Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

On jest wciąz zajęty !!!!

Polecane posty

Dzwonię i dzwonię do siebie a telefon jest wciąż zajęty :( A przeciez ja z nikim nie rozmawiam !!! :o Nie rozumiem, dlaczego tak jest 😭

wiesz jak sie warkoczyklu ciesze ze zmieniłas temat?:) nie mam dzis głowy do wysiłku :D:D:D za giętki umysł mam ;)

Maniek za 3.66 za minute?:O dzieki :classic_cool: Warkoczyk ktoś na salonach zatruł powietrze:O

Warkoczyk zapewne usłyszysz ze siedzi w czerwonym staniczku i zdejmuje ponczoszki :classic_cool:

i bedziesz się mogła rozkoszowac swoim własnym cudownym tembrem głosu :classic_cool:

ja ostatnio dzwoniłem na zayebeeste party line - 997 po kilkunastu minutach miałem w okół siebie cały tłum nowych przyjaciół :) tylko jakoś tak wszyscy podobnie ubrani byli ...

i powiedz ze dali ci na znak miłosci srebrne obrączki Ajron :classic_cool: sorki kochanie wywaliło mnie z tlenu :O

Gość I znów
ten pojebany warkocz się nieudolnie produkuje ;o

zapewne na tej lini chwaliłes się o jakiejs bombce w szkole :P

ależ skąd! zaśpiewałem taki stary stadionowy szlagier Mundur niebieski, orzeł żelazny, zabiłeś dziecko jesteś odważny, jesteś odważny, jesteś szczęśliwy, polska policja, to skoorvysyny! ładne, nie? im też sie podobało :)

ja na 998 to bym powiedziała wierszyk :classic_cool: Leciała mucha z Łodzi do zgierza Po drodze patrzy strażacka wierza :classic_cool: