Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupio trochę

Umówiłam się z facetem na sex a teraz mam watpliwości.

Polecane posty

Gość Głupio trochę

Poznalismy się na www.netlog.pl były 2 randki a dzisiaj mamy jechać do niego i mam sie nastawić na dobry sex. Dodam że nie jesteśmy smarkaczami ja trochę starsza od niego i nasza znajomość ma być właśnie oparta na sexie taki luźny związek. Pisalismy sporo co lubimy i czuję że będzie bosko mimo że nie do końca jest w moim typie. Mam jednak wątpliwości że to za wcześnie, boję się że to może jakiś brutal ale jak sie teraz z tego wycofać? Sama zaproponwałam że dzisiaj jak sie spytał kiedy do niego pojedziemy a teraz, nie wiem jak wybrnąć z tego żeby go nie odstraszyć na dobre tylko żeby to troche odwlec.

Odmow mu, olej, nie odzywaj sie. Masz watpliwosci to zly znak, jezeli to zrobisz to bedziesz zalowala.

Gość teraza pozno
musisz isc

Gość napaste
nie zapomnij po wszystkim wziąć kasę od niego gwarantuję nie bedzie ci wówczas głupio

Gość katarzyna z rudymi włosami
powiedz, ze nie masz czasu, ale chetnie umowisz sie z nim kiedy indziej. pojdziecie gdzies najpierw, na jakąś impreze czy gdzieś a potem, jezeli poczujesz sie pewnie moze dojść do seksu. nie mam innej rady.

Gość cxcxv
"teraza pozno musisz isc" dokladnie 🖐️

Gość Głupio trochę
Na ostatniej randce było tak miło i jak wczoraj mu o tym napisałam to odpisał że będzie tak samo miło. Nie chę wyjść na jakąś niepoważna gównirę, sama zaproponowałam dzisiejsszy dzień a teraz tak sie wycofywać.

Gość szesnasty dzien dupy.
dasz rade :) jestesmy z toba 🖐️

Gość katarzyna z rudymi włosami
pomyśl, czy lepiej, żebyś sie okazała nieodpowiedzialna i nie przyszła, czy zebys przyszła i okazało sie, ze będzie nie przyjemnie. po tym co ci odpisze zobaczysz, jaki jest

Gość Głupio trochę
On nie nalegał, oboje tego chcielismy, jeszcze wczoraj potwierdzalismy nasze spotkanie. Napisałam mu czy nie uważa że to za szybko, a on odpisał, że nic na siłę i wszystko powinno dziać sie spontanicznie. Oczywiście że tak ale wiadomo że jak pojedziemy do niego to skończy sie sexem i to dobrym tak czuję.

Gość cxcxv
powiedzialas A, musisz powiedzieć D. Trudno. Nastepnym razem dobrze sie zastanow

Gość szesnasty dzien dupy.
cxcxv..A jak anal D jak dupa :D bedzie dobrze, napisz nam pozniej jak bylo

Gość posłuchajjjj niezdecydowana
potwierdzam że albo weźmiesz kasę i potem nie bedziesz nawet żałować albo się po tym wszystkim nasłuchasz jaka z ciebie dziwka jakie masz beznadziejne ciało brak doswiadczenia i takie tam to jakiś gnój teraz jest chwilowo cudownie naprawde przemyśl lepiej w ogóle nie idź masz prawo powiedzieć nie!

Gość całkowicie czarny kot
jesteś panią swojego zycia i ciała jesli czegoś nie chcesz to tego nie robisz - toz to proste:-) zapewniam, że bardziej facet spojrzy na ciebie jak na kogos wartosciowego wtedy, gdy zadbasz o wlasny szacunek do wlasnego ciala

Gość Głupio trochę
W sumie chce tego tylko boje sie że może sie okazać jakimś psychopatą albo brutalem. Chyba takie rzeczy sie jednak zdarzają sporadycznie. Jesli zaprasza mnie do siebie to będe wiedziala gdzie mieszka to troche mnie uspokaja

potem będziesz jego dziwką ---darmową w dodatku wybór jest twój a jakiś młokos to z pewnością bedzie sie potem chwalił że przeleciał starszą,

Gość Głupio trochę
Jaką kasę? Nie traktujcie tego jak kurestwo. Po prostu oboje nie planujemy w najbliższym czasie stałych związków, małżeństwa wspólnego mieszkania tylko związek na luzie gdzie dobry sex jest bardzo ważny.Przegadaliśmy sporo jest miło sympatycznie ciągnie nas do siebie.

spokojnie nie denerwuj się po prostu badź cwana niech cię gdzieś jeszcze zaprosi i zapłaci za to coś kupi, facet weźmie od ciebie coś cennego a potem jak się nie uda to nie wiem ale ty chyba nie masz złych doświadczeń, naprawdę to nie była złosliwa rada ode mnie

faceci to cwaniacy na swoje kopyto po prostu ja też byłam na takim tzw układzie posłuchaj starszej doświadczonej i wsłuchaj się w głosik w sercu będzie dobrze

Gość kurde w gre wchodzi
seks a Ty sie zastanawiasz czy jest wporzadku odmowic:o:o daj na wstrzyanie

Gość a zależy ci na nim
Czy ci zależy na nim jako na facecie czy tylko na sexie? Fakt że głupio najpierw samej się umawiać a potem się wycofywać ale skoro teraz masz wątpliwości to nie zmuszaj się. Jeśli odwleczesz to i go tym na tyle zrazisz że nie będzie chciał juz sie spotkać to nie był wart i nie warto o nim nawet pamiętać.

W każdej chwili możesz się wycofać, jednak przygotuj sobie dobre argumenty. Jeśli olejesz gościa, albo zaczniesz ściemniać, on niezbyt dobrze sobie o Tobie pomyśli (chyba, że nie interesuje Cię jego opinia na Twój temat). Nie macie przecież po 16 lat...

Gość Głupio trochę
Zdecydowałam się. Zaraz napisze smsa że możemy sie s;potkać ale do niego nie pojadę bo zwyczajnie - za mało sie znamy

Gość Głupio trochę
Jesli ma to być dłuższa znajomość tak jak to planujemy to może poczekać jeszcze chociaż to jedno spotkanie. Nie chciałabym byc dla nikogo na 1 raz a przecież gościa nie znam, nie wiem tak naprawdę co myśli.

Gość tak szczerze
no nie wiem...tez kiedys na cos takiego poszlam i zaluje do dzis...koles okazal sie slaby w te klocki,choc obiecywal sliwki na sosnie...do tego sam fakt,ze jestes z kims w jego mieszkaniu..moze zrobic z toba co chce...ja bym sie bala..

Gość jeśli masz ochotę
to nie wycofuj się:) tylko powiem Ci jedno, nie nastawiaj sie na cudowny sex, wiem z własnego doswiadczenia ;) Też to przezyłam, pisał jak to długo potrafi itd itp ;) a potem tak szybko popłynął... szkoda gadać. Ale był bardzo czuły, delikatny :)

Gość jeśli masz ochotę
czyli faceci poznani w necie są dobrzy tylko w pisaniu ;)