Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupio trochę

Umówiłam się z facetem na sex a teraz mam watpliwości.

Polecane posty

Gość szesnasty dzien dupy.
przeciez nie kazdy jest taki sam :o facet tak z netu to to samo co normalnie :o i tak poznany i tak moze okazac sie czubkiem :o

Gość Głupio trochę
Kiedyś poszłam na całość na I randce była taka niesamowita chemia facet niesamowicie przystojny już idąc na ta I randkę wiedziałam że pójdę na całość, czulismy sie jakbyśmy sie znali dawno oboje na luzie otwarci pojechalismy oczywiście do niego i było cudownie bosko przeżyłam cudowny sex za jakiś czas znowu i jesszcze 3 raz był niestety na tych 3 razach sie skończyło, potem zadzwonił chyba po 3-4 tygodniach i chcial żebym do niego przyjechała, nie zgodziłam się

gupia :P trza bylo za nastepne 3-4 samej zadzwonic skoro tak fajnie bylo

Gość tak szczerze
ja uwazam,ze tak..najlepszy sex mozna miec tylko i wylacznie z jednym facetem-tym,ktory cie zna i kocha....reszta nie moze ci pewnych rzeczy dac...

Gość likto
a dlaczego sie nie zgodzilas

Gość pospossop
tak to tylko chemia nic więcej ruchanie dmuchanie dymanie nic poza tym pustka

przeciez po to sie umawiala :D

Gość pospossop
no tak a tak przy okazji dlaczego masz już szesnasty dzień dupo?

Gość Głupio trochę
Nie zgodziłam sie bo tak długo milczał. Teraz powiedział że jak bede miała czas i ochotę to mam dac znać. Nigdy bym tego nie zrobiła. Może jestem troche puszczalska przyznaję, ale mam swoja godność.

Gość likto
jabys sie nie zaangazowala to byloby ci wszystko jedno ze tak dlugo milczal

Gość Głupio trochę
Nie chcę teraz żeby sytuacja się powtórzyła, że facet będzie mnie miala na każde skinienie raz na jakis czas. Związek na luzie, układ prosze bardzo, ale nie az tak na luzie, żeby dzwonić raz na 2-3 tygodnie tylko na sex. Ten do pięt tamtemu nie dorasta,

glupie podejscie :o przeciez ty rowniez czerpiesz z tego przyjemnosc wiec coz to za puszczalstwo ;) a szesnasty to po temu, ze ktorys juz z kolei :)

Gość gradd
a jaka jest róznica wieku miedzy wami? :)

Gość Głupio trochę
Pewne zaangażowanie zawsze jest, ale czasami ambicja bierze górę. Oczywiście że bardzo bym chciała aby tamto trwało, ale ja pierwszego kroku nie zrobię. Gdyby tamten troche sie postarał to tak. Ale stwierdzenie, że ja mam dac znać? Widać zen nie zalezy mu. Powiedziałam mu od razu że nie odzywał sie tyle czasu to nie bedę teraz lecieć i to jeszcze do niego.

Gość Głupio trochę
Między tym co dzisiaj mam sie spotkać, niewielka 8 lat. Nie moge na razie wchodzić w stałe związki bo nie mam rozwodu, więc taki luźny związek czemu nie, ale nie sam sex musi być porozumienie, sympatia, inne wyjścia np. do knajpy

Gość likto
faceci sa wygodni i chca cie miec ot tak na skinienie,na sam seks

Gość jaktalala
W PUPKĘ BĘDZIE?

Gość gradd
pytam bo niedlugo tez bede w podobnej sytuacji:) wszystko na to wskazuje, i martwie sie tylko wiekiem ale roznica ta sama 8 lat nie masz przekonania to przeloz spotkanie , nic na sile ...ale wydaje mi sie ze ta nutka niezdecydowania i obawy zawsze bedzie...

Gość pospossop
po rozwodzie kurcze to naprawde łatwy kasek dla takich szczeniaków jesteś jesteś po prostu zamknięta na potencjalny związek a seks ok tego większość potrzebuje ale jednorazowo a takie układy na pare razy to naprawdę żenada nie daj się nakręcać ktoś kiedys powie żeś starą zdzirą i ci się przykro w końcu zrobi mówię ci domagaj się czegoś więcej seks to możesz mieć wszędzie

Gość Głupio trochę
Spotkac sie możemy tylko odłożyć tą wizyte u niego. Na szczęście to nie facet który naciska, Jednak myslę, że będzie znowu miło, fajnie i wtedy decyzja chwili .... na ogół tak sie dzieje nie planujemy czegoś samo tak wychodzi.

Gość Głupio trochę
Nie jestem jeszcze po rozwodzie i w tym problem. Mieszkam jeszcze z mężem.

Gość Głupio trochę
Possop przeczysz sobie. Najpierw mówisz że to żenada a potem że sex mozna mieć wszędzie. Nie chcę wszędzie, nie chcę na raz. Chcę normalnego luźnego związku. Pogadać z kimś, wyjść gdzieś, normalna przyjaźń + sex. Przeciez własnie uciekłam z takiego typowego "układu"

Gość POCZEKAJ
Ja bym poczekała skoro nie chcesz tego na 100 proc. To 1 czy 2 spotkania możesz chyba jeszcze odwlec.Facet chyba zrozumie jeśli nie naciska jak mówisz.

Gość pospossop
ok ok ja cię chcę troszkę uchronić żal mi troszkę ciebie, mam nadzieję że to będzie fajny związek tak to jest przez te stereotypy że faceci tylko biora a kobity dają, ale myślę że teraz już coraz mniej tak jest powodzonka

Gość zxnxmznxmx
a TY ile masz lat ? skoro jestes starsza kobieta to Twoje zycie i Twoja sprawa ?

Gość Głupio trochę
Załatwione! Powiedział, że nie musimy sie spieszyć, posiedzimy gdzieś w knajpie, pogadamy, na sex przyjdzie jeszcze czas!! Poszło gładko

Gość Głupio trochę
Jakie to ma znaczenie? Oboje jesteśmy dojrzali. On koło 30 ja 8 lat starsza.

Gość Głupio trochę
Dzięki wam ludziska za dobre rady. Bałam się jego reakcji ale okazał się w porządku. Udało się nie pojechać do niego, nawet nie proponował, była super randka, byliśmy w 2 knajpkach, zbliżyliśmy się do siebie, jest czuły, miły, delikatny, teraz na pewno jestem gotowa na cos więcej. Następna randka juz na pewno u niego i juz niebede miała wątpliwosci.

miała takiego kolegę na studiach - o tyle lepiej, że zanim sie umówiliśmy trochę go znałam. nie chciałam związku, bo nie miałam czasu na spacerki, podchody, misie i takie tam, a potrzeby seksualne owszem. łącznie spotykaliśmy się tak jakieś półtora roku, średnio co dwa tygodnie.oczywiście to nigdy nie jest TYLKO seks - są rozmowy o niczym, o znajomych, o planach osobistych, jest nawet przytulanie nad ranem, wspólne palenie, kawa, piwo... i kłóciłabym się z czyjąś wypowiedzią,że dobry seks to tylko z kimś z kim jest miłość. dobry seks jest przede wszystkim wtedy gdy ufamy drugiej osobie, jest między nami chemia

Gość gość
Siemka, jeśli jest tu jakaś realna dziewczyna/kobieta 18-45 chętna na takie spotkanie to zapraszam qalione@o2.pl - po przeczytaniu tematu zapragnąłem sobie takiego spotkania ;] - szczegóły na maila, dojadę, mam auto, zadbany, młody 27 lat, pozdro