dnia znam, znam nie od dziś, lecz sama boję, boje się w samotności dalej iść. Jak Cię rozpoznam? Czy znak jakiś będzie? Gdy otworzę mego serca orędzie - chcę Cię zaprosić, l,ecz wpraszać się nie chcę!! Chcę zebys wiedział moj miły, jedyny, żem serce z kamienia mam od czaru, gdy zła wiedź ma dała mi trunek z liści naparu... Rozpoznać trudno bedzie mi Ciebie, oj luby! Jak poznam Cię w tej mojej biedzie :

Miło czas było tu spędzić Udaję się do Szmaragdowej Doliny zamku budowy pilnować Zostawiam namiary na gońca t.top(małpa)o2.pl nick zachowam bo dobry :D na konieć żenujący dowcip prowadzącego: R:Hej Księzniczko w którym zamku straszysz K: Rycerzu na swym koniku to nie dojedziesz :D

Gość ufa ufa
oj może jeszcze ktoś mnie ogrzeje :/