Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka86

Dzwonil do mnie dziennikarz z tvn i zaprosil do programu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ja rowniez zostalam zaproszona
do programu przez dwie dziennikarki na temat powołania. Najpierw były bardzo miłe, mowily ze to komus moze pomoc, ze rodzice zobacza ze siostry zakonne sa normalnymi ludzmi, ze pomoge dziewczynom ktore sie wahają. Nie zgodziłam się wziąść udziału w tym programie. Po miesiacu dostalam telefon, nie przedstawila sie tym razem jedna z tych dziennikarek, zaczela wypytywać, myslalam ze jakas zainteresowana osoba zyciem zakonnym i wyciagnela ode mnie rozne informacje, na koncu powiedziala ze rozmowa byla z dziennikarka tvn. oni sa perfidni. Byly to tez bardzo osobiste rzeczy. Ta pani powiedziala jeszcze potem "że wiekszosc historii jest wymyslana na potrzeby programu i placa ludziom za to" zalosne:-o

i nie jest tak strasznie, prawda? Chociaż ostatnio wzmożona kontrola biletowa jest :-o Mandat dostałam... policję wzywali, na komendę chcieli mnie wieść :-o

a ja bym pojechala:-) temat nie jest jakies drastyczny czy osmieszajacy wiec czemu nie:-) i napewno dowiesz sie jeszcze jakis ciekawych rzeczy :-)

bez dokumentów i bez biletu :-o się wstyd przyznać, ale co tam, pierwszy mandat w życiu, warto było ;) na sygnale jak do przestępcy prawie przyjechał ten radiowóz, zamieszania zrobiłam, a ja tak lubię.

no nie było strasznie ale ze stresu prawie obrzygałam pewną starszą panią :P dobrze, że szybko był przystanek :D:D Przybywam z daleka - też nie jezdzisz komunikacją miejską?

NIEZAPOMINAJKA JA NIE pisalam tutaj o problemie bo nie bylo takiego tematu, nie chodzi o nic innego ale skoro moj temat zupelnie nie zwiazany z tematyką forum:D pamietajcie dziewczyny zawsze musicie miec dokumenty no chyba ze lubimy zamieszanie :D

tak ciutkę jeszcze się obawiam tego jak córa mi się urodzi... bo będę musiała zwalczyć kolejną fobię... czyli lęk przed zarazkami. przecież nie będę wyparzać dziecku rączek :P

ja równiez... niestety tak jest. dostaje sie scenariusz z gotowa historią. wszystko musi byc tip top zeby pasowalo do programu a z tego co mówisz wycinają 3/4 i czasem wychodzi co innego niz powiedzialaś... dlatego nie lubie tego programu .

meaaa nie jezdze ale nie dlatego ze sie boje tylko ze u mnie nie ma tramwajow :) aa do autobusu nie da sie wsiąść. :P Raz jedyny tramwaj widzialam i to jakies pol roku temu w Zabrzu :D:D

Przybywam z daleka... tutaj tez mozesz napisac :) Dobrze, ze ja nosze zawsze dokumenty, ale oszustka ze mnie... jezdze na bilecie ulgowym i na starej legitymacji... kiedys mnie zlapia, wiem o tym :)

hehe nic odemnie nie chcieli. jak bylam mlodsza chodzilam do lo to sobie "dorabialam w tvn" jako "klaskacz" na róznych programach typu droga do gwiazd itd... no i miedzy innymi w rozmowach w toku też :)

meaaa no tak to moze byc trudne ale dasz rade no chyab ze bedziesz takim dedektywem MONKIEM z chusteczkami wszedzie ale to tez duze utrudnienie. Poradzisz sobie napwno :D:D:D:D

no proszę Cię :D MONK to najcięższy przypadek o jakim w życiu słyszałam :D to nawet ten z \"Dnia świra\" przy nim jest zdrów jak ryba :D:D

noszzz koorwa dziewczyny wy to takie swiatow nie to co ja :D meaaa - jezdzi tramwajem, niezapominajka ma byc w rozmowach w toki mamani ogladala wszystko od podszewki widziala jak gwiazdy sie rodzą ... nawet schizofreniczka miala jazdy z policjantami a ja???????????????????? Sie teraz zbulwersowalam ide cos wymyslec :D:D

Monk zajebisty jest a Adas mialczynski tez mial jazdy. Uwielbiam te postacie - ciebie tez juz uwielbiam :D:D a i ja tez moge byc swiatowa wlasnie mi sie przypomnialo ze feel krecil teledysk w czerwcu do piosenki w odpowiedzi na twoj list a teledysk krecony pod moimi oknami :D:D:D:D:D i kto mnie pobije???????? Dla ciekawskich wpisac w google feel nysa i wyskoczy stek informacji :classic_cool:

ee no to Ciebie nikt nie pobije :D u mnie tylko sąsiadka grała w W11, ale truposza więc nie zabłysneła:P

no ja nie moge:) wlasnie sobie teledysk obejrzalam i lezka sie w oku zakrecila... zatesknilam bo ja tez nysanka tylko "byla" niestety... a na tych schodkach kosciola mamy z mezem zdjecia slubne... Przybywam buzka duza:)