Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia_89_ ldz

czy jest mozliwe???

Polecane posty

Cześć być może taki temat już był ale mam pytanie ktore cały czas mi chodzi po glowie i nie daje mi spokoju........ uprawiałam seks z moim chłopakiem kilka razy tzn 3 tyg temu i wczwsniej bez zabezpieczenia.... i mam pytanie ostatnio bardzo dziwnie sie czuje czasem czuje ze moglabym zjesc wszystko a nastepnego dnia nic nie moge tknać zeby coś zjeśc czesto mi nie dobrze jest tez w nocy mało spie natomiast w ciagu dnia chodze zmeczona...i jeszcze jedno lewa piersc nieco mi sie powiekszyla i jest twardsza niz wczesniej i mnie troszke boli i jeszcze te humorki bardzo czesto płacze bez powodu a zaraz potem sie smieje......myslałam ze to juz pewna ciaza ale zrobilam test okazal sie negatywny....nastepnego dnia dostałam okres....wiec sama juz niewiem.... i moje pytanie jest takie czy jest to mozliwe ze test jest negatywny i dostaje okres a jestem w ciazy....bo kiedys czytałam na jakims forum ze moze sie tak zdarzyć czy któraś z dziewczyn też tak miała??? Z Góry Wielkie Dzieki za odpowiedź

A i zapomniałam dodać ze troszke powiekszył sie mi brzuch??? poprostu niewiem czy to wszytsko jest przez to napiiecie przed miesiaczkowe bo nigdy tak nie miałam....

A i zapomniałam dodać ze troszke powiekszył sie mi brzuch??? poprostu niewiem czy to wszytsko jest przez to napiiecie przed miesiaczkowe bo nigdy tak nie miałam....