Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka86

Dzwonil do mnie dziennikarz z tvn i zaprosil do programu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

bylam w jednym z programow rozrywkowych tvn i jakos nie przekonala mnie ekipa wspolpracujaca:O bez obrazy, niektorzy byli naprawde ok, ale wiekszosc uwazala sie za nie wiadomo jakie gwiazdy:O a pracowali od strony technicnej:O

niezpaominajka masz racje niecodzien, aczkolwiek wystąpienie wystąpieniu nie rowne... moim zdaniem rozmowy w toku czy "super niania" nie sa programami w ktorych pokazują cie w dobrym świetle.

No wlasne.... zaraz zaczna wytykac mi moje bledy wychowawcze... jeszcze sie okaze, ze zrobie z siebie posmiewisko na cala Polske, to dopiero bedzie wstyd... :o

Gość zielona_trawka
I ten "występ w tv" tak Cię podnieca? Dzisys:o :D

meaa a w jakiej sprawie do ciebie dzwonili? Czemu tak usilne chcą ciebie w programie? niezapoinajka to bomba - jedz tam i pogadaj sobie z ewą i resztą , bedzie ok. Nie przejmuj sie zlosliwosciami nie codzien ma sie takie propozycje, a poza tym najwyrazniej masz cos do powiedzenia skoro akurat ciebie chcą mozesz np pouczyc inne mamy gdzie i jak robią błąd:P

Gość zielona_trawka
Nie no, wiadomo że to ciekawe doświadczenie ;) Możesz sobie kazać perukę jaką noszą w tym programie ;) Poza tym z tego co czytam nie jesteś patologiczną matką żeby mieli wytykać Twoje błędy wychowawcze ;)

przybywam z daleka - powiedzmy, że mam problemy hmmm natury psychicznej :P i jako jedna z nielicznych radzę sobie bez psychoterapii i były już o tym 2 programy, teraz nagrywali trzeci i brakuje im kogoś, kto dodałby trochę otuchy cierpiącym na to samo co ja, że z tym się da żyć i można być szczęsliwym - trochę namieszałam :P

niezapominajka a pytalas jaki ma byc temat programu i mniej wiecej o co mogą cię pytać?

meaaa a ty wstydzisz sie o tym mowic ? niezapominajka nic zlego ci tam nie zrobią, wyrodną matką nie jestes a to w jakim swietle cie pokazą zalezy od ciebie. Nie lam sie jedz tam i wyslij mi potem foty z krakowa :):):)

Program bedzie na temat "Jak dogadac sie z malym dzieckiem" ale tak jak mowie, bedziemy jeszcze rozmawiac i wtedy wszystkiego sie dowiem. Jezeli macie jakies wskazowki wlasnie o co powinnam pytac, bo nie mam zielonego pojecia...

Przybywam z daleka - hmm no nie jest to coś o czym fajnie się przyznać drugiemu człowiekowi w bezpośredniej rozmowie... ale tu na forum... a ciul... cierpię na zaburzenia obsesyjno kompulsywne zwane potocznie nerwicą natręctw oraz stany lękowe :o sie uzewnętrzniłam :o chyba pierwszy raz!

Schizofreniczka - :D wiedziałam, że moje problemy psych. cię zainteresują :P:P

meaaa tak nielatwo jest mowic o tym ale trzebva a to po ty ba samemu siebie zaakceptowac i radzic sobie z tym, gratuluje. Ja tez mam tajemnice o ktorych na forum nie pisalam ale za to na codzien czesto o tym rozmaiam i jakos mi z tym lepiej od kiedy zaczelam o tym mowic to pomagam sobie i innym.

po obejrzeniu tych programów dziękowałam Bogu (i mężowi, który wyraził swoją dezaprobatę) za to, że nie wziełam w tym udziału... zrobili z tych ludzi kretynów, wystawili na pośmiewisko :o żal.

Niezapominajka - sama to za dużo powiedziane... gdyby nie mój mąż to pewnie do tej pory nie wyszłabym z domu, albo wychodziłabym z niego godzinę... jeszcze jak nie był moim mężem pomagał mi bardzo, odciągał od kompulsywnych zachowań, przeszkadzał w moich \"rytuałach\" które dawały mi poczucie bezpieczeństwa i po kilku latach z nim śmiało mogę powiedzieć, że nie jest ze mną źle :D owszem zostały mi jakieś drobne moje natręctwa ale nawet jechałam tramwajem!! :D po warszawie!! :D:D co było dla mnie nie do pomyślenia :P:P

No i faktycznie nie dziwie sie, ze dostajesz zaproszenia do tego programu.. bo to zadko spotykane, aby ktos dal sobie rade z choroba bez pomocy lekarzy :)