Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbtryruh

zalamka na całego

Polecane posty

Gość xbtryruh

nie mam na nic pieniedzy.Czy tak juz bedzie zawsze znikad pomocy pomocy

Gość xbtryruh
mozesz mi dac z 10 kola na dobry poczatek zebym sobie zycie ulozyla:(

Gość dzidzia8484
do pracy

Gość radosław wspaniały
mozesz też zostac pucybutem, taki jeden chciał mi kiedyś japonki pucować...ten to musiał byc zdesperowany :P

Gość xbtryruh
naprawde bardzo smieszne :(

Gość kilii
ja pracuje, oszczedzam a i tak na nic konkretnego nie uzbieram,tylko na wyprzedazch kupuje, mimo że studia skończylam i chęci mam to i tak marnie...

Gość radosław wspaniały
mnie tak moja ukochana ubiera..nie mam wyjscia :P a pedały to wg niej chodza w sandałach i skarpetkach

Gość radosław wspaniały
Codziennie rano przed wyjściem do pracy w sortowni śmieci w Przypierdach Wielkich biorę widły i zakładam na twarz maskę przewielebnego Ojca Dyrektora wykonaną w skali 1:1 na papierze kredowym zakupionym w osiedlowym sklepie za 0,78 gr za arkusz i czaję się koło monopolowego dźgając miejscowych pijaczków widłami aby wypelnili mój pulchny odbyt swoimi sflaczałymi penisami.Gdy juz dokona sie ów akt spełnienia spiewam radosnie pieśni ku czci wolnego Tybetu.:classic_cool:

Gość pomocny alfons
Póxnymi wieczorami w nieparzyste dni parzystych miesięcy, ustawiam na stole duże zdjęcie Mahatmy Gandhiego, po czym - kompletnie bez związku z tą czynnością - rozpoczynam dziką masturbację analną za pomocą rufy jachtu "Dar Pomorza".:classic_cool:

Gość bez przesady i zenady
nie wiem czy cię to pocieszy, ale nie zawsze tak będzie ja rok temu miałam długi w wys. 10 tyś zł gdzie przy moim dochodzie 800 zł była to kosmiczna suma, nie mówiąc o tym że straciłam nawet to 800 zł prócz tego miałam masę innych problemów pół roku później moje życie obróciło się o 180 stopni, długi spłacone, super zarobki, super przyjemności, problemy zaczęły się rozwiązywać jeden po drugim, żyć nie umierać niejednokrotnie moja sytuacja ulegała zmianie raz górka, raz dolinka teraz miałam wielkiego farta, dziś wiem że może być inaczej a naprawdę byłam na dnie, sięgnęłam go i nie wierzyłam że się odbije

Gość no no no powazna sprawa
nie wiem co ci napisac bo nie znam twojej sytuacji ale jeżeli twoje zarobki sa bardzo małe to idz do bezrobocia przynajmiej zasiłek bedziesz miała,,, a jesli jestes jeszcze młoda bo nie okresliłas swojego wieku to możesz sobie dorobic w weekendy

Gość no no no powazna sprawa
ty nie masz pieniedzy a ja ja super prace ale nie czuje się szczesliwa bo brak mi miłosci