Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla pani mloda

Sprawdzony Zespół na Wesele - śląsk

Polecane posty

Gość przyszla pani mloda

Witam, Za 2lata mam wesele. Juz teraz muszę zarezerwowac sale i rozejrzec sie nad zespolem, jak rowniez firmami cateringowymi. Bylam na wielu weselach,ale prawde mowiac nie chcialabym powielic pomyslow innych, chcialabym cos "innego", innowacyjnego. I stad moje pytanie do osob ktore wiedza cos o zespolach naprawde sprawdzonych jako godne polecenia. Interesuje mnie by byly one nietuzinkowe, by muzyka nie byla skoncentrowana na utworach jednego klimatu typu disco polo. Chcialabym aby kazdy mial cos "dla siebie". Niedawno bylam na takim weselu ale nie wzielam namiaru na zespol bo bylo to wesele w rodzinie i nie chce z kogos "malpowac". Prosze was o konkretne informacje jesli ktos z was zna zespoly ktore graja muzyke dla kazdego i nie robia przerw wiekszych niz samo granie. Prosze rowniez o namiary na sprawdzone firmy cateringowe ktore podaja jedzenie w sposob niestandardowy (tj. np zamiast zupe w naczyniu podaje sie ja w takim specjalnym chlebie - przepraszam za brak fachowosci co do nazewnictwa ale nie jest mi ono znane jeszcze..). Bede bardzo wdzieczna za wszelkie uprzejme sugestie i namiary na ww. Pozdrawiam:)

Ja już mam zarezerwowaną salę na 2010 i od Pani Kierownik lokalu dostałam namiary na różne sprawdzone i godne polecenia zespoły, jeśli jesteś zainteresowana napisz do mnie na maila, a w odpowiedzi wyślę numery telefonów i nazwy zespołów, kskotnicka@poczta.onet.pl Pozdrawiam