Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka........................

grzybica? pomocy

Polecane posty

Moze Agatka sie odezwie po wizycie u gina - jak jej poszlo - to sie dowiemy w koncu, jak to jest z tymi receptami ;) Musze przeklnac :D Ciul z nimi :D:D:D najwazniejsze jest zdrowko ;) Agatka, oni naprawde nie przywiazuja do tego wagi, chociaz sama dbam o to, zeby "nie zarosnac" i rozumiem cie, ze pierwsza wizyta to okropny stres :O Pamietam swoja :O Grunt, zebys trafila na wyrozumialego lekarza! Najpierw zrobi "wywiad". Wypyta cie o wszystko - koniecznie pamietaj date ostatniej miesiaczki! Czy rodzilas, czy nie, czy poronilas, czy w rodzinie byly jakies choroby nowotworowe dot. spraw kobiecych, czy wspolzyjesz... Zapyta na pewno, czy sie zabezpieczasz, bedzie na pewno rozmawial o antykoncepcji, wiec zastanow sie, zanim pojdziesz, czy bedziesz chciala brac tabsy, czy nie. I takie tam...

Zólte zawsze u mnie leza odłogiem - ostatnio tylko na nich skierowanie na zastrzyki dostalam ;)

nie,nie zabezpieczam sie i nie ma takiej potrzeby :D nie potrzebuje tabletek :D

:D no to musisz jemu tak powiedziec :D przetrze oczy ze zdziwienia ) Uciekam 🖐️ Trzymaj sie! Daj znac, jak bedziesz "po" ;) Bede trzymala kciuki.

slyszalam ze jak sie nie chodzi do gin. tylko tak ja ja dpiero pierwszy raz w tym wieku to krzycza bopowinno sie miec juz wizyte za soba w czaie pierwszych uplawów.

ja bylam pierwszy raz, jak balam sie, ze zaliczylam tzw. "wpadke" :D mialam 19 lat. Jak bedzie krzyczal, to wiecej do niego nie pojdziesz i juz. Nie po to mu placisz, zeby sie na ciebie wydzieral! ;) Luzik. Niektore dobijaja 30-stki i jeszcze nie byly ;) Ty to naprawde Młoda jestes ;)

opinie sa rozne... Jak sie dostanie pierwsza miesiaczke, jak sie ma zamiar rozpoczac wpolzycie, jak sie dopiero zaczelo uprawiac seks. ... Fakt jest faktem, ze u ciebie czas jest odpowieni :) Nie stresuj sie wiec, tylko dluzsza bluzeczka i spodnie, lub jakas spodniczka i do gabinetu. Miliony kobiet korzystaja z tych usług, wiec nie jestes sama ;)

no tak. ale gdybym nie musiala teraz to kto wie czy terz dobila bym 30 :) dobranoc

no i tylko to ze oni ogladaja nasze gole cip...codziennie jakos mnie tak bardzo nie zniecheca, jestem jak kazda inna, widzial takich setki przecies:)

Gość agatka...................
hej, bylam ale mnie nei przyjął bez rejestracji:( dal mi wizytówke i kazał dzwonic . pozatym wizyta kosztuje 80 zl :(

Dziwne, ze cie odrazu gdzies na liste nie wcisnal :( Duzo kosztuja ta wizyta, rzeczywiscie. Ale widzisz, pewnie ma duzo pacjentek, dlatego kaze sie zapisywac na dalsze terminy. Dzwonilas moze? (jaja beda jak nie odbiera telefonow) :O Moj rzadko odbiera. Jak sie cos ze mna dzieje, to po prostu wysylam mu sms'a.

Gość agatka...........
nie dzwonilam , narazie sie wstrzymam , moj chlopak mowi ze to moze wcale nei grzybica tylko zwykle uczulenie, jest wrazliwy na pare zeczy i moze dlatego a oststnio mama zmienila proszek , no bo w innym przypadku ja terz bym miala objawy , poczekamy jeszcze troche

Skoro tak, to mozecie sobie kupic krem Clotrimazolum w tubce i smarowac tamte "podejrzane" miejsca, to nie zaszkodzi. Ta maść/krem jest bez recepty i chyba kosztuje 2/3 zl. Watro miec pod reka, jak cos cie "tam" swedzi lub piecze :) POzdrawiam!

Gość Renataaaaaaaaa
Tak. Ta maść jest wygodna. Tylko też trzeba pamiętać, że czasami bez wizyty u ginekologa i leków dopochwowych albo doustnych się nie obejdzie i nie ma co z tym zwlekać.Pozdrawiam!!:)