Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniecha 53442

chcialam sie was zapytac

Polecane posty

Gość agniecha 53442

rozstalam sie z męzem 5 lat temu, On pózniej wyjechał do irlandii , i chcialam zlozyc pozew o rozwód ,i wlasnie czy On bedzie sie musiał wstawić na rozprawe rozwodową a jesli sie nie wstawi to czy go będą szukać? czy poprostu dostane rozwód nawet jak nie przyjedzie? i jeszcze jedno pytanie- mieszkanie kupili mi rodzice ale po ślubie , jego rodzice nie dolozyli sie ani grosza ,pozniej byla taka sytuacja ze mnie raz pobił i mój ojciec napisał pismo ze w razie rozwodu on nie ma do tego mieszkania zadnych praw, ze to moje mieszkanie itd. i on to podpisał,czy w takim razie sąd uzna takie pismo i nie bede musiala mu polowy wartosci mieszkania oddawac w razie jak by mu sie cos uwidziało i chcialby zrobić mi na złosc i się kłócic???

Gość agniecha 53442
uppp

Gość to ja ja
złóz pozew o rzwód ze wskazaniem jego aktualnmego miejsca zamieszkania. Będzie miał trzy wezwania jesli się nie stawi rozprawa odbędzie sie bez niego. Co do mieszkania to to raczej tez prawo jest po twojej stronie. Napisz to w uzasadnieniu pozwu.

Gość niekoniecznie tu i teraz
pozew o podzial majatku to osobna sprawa

Gość agniecha 53442
aha!! dziekuje wam za odp.

Gość agniecha 53442
A czy na sprawe rozwodowa moge przyjśc z kochankiem?

Gość agniecha 53442
nic smiesznego nie wymysliles podszywie

zrób tak napisz do gazety ogloszenie ,ze nie odpowiadasz za dlugi męza. mozna cos takiego zrobic i wtedy nie ty masz przesrane tylko jego szukają do skutku. widzialam mnóstwo takich ogloszen