Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet-tego gatunku nie powinno

nienawidze facetow

Polecane posty

boze jak on mogl mi zrobic takie swinstwo!!bylismy ze soba 4 lata i okazalo sie ze jestem w ciazy.nie chcialam dziecka on tez ale jak powiedzialam mu ze jestem w ciazy to zareagowal jak ostatni palant powiedzial ze mnie zostawi ze on nie chce dziecka (ale po tylu latach w zwiazku pomyslalam ze jakos to bedzie i urodze dziecko)ze jesli nie usune to mi cos zrobi..a dobrze wiedizal ze ja tez nie chcialam-po co tak powiedzial??zalatwil mi zabieg zawiozl i wpchnal do gabinetu zebym przypadkiem gdzies nie zboczyla z drogi dopilnowal zebym przeszla zabieg odwizl na dworzec.koniec nie zapytal nawet jak sie czuje a czulam sie okropnie i fizycznie i psychicznie nawet czesc nie powiedzial.mezczyzna przez ktorego nie jadlam nie spalam bo tak bylam w nim zakochana przez 4 lata wzorowy facet dala bym sbie za niego reke uciac..i jak to sie mowi teraz bym kurwa reki nie miala!!! jak oni tak moga.swinie

Gość Piotruś Ban muzyczna jedynka
😭

przeciez ja zylam w realnym swiecie rozumiem pol roku czy rok...ale zeby tak udawac 4 lata!!przez 4 lata to sie tworzy powazny zwiazek a ten skurwiel zabral mi tyle czasu

moze nie do konca wszyscy sa tacy sami ale narazie mam awersje do wszystkich

nie nie...on nie udawal To ty bylaś tak slepa nie zwracalas uwagi na zadne znaki, jego zachowania ....nikt nie jest tak dobrym aktorem przez tyle czasu

oj tak najlepiej wrzucić wszystkich do jednego worka.. dziwne,ze ja trafiam zawsze na zajebistych facetow :D swoja droga smierdzi mi tu prowokacją

tez sie zastanawiam jak ja moglam nie zauwazyc ze jestem z taka swinia.ja za nim w ogien bym skoczyla i on za mna przynajmniej tak to wygladalo kochal mnie nad zycie kazdy sie zastanawial ze jestesmy 4 lata a nasza milosc kwitnie i z dnia na dzien kochamy sie bardziej...i co czar prysl moze i bylam slepa

Gość MajkaaaaA
Szukam lesby

*lollipop* napisalam tu zeby sie wyzalic nie szukam wspolczucia tylko musze to z siebie wyrzucic jestem za dorosla i za powazna na robienie sobie zartow z tak powaznej rzeczy

Gość a ja facetów uwielbiam
i nie można zwalać winy za własną głupotę na faceta! trafiłaś na drania, ok - nie zazdroszczę. ale języka w gębie nie masz ani rąk, żeby się na skrobankę prowadzić jak ciele na rzeź?!

racja bylam prowadzona jak ciele na rzez i tak sie czulam ale co ja bym miala zrobic sama ?ja bylam w takim szoku i wszystko dzialo sie szybko nie tlumacze siebie.musialam sie wygadac w zyciu sie nie zakocham tak slepo

Facet-tego gatunku nie powinno - tu chyba nie chodzi o miłość tylko o zdrowy egoizm... szok szokiem i miłość miłością, ale z miejsca to cię chyba nie wziął i nie zaciągnął...

nie zmieniam :) w sensie znam samych zajebistych,wiesz przyjeciele :) i potencjali kandydaci :D ja jestem mloda i wybredna jak narazie:)

Gość z ciebie też niezła świnia
zabiłaś swoje dziecko dla faceta. Obyś więcej nie mogła miec dzieci...

zabieg mialam w tempie ekspresowym wlasnie prawie z miejscabal sie ze moze bede chciala to dziecko zatrzymac albo gdzies uciec

jak rozumiem, to już z nim nie jesteś oraz, że się bez ogródek wyrażę, ostro skopałaś mu to i owo?

nie chce miec dzieci zreszta nigdy nie mialam jakiegos pociagu do macierzynstwa uwazam ze byla bym zla matka i mowie o tym otwarcie ale gdyby jednak ten moj wymarzony chcial ja pewnie tez bym dojrzala do tego tylko do tego potrzeba sie wyciszyc przemyslec wszystko 300 razy a ja nie mialam nawet czasu zastanowic sie co dalej

Gość a co powiesz o sobie
uważasz że jesteś w porząku?

nie nie jestem z nim po tym jak zostawil mnie na dworcu notabene musialam sie dostac 100km do domu swierzo po zabiegu ale coz takie zycie narazie nie mam sily sie mscic ale wierzez ze kiedys do niego to wroci ale pewnie kiedys poczuje chec uprzykrzenia mu zycia

Gość co się stało to...
Więc już nie ma co się zastanawiać co by było gdyby. A niestety facet był gówniarzem spanikował bo bał się odpowiedzialności. Szkoda że zmarnował Ci tyle czasu.

No dobra ja mówię dobranoc. Czuję napływ osobników więcej jak świetych. Ja w ich obecności dostają tz smiewchawki co wiąze sie i tak z niemozliwościa napisania postu.. ;)