Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys bylo lepiej

Nie ma już fajnych kobiet !

Polecane posty

Gość Poznaniak85
mnie jedno zawsze zastanawia..jak temat podobny jest na facetów to setki odpowiedzi humorystycznych, potwierdzających itd i jakoś faceci nie piszą tekstów " to kup sobie wibrator, jesteś gruba itd" co wy święte idealne i na was narzekać niemożna ?

Gość Poznaniak85
ale przyzwoitość wymaga obiektywności......

Gość ofe rma
"Nie ma nic bardziej poniżającego dla faceta, niż musieć płacić za to, co każdy normalny ma za darmo." eeee, myslę że znalazło by się parę bardziej poniżających rzeczy. ja tam nie widzę nic złego w płaceniu za seks. i to nieprawda że "każdy normalny ma za darmo". większość facetów płaci. czasami dużo więcej niż by chcieli.

JAK CZYTAM TO CO NAPISAłEś TO śMIAć MI SIę CHCE...... jak oceniasz tak wszystkie kobiety to nigdzie nie znajdziesz...... ja np nie lece na kase nawet nie patrze na wyglad bo jesli gosciu jest ładny a nie mam z nim o czym gadać to po co z takim być...... a jeśli chodzi ze materialistki mój facet chce mi kupować rózne rzeczy ale ja odmawiam bo mi głupio...bo on tyra jak głupi i ma na mnie wydawać kase???? to nie w moim stylu....... widocznie trafiłeś na takie i nie oceniaj tak wszystkich kobiet...

Gość ofe rma
"bo on tyra jak głupi i ma na mnie wydawać kase????" najlepszy przykład. facet ma ci zapewnić przyszłość. to nie jest istotne że ty w tej chwili może i nic od niego nie chcesz. ale on za seks z tobą zapłaci wszystkim co ma i co będzie miał. tak to już jest że za darmo to tylko w mordę można dostać.

Mi też by było głupio tak żerować na kimś. Jeśli jakiejś dziewczynie to nie przeszkadza, że odziera faceta z pieniędzy, to chyba samo mówi za siebie. Tylko nasuwa się pytanie... dlaczego się z takimi zadajecie? Jak widzicie, że straszna materialistka i poleciała np. na wasz samochód?

Gość kaaaasiaaaa
\"tak to już jest że za darmo to tylko w mordę można dostać\"- chyba mierzysz ludzi swoją miarą....

Gość ofe rma
dlaczego? odpowiedziałem już: BO TO NIEPRAWDA ZE "NORMALNY" FACET MA SEKS ZA DARMO. za darmo to maja go bardzo nieliczni. różni się tylko forma zapłaty.

Może w takim razie nie obnoście się ze swoim bogactwem na lewo i prawo. Przecież najbardziej żałosny podryw jaki mnie spotkał, to podryw na wypasioną komórkę. I nie tylko mnie tak podrywano, niejedna koleżanka mi opowiadała! Myślicie, że jakaś bezinterosowna dziewczyna zainteresuje się takim patafianem, co ją podrywa na gadżety :o

Nieprawda, to mnie "zapraszano" na wyjazdy, na kolacje, wszystko z myślą o jednym. Jak się nie ma czym zainteresować kobiety, to tylko pieniądze wam zostają. No więc musicie płacić.

Gość ofe rma
"Myślicie, że jakaś bezinterosowna dziewczyna zainteresuje się takim patafianem, co ją podrywa na gadżety" nie myślimy. problem patafiana polega na tym, że bezinteresownie to pies z kulawą nogą się nim nie zainteresuje. bo patafian ma owszem zalety, ale nie znajdują one uznania w oczach kobiet. dlatego płacenie za seks jest dla patafiana jedyną opcją. może zapłacić prostytutce albo "stworzyć związek" w którym żona będzie "wypełniała obowiązki małżeńskie". co, mało jest takich związków? co chwila na forum pojawia się problem laski która jest z facetem który jej nie pociąga i pyta się co robić.

Gość Poznaniak85
powiem ci tak..faceci stosują metody które dają efekt idziałają...reszte sobie sama dopowiedz..

Gość musze zaczac jezdzic
dzie te chłopy jeeeee:( cremik 👄

Gość ofe rma
"Jak się nie ma czym zainteresować kobiety, to tylko pieniądze wam zostają. No więc musicie płacić." a co innego ja piszę? tylko ze tak ma większość facetów. muszą w jakiejś formie zapłacić.

To też właśnie piszę, że jak nie masz czym zainteresować kobiety, to pieniądze Ci zostają! A jak jakaś na nie poleci, to piszecie, że wszystkie kobiety to materialistki! Nie wszystkie... ale jak Wam wygodniej tak myśleć... wiadomo, że najciężej sobie powiedzieć: żadna się mną nie interesuje, bo jestem beznadziejny i nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Interesujący i inteligentny facet ma szanse zawsze, bo najseksowniejszym organem u faceta jest mózg.

Małżenstwo to symbioza. Nie pisz mi tu (ofer mo),ze maz placi zonie za seks (ogolnym dobrobytem). A co robi zona? Oprocz tego,ze daje mu dupy to jeszcze dba o niego, o dom itp. Zreszta tyle jest pracujacych kobiet i nie zadko wychodzi na to,ze wlasnie zona wiecej wnosi w malzenstwo niz jej ukochany maz. A zalozycielowi topicu powiem tylko tyle: Źle sie rozgladasz, nieodpowiednie dziewczyny poznajesz.. Widocznie \"lecisz\" wylacznie na tego typu dziewczyny (materialistki).

Gość Poznaniak85
niestety nie moge się z tobą zgodzić...chyba pozwolisz nie ?:) znam mase inteligentnych facetów którzy przegrywają bo te niby mądre , fajne dziewczyny , uważają , że są młode i czas na motylk ii uniesienia z facetami hmmm powiedzmy co mają takich na pęczki..potem popłacze taka sobie miesiąc i dalej powtórka z rozrywki............

Ja już wiem na czym wasz problem polega. Podrywacie nastki w białych kozaczkach, a potem się dziwicie. Znajdzcie sobie normalną dziewczynę, co nie nosi dekoldów do pępka, żeby na siebie zwrócić uwagę. Jeśli dziewczyna jest z wami dla kasy - to tylko i wyłącznie wasza zasługa. Jesli mnie poderwie jakiś idiota i dam się nabrać, że jest inteligentny, to też pretensje mam tylko do siebie.

Oferma, nie generalizuj. Parę Polek zrobiło to czy tamto, i rzucacie wszystkie na pożarcie. Przeczytaj sobie statystyki policyjne, zobacz ile Polaków w domu tłucze swoje dzieci i żonę. I co mam wszystkich skreślić?

Gość za 2 dni grecja
mozna miec seks za damrmo tylko musisz miec dobra bajere wciskasz jej jakies romantyczne teksty i p.i.e.r.d.o.l.i.s.z ja za darmo :)

Gość ofe rma
problem twój i podobnych tobie kobiet polega na tym, że przypisujecie sobie lepsze cechy niż w istocie posiadacie. nie chcecie przyznać że popędem rządzą atawizmy takie jak siła czy pozycja w grupie. uparłyście się pozować na inteligentne we wszystkich aspektach życia. w związku z tym musicie kontestować jakiekolwiek zalety facetów których grzech polega na tym, że się wam nie podobają. że nie są dostatecznie wysocy, bogaci czy dominujący. przecież nie możecie przyznać, że jest tak dlatego że pociąg jak to pociąg, rządzi się swoimi prawami. i stąd biorą się wnioski że taki facet to jest nieinteresujący, głupi i w ogóle ograniczony jak horyzont w studni. tak nie jest.

oferma o czym ty peprzysz:O

nie ma juz fajnych tematów na kafe:O robi się żenada